• Skottdagen2008

    Västeråsbrudar

    Är en brud bosatt i Västerås tycker det vore kul att utbyta tips och idéer, fika och planera, shoppa och pyssla ihop. Är det några intresserade?

  • Svar på tråden Västeråsbrudar
  • Virvel

    Skottdagen2008

    Hur ser tiaran ut? Jag har en här som jag inte ska använda. Köpte den billigt hos min frissa.

    Dom är verkligen jättetrevliga hos Ruths. Hon plockade fram klänningar som hon trodde att jag skulle passa i och det blev en enklare modell än vad jag hade tänkt mig. Nixas modell 929. Jag trodde själv att jag ville ha släp, broderier och stenar men trivdes inte alls i dom klänningarna när jag prövade dom.

  • Skottdagen2008

    Den är bara rena strassrader var den ena raden följer huvudet och den andra går upp och ner och lbir som en sorts krona. Supersupernice! Det går så bra med den stil jag håller på att skapa tills dess.

    Jo, jag provade en hel del brudklänningar. min mamam var med och både hon och jag tyckte att brudklänningarna var lite väl pråliga. Jo, figuren blev fantastisk i en modell, men alldeles för mycket både prismässigt och annat för mig. Så då frågade hon vad jag var ute efter och så sa jag det och då hämtade hon en balklänning till mig och pang, jag köpte den på stående fot.

  • Virvel

    Var det någon av Nixas modeller? Är lite nyfiken av mig.
    Jag provade min som balklänning i grönt och bestämde mig också för att köpa den där och då. Var lite nervös när jag skulle hämta och pröva den för några veckor sedan eftersom jag inte visste hur den skulle se ut i ivory. Jag är så nöjd.

    Vad ska ni ha för fotograf?

  • Skottdagen2008

    Nej, det var en av Asperas evening klänningar. Du kan tjuvkolla på den i galleriet. Jag har beställt en vit . Baksidan är fyllt med strass och glaspärlor längs hela ryggen nerför det delade släpet som jag kommer att ha och så är det snörning också.

    Den var rosa i butiken så du kan tro att man liksom ok, blir denna bra i vitt

    Vi vigs i Jukkasjärvi och kommer att ha en fotograf som heter Kent Tunlind.

  • majbrud2008

    Hej, jag bor också i Västerås! Vi gifter oss i Badelunda kyrka den 31 maj och jag ser SÅ fram emot det! Än så länge så är kyrka, lokal, fotograf, liveband bokat. Klänningen är inköpt, också från Ruths! Vi håller på och ska boka en vit limousine från kyrkan till festlokalen. Förutom det så håller jag väl så smått på och försöker bestämma färgtema så jag kan börja knåpa lite med inbjudningskort och alla andra trycksaker.

  • majbrud2008

    Glömde att vi också är mitt uppe i planeringen av vår bröllopsresa! Troligtvis så bär det av till Malaysia och Borneos regnskogar i juli nästa år... men vi har ändrat oss några gånger hittills så vi får väl se om detta blir slutbudet =)

  • Virvel

    majbrud2008

    Åh, vad spännande med en riktig bröllopsresa. Tyvärr så kan vi inte åka på någon längre resa eftersom våra barn är lite för små. Vi får nöja oss med en romantisk weekend istället. Så lite avundsjuk blir jag allt.

  • Kaffemoster

    Tänkte bara tjuvkika .. gifte mig för dryga 3 år sen .. men kan inte hålla mig härifrån ... Vi gifte oss i Irsta kyrka med fest på Brunnby.

  • majbrud2008

    virvel:

    Jo, det ska bli helt underbart att åka iväg på tu man hand på en riktig lyxsemester! Är lite synd bara att det inte är möjligt att skjuta fram det till vintern då det vore ännu skönare att komma iväg... men är lite svårt att ta ledigt en månad när det är som mest att göra på jobbet... dessutom så är det kanske lite mer speciellt att åka iväg nära inpå bröllopet!

    Förstår att det är svårt att åka iväg när man har småbarn. Hur gamla är dina? Det är lite därför vi vill gifta oss nu, för att hinna göra det innan småttingar kommer och komplicerar det hela lite =)

  • Skottdagen2008

    Vår som är också för liten, bara 2 år när vi gifter oss, så det blir en onsdag till en söndag tror vi till troligen venedig. bo lite lyxigare, äta ute hela tiden och bara njuta.


    Virvel skrev 2007-09-27 19:40:19 följande:
    majbrud2008 Åh, vad spännande med en riktig bröllopsresa. Tyvärr så kan vi inte åka på någon längre resa eftersom våra barn är lite för små. Vi får nöja oss med en romantisk weekend istället. Så lite avundsjuk blir jag allt.
Svar på tråden Västeråsbrudar