• Skottdagen2008

    Västeråsbrudar

    Är en brud bosatt i Västerås tycker det vore kul att utbyta tips och idéer, fika och planera, shoppa och pyssla ihop. Är det några intresserade?

  • Svar på tråden Västeråsbrudar
  • Skottdagen2008

    Ojojoj, dansade som ett troll hela natten lång. Typiskt att det bara var öppet till kl. 2. man är ju van vid att dansa till åtminstone kl. 3 i Sthlm.

  • miss u

    Skottdagen: Jag var på BMB i lördags. Tyckte hela dansgolvet var fullt av tokdansare så det var svårt att urskilja dig. Vad hade du för kläder på dig? :)

    För egen del passade det rätt bra att gå därifrån vid halv 2. Var segt dagen efter ändå. ;)

  • Skottdagen2008

    Jag stod i kanten. Hade svart page, ruffsigt som bara den, är ganska kort bara 158 cm, varken tjock eller smal, svart linne, svart kjol med hängslen som hängde ner, svarta stövlar, blodröda läppar och var superglad

    Jag var nog en av de där tokdansarna, ÄLSKAR att dansa!! Å kan det också , ha ha ha

  • miss u

    Vilken kant? Uppe på scenen? Finns ju rätt många kanter att välja på. :) Kan inte dra mig till minnes att jag såg nån som var extra superglad i svarta kläder, tyvärr. Hade jag vetat innan vad du skulle ha på dig hade jag kunnat spana in dig. :) Jag är själv kort, 156 cm så det hade varit kul med nån som inte knockar en med en armbåde i skallen.

    Jag var klädd i jeans o blått linne och kan inte alls dansa men försöker ändå när promillehalten är tillräckligt hög. ;)

  • Skottdagen2008

    Ja, just det, jag dansade vid bortre änden från scenen, där är det alltid plats och luft och så får man ingen armbåge i huvet. min kompis är 154 cm och hon hade svart halterneck och jeanskjol.

    Vi dansade precis framför bodybuidersgänget. Jösses vad många kg muskelr som var ute, men det var väl pga tävingarna.

  • miss u

    Jag blev uppsläpad på scenen så där stod jag o skakade rumpa i nåt hörn större delen av kvällen. Jag hade helt missat att det var bodybuildertävling i helgen, så jag tyckte bara att det var ovanligt många biffar ute. Tom tjejerna var helbiffiga! Inga jag skulle vilja möta i en mörk gränd. :)

  • Skottdagen2008

    Jo, vissa tjeje fick man tänka till två gånger om de var tjeje eller killar.

    Jag brukar inte bli uppraggad, men nu var det två "biffar" som försökte, men nej tack, jag trivs med min taniga m2b

    Klart en komplimang från en "biff" var ju nice. Jag kanske ser mer tränad ut än jag tror NOT!

  • miss u

    Grattis till uppraggningen, eller vad säger man? :) Jag blev inte uppraggat nåt, däremot min kompis. Men ojoj, vad killen sprang när hon visade att det satt en ring på vänster ringfinger. Helt patetiskt.

  • Skottdagen2008

    Tja, vad säger man, haha. Det känns kul att man syns eller hur man ska uttrycka det.

    Håller ju på att kämpa med grvidkilon och känner mig inte riktigt hemma än i min efter-graviditets-kropp så det var ju kul att få komplimanger och få upp självförtroendet lite igen.

  • miss u

    Hur långt har du kommit med din efter-graviditets-kropp? Många kilo kvar? Själv har jag fått sambo-kropp, dvs gått upp några kilo som jag gärna skulle vilja få bort. Kanske inte alla eftersom sambon egentligen tyckte att jag var för smal när vi träffades. Han vill ha lite att kramas med, som det så fint heter. :)

Svar på tråden Västeråsbrudar