• 14e november

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Härligt med fler i liknande situation. Jag är redan ganska smal, så de flesta tycker man är "knäpp" om man ens pratar om att "strama upp" kroppen. Men man vill ju vara SNYGG i klänningen.

    Jag försöker att inte äta så stora portioner, en portion utan påfyllning räcker. Försöker dra ner på smörgåsintaget. Syndar lördagar och på fester. Försöker röra på mig något varje dag, kombinerar löpning och promenader med styrketräning framför tv:n.

    Mina problemområden är "fluff" runt midjan och på ryggen. Någon som har tips?

    Skönt, nu kan vi peppa varandra.

  • 14e november

    Hur mycket förstör en lördagkväll med vin, drink och god mat? Har varit så duktig hela veckan, men "svullade" rejält i lördags. Sprang 10 km igår, men då förbränner man ju inte så mycket. )

  • 14e november

    Var ute och sprang 13 km igår kväll tillsammans med en kompis. Jag kan verkligen rekommendera funbeat.se , himla kul sida där jag lägger in all min träning, allt från att åka slalom med barnen till att köra hårda kvalitetspass. Man peppar sig att göra något varje dag.

    Ska iväg och grilla ikväll, ska försöka äta mycket sallad till maten. Hur gör ni andra med grillsesongen och all alkohol som erbjuds nu. Det är väl en hel det kalorier i alkohol?

  • 14e november

    Jag har ett halvår kvar så nog ska jag lyckas 2 kg tycker jag... Funkar dock bra med kost och träning några dagar, för att sedan vara för stressigt för att äta tillräckligt bra kost. Kämpa på tjejer!

  • 14e november

    Tips på bra middagsalternativ...
    Jag gör ibland storkok av soppa (om det finns tillgång till frys och mikro på jobbet). Lätt att göra mycket och frysa in i förpackningar. Soppa smakar ju gott att värma upp.
    Frukt och nötter är ju bra att ha i lådan men inte direkt någon middag.

    Känner mig stolt över mig själv. Ätit både smörgåstårta och fikat, men sprungit 15 km i kväll, så då känner jag mig ändå nöjd.

  • 14e november

    Bra jobbat valkyria84! (o alla ni andra förståss:)

  • 14e november

    Hur bär man sig åt för att få vikten att "försvinna" på rätt ställe? Är lång och rätt bredaxlad. Går jag mer ner än 2 kg försvinner brösten, har inte så mycket "hull" att ta av, vill mest se riktigt snygg och stark ut. Vilken balansgång:)

    Hur gör ni andra?

  • 14e november

    Tack Dewi Sri. Känns bättre nu när jag fått lite tips av dig.

    Har du valt klänning? Vad ska du ha? Jag har börjat titta på klänningar, kanske ska sikta in mig på empireskärning.
    Tack för inspirationen!

  • 14e november

    Hoppas ni alla fixat denna helgdag bra. Jag har käkat pizza och druckit vin (inte så bra), men iaf sprungit ett rejält långpass.
    Vad äter ni när ni är jättesugna på något gott?

  • 14e november

    Hm, inte bara jag som sista kilona krånglar med verkar det som.
    Att det ska vara så svårt. Förkyld, kan inte träna, och vipps, så känner man sig som barbapappa.

  • 14e november

    Hej igen alla kämpande. Har lyckats gå ner mina 1-2 kg nu, och vill börja bli fastare i kroppen (framför allt runt magen). Har sett till att motionera minst 5 dgr/vecka. Lycka till alla ni andra. Jag hänger kvar här, har 4 mån kvar till bröllopet och vill inte upp igen!

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!