• Skottdagen2008

    Västeråsbrudar

    Är en brud bosatt i Västerås tycker det vore kul att utbyta tips och idéer, fika och planera, shoppa och pyssla ihop. Är det några intresserade?

  • Svar på tråden Västeråsbrudar
  • Sosofofia

    Jag är inte från Västerås men relativt nära...:)

  • Virvel

    Den 9 augusti 2008 ska gifta oss på Strömsbergs säteri som ligger precis på gränsen till Västerås (Västmanland)
    Bor i Enköping. Vi kommer också att ha en fotograf ifrån Västerås.

  • Celebriän

    Är inte från Västerås, har istället flyttat från Umeå till Skultuna rätt så nyligen. Får man vara med? :o)

  • Skottdagen2008

    Himla skoj!!! Vad roligt att vi ändå är några stycken.

    Själv är jag bosatt i Västerås, men är född i Kiruna för mååånga år sedan, typ 32

    Jag känner att jag står still i planeringen. Visst man kan utbyta mycket på nätet, men inte på samma sätt. när ska ni vigas? var ska ni vigas? Hur mycket har ni planerat och hur?

  • Celebriän

    Vi ska gifta oss den 6 september 2008.. preliminärt då, eftersom vi varken har hittat "vår" vigsellokal eller festlokal (ska vigas borgerligt) än. Vill ha en lite annorlunda vigsellokal, har funderat på sala silvergruva men vi får se. Planeringen dog av sig lite när karln hade kommit på vilka på hans sida han ville bjuda... och bara hans sida landade på 75 personer :-S

    Men nu har han tänkt om så förhoppningsvis blir det inte över 60 gäster TOTALT. Annars har vi iaf tänkt ut ett upplägg. Huvva får se hur det här går.. jag har bojkottat bröllop för egen del (min stackars karl fick ta några nej innan jag började inse tjusningen) fram till nu så jag har inte haft en aning om var vi ska börja och hur. Men även den styvnackade kan förändras!

    Hur går det för er andra?

  • Skottdagen2008

    Vi har bokat kyrka, lokal, fotograf, frisör, transport för gäster, bröllopsnatt, vi har även skaffat nästan alla kläder till m2b, men jag har kvar en del av min outfit som jag inte vill ta tag i innan 5 kg är borta .

    Har smått börjat tänka på festprogram och hur festen skulle kunna planeras, men GUUU vad svårt.

  • miss u

    Jag är också från Västerås. Har inte ens kommit till förlovningsstadiet än, men tankarna svävar alltför lätt iväg. Är det nån som har nån erfarenhet av Kolbäcks kyrka? Sambon kommer från dom trakterna + att mina morföäldrar är begravda där så det skulle vara kul att kunna hedra dom.

  • Virvel

    Vi har planerat och bokat allt som går att boka för tillfället. Lokal, transport, fotograf,trubadur, frisör, smink m,m.Jag har tom köpt klänning hos Ruths högtidskläder fast det är nästan ett år kvar.

    Kan tipsa om den fotografen vi ska ha. Hon bor i Västerås och har ett otroligt bra paketpris om ni vill bli fotade under hela dagen www.mariaandersson.com/brollop.htm

  • Skottdagen2008

    Jag har också köpt klänning på RUTHS, de är ju hur gulliga som helst. Även fast jag köpte en balklänning för typ halva priset. Det var hon som rekommenderade mig den då jag inte ville ha så plottriga som brudkollektionerna är numera. Är verkligen jättenöjd. Ska även köpa tiaran därifrån (dyraste de hade, suck)och m2b har hyrt alla hans kläder där också.

Svar på tråden Västeråsbrudar