• L2K

    Mars-April 2008 fortsättningstråd....

    Vår tråd va stängd och jag hittade ingen ny...

    Här huserar vi som ska gifta oss under mars och april 2008!!!!

  • Svar på tråden Mars-April 2008 fortsättningstråd....
  • Nataluskan

    Japp nu är man på banan igen och lite småpirrig inför provet i efm

  • Miss (snart mrs) A

    Troll-P, så fina ni var - det ser verkligen härligt ut! Jättefin klänning och buketten blev superbra!

    Grattis alla nygifta - och lycka till alla ni som slår till i helgen. Jag är lite avundsjuk, för mig får det gärna vara 16 april idag...

    Nataluskan, gud så skönt att det börjar släppa, det är ju inte så skoj att gå runt i ett töcken när man har en massa viktiga saker som ska göras!

    Förstår inte hur ni alla hinner skriva så mycket, jag är fullbokad med födelsedagskalas, bröllopsplanerande och massor av arbete 24 timmar om dygnet känns det som!

    Underkläder och skor - aaaaaah, omöjligt att hitta! Ska ta en sväng till idag men det börjar känns hopplöst! Jag har nog alldeles för höga krav, det börjar bli dags att släppa lite på dem tror jag

  • Nataluskan

    Ja min lilla sjuka kom både lägligt och olägligt, jag som har massor med jobb att hinna med innan det är dax för bröllopsledighet, suck...nu finns det inte en chans att jag hinner så det är bara försöka hinna så mycket det går..imorron blir det tebax till arbetet...

    Har bara en stackars ring på fingret nu...förlovningsringen lämnas idag in på puts och fix, m2b s ring har blivit oval så den skall till verkstan och sen på puts och don
    Känns lite tomt men vaddå världsligt problem snart kommer där sitta 3 st ringar

    Nu skall jag snart dra iväg till Apoteket och hämta ut mina "fixa-så-att-mensen-kommer-tidigare tabletter" Primlut-Nor hette de visst...

  • Nataluskan

    Tyvärr kommer jag inte leverea några bilder på klänningen vi glömde bort att ta kort men den är magisk, liksaså, spetscapen och siden capen ja ni får vänta och se tills efter bröllopet..skall sätta vår kamera i händerna på en kompis som inte har nån egen kamera...

  • L2K

    080315 - det känns helt jäkla sjukt att jag ska stå brud på lördag!!!!! Man har ju liksom längtat sen man va liten.
    Vad ska jag nu längta efter resten av livet?

    Nataluskan - vad skönt att du mår bättre och va bra att klänning är bra!!!! Väntar med spänning på bilder.

    brud080419 - vilken syn jag såg när ni skrev om att trosorna skulle ha synt i snörningen. Jag har snörning på min klänning men det är tyg bakom så jag kan ha vilken bh jag vill. Fråga sömmerskan om det...

    Förresten, 15:e mars-brudar, kollade på smhi's hemsida och här söder om Sthlm ska det bli nollgradigt och eventuellt snö till helgen... Kanske blir vinterbröllop ist för vår bröllop.

  • 080315

    L2K- ja visst är det knasigt. Jag har liksom inte tagit in det än. Då satt jag ändå och pluggade med vigselringen på fingret idag. Kunde inte låta bli. Den kommer vara helt solkig till på lördag. Vill ha den på nu!!! Undrar överhuvudtaget vad jag ska göra med all ledig tid jag kommer få efteråt. Nu sitter jag varje ledig stund och surfar runt här och så har det varit sen i somras.

    Hmm, ja vädret ja. Vi kommer ha ett litet bröllop med mottagning hemma och vi kommer fotas inomhus på ett jättefint slott i närheten där vi bor så vi är inte så väderberoende på det sättet, däremot blir det ju så mycket enklare om det är uppehåll. Men ett tjusigt snöfall skulle ju inte sitta i vägen .

    Nataluskan - vad härligt att din klänning känns så bra. Har du fått den uppsydd? Jag har tyvärr inte hunnit läsa hela tråden, men jag har för mig att du för jättelänge sedan hade en bild på en klänning i ditt galleri.

    Det ska nästan bli lika spännande att se bilderna på er andra som att se sig själv. Undrar hur det kommer kännas att se så annorlunda ut. Jag gjorde en provuppsättning hos frisören i lördags och bara det kändes jättemärkligt. Men kul...

  • Nataluskan

    080315: Det stämmer jag har en helt underbar sömmerska, hon är så duktig!
    Klänningen och alla dess attiraljer är helt perfekta.
    Nu väntar jag med spänning på dagen då jag får använda den
    Ska bli kul att se sig själv på foto i klänning och hel mundering och blivand emannen likaså...
    Och alla er andra ojoj...

    Våra fotografbilder kommer antagligen ha kommit när vi kommer hem från Mauritius..

  • L2K

    Gomorron, gomorron... Har en ledig karl idag och får man sovmorron då? Näe... Han har varit snäll och tagit ungarna i natt så jag ska inte gnälla, men Emilia vaknade redan strax efter fem. Väldigt drygt. Halv sju gav jag upp. Kom på att jag har glömt bort mina rispåsar/lådor.... Jag kommer varva påsar med askar, likadana som dom vi dukar med. Har fått hjärtformat ris men det räcker inte till alla så jag har tänkt till. Ist för att dryga ut med vanligt ris ska jag köpa hjärtformat strössel. Är ju istort sett samma sak. Och det rosa passar ju med vårt rosa tema.

    080315 - ja du, till och börja med kommer vi sitta här och mysa och följa dom andras bröllop...
    Jag hade hoppats på lite värme till på lördag. Den jacka jag ska ha är inte allt för varm... Men det löser sig säkert. Ett vitt bröllop kan va vackert det med.

  • 080315

    L2K - ja, det får väl bli som en en liten avvänjningskur att kolla in hur det går för alla andra. Själv köpte jag en jättevarm jacka här på BT i höstas, så jag tror inte jag kommer frysa. Den gör sig rätt bra till helheten också så det får platsa på utomhusfotona.

    Våra barn sover så skruttigt på nätterna och dessutom börjar båda naturligtsvis bli förkylda nu efter att ha varit friska i flera månader. Så idag får dom vara hemma från dagis för att vara i form på lördag.

    Nataluskan - ska bli spännande att se klänningen, vad kul att få den precis som man vill. Hade du en egen idé om hur den skulle se ut, eller är den uppsydd efter en modell?

    Jag är lite nervös för fotograferingen, brukar inte gilla sånt i vanliga fall. Blir jättestel och konstig och såna foton vill man ju inte ha. Fast det kanske blir en annan sak när man står där i sin utstyrsel och det är skarpt läge, provfotograferingen avlöpte väl inte så jättväl, tyckte jag. Hur känner ni andra?

  • kikalt

    Hoppar in här!

    Vi ska gifta oss den 12 april och det bestämdes för inte alltför många veckor sen - nu får vi vara riktigt snabba!

    Jag kom på idag att jag har glömt att boka frisör! Hoppas att det inte är nån bal eller annan frisyrhelg just då, för det borde inte vara så överdrivet många som gifter sig så här i våra månader?

    080315: jag tror att vi ska be mina systrar och sambons pappa att fotografera. Jag blir extremt stel och spänd när jag ska fotograferas och en gång började jag gråta när fotografen för passfotona försökte få mig att slappna av! Har inte riktigt bestämt mig än för nog vore det kul med "riktiga" bröllopsfoton i alla fall, men det känns faktiskt lite för nervöst!

Svar på tråden Mars-April 2008 fortsättningstråd....