• miss u

    Västeråsbrudar

    Jag är också från Västerås. Har inte ens kommit till förlovningsstadiet än, men tankarna svävar alltför lätt iväg. Är det nån som har nån erfarenhet av Kolbäcks kyrka? Sambon kommer från dom trakterna + att mina morföäldrar är begravda där så det skulle vara kul att kunna hedra dom.

  • miss u

    Skottdagen: Jag var på BMB i lördags. Tyckte hela dansgolvet var fullt av tokdansare så det var svårt att urskilja dig. Vad hade du för kläder på dig? :)

    För egen del passade det rätt bra att gå därifrån vid halv 2. Var segt dagen efter ändå. ;)

  • miss u

    Vilken kant? Uppe på scenen? Finns ju rätt många kanter att välja på. :) Kan inte dra mig till minnes att jag såg nån som var extra superglad i svarta kläder, tyvärr. Hade jag vetat innan vad du skulle ha på dig hade jag kunnat spana in dig. :) Jag är själv kort, 156 cm så det hade varit kul med nån som inte knockar en med en armbåde i skallen.

    Jag var klädd i jeans o blått linne och kan inte alls dansa men försöker ändå när promillehalten är tillräckligt hög. ;)

  • miss u

    Jag blev uppsläpad på scenen så där stod jag o skakade rumpa i nåt hörn större delen av kvällen. Jag hade helt missat att det var bodybuildertävling i helgen, så jag tyckte bara att det var ovanligt många biffar ute. Tom tjejerna var helbiffiga! Inga jag skulle vilja möta i en mörk gränd. :)

  • miss u

    Grattis till uppraggningen, eller vad säger man? :) Jag blev inte uppraggat nåt, däremot min kompis. Men ojoj, vad killen sprang när hon visade att det satt en ring på vänster ringfinger. Helt patetiskt.

  • miss u

    Hur långt har du kommit med din efter-graviditets-kropp? Många kilo kvar? Själv har jag fått sambo-kropp, dvs gått upp några kilo som jag gärna skulle vilja få bort. Kanske inte alla eftersom sambon egentligen tyckte att jag var för smal när vi träffades. Han vill ha lite att kramas med, som det så fint heter. :)

  • miss u

    Hehe, vet vad du menar med "julgran". Den skulle man ju vilja ha bort minst till tjugodag knut iallafall! :) Jag skulle vilja gå ner 8 kg, men det går trögt. Att jag skaffat mig ett sitta sittandes jobb samtidigt som sambo har ju inte gjort saken bättre.

  • miss u

    Nu har jag iallafall börjat gå till jobbet varje dag + ta längre promenad efter arbetsdagen de dagarna jag inte är på gymmet. Förhoppningsvis ger det resultat, men vill ju ha resultat nuuu... Nåja, ingen mening att klaga.

  • miss u

    Mitt mål är att träna 3 gånger i veckan. Det gjorde jag innan jag blev sambo o stilla sittande, oftast blir det 2 gånger men även en gång är bättre än ingen gång.

  • miss u

    Det är väl bara att inse att man med stor sannolikhet inte kommer få tillbaka den kroppen man hade för 10 år sen och knappt det. Så själv tycker jag att jag gjorde rätt när jag rensade bort alla kläder som var för små. Bättre att nån behövande får dom. Om jag nångång skulle komma ner i den storleken igen så lär dom vara så omoderna, och dessutom ger det mig mer belägg när jag säger till sambon att jag måste köpa nya kläder för jag har inga. :)

Svar på tråden Västeråsbrudar