• Virvel

    Västeråsbrudar

    Den 9 augusti 2008 ska gifta oss på Strömsbergs säteri som ligger precis på gränsen till Västerås (Västmanland)
    Bor i Enköping. Vi kommer också att ha en fotograf ifrån Västerås.

  • Virvel

    Vi har planerat och bokat allt som går att boka för tillfället. Lokal, transport, fotograf,trubadur, frisör, smink m,m.Jag har tom köpt klänning hos Ruths högtidskläder fast det är nästan ett år kvar.

    Kan tipsa om den fotografen vi ska ha. Hon bor i Västerås och har ett otroligt bra paketpris om ni vill bli fotade under hela dagen www.mariaandersson.com/brollop.htm

  • Virvel

    Skottdagen2008

    Hur ser tiaran ut? Jag har en här som jag inte ska använda. Köpte den billigt hos min frissa.

    Dom är verkligen jättetrevliga hos Ruths. Hon plockade fram klänningar som hon trodde att jag skulle passa i och det blev en enklare modell än vad jag hade tänkt mig. Nixas modell 929. Jag trodde själv att jag ville ha släp, broderier och stenar men trivdes inte alls i dom klänningarna när jag prövade dom.

  • Virvel

    Var det någon av Nixas modeller? Är lite nyfiken av mig.
    Jag provade min som balklänning i grönt och bestämde mig också för att köpa den där och då. Var lite nervös när jag skulle hämta och pröva den för några veckor sedan eftersom jag inte visste hur den skulle se ut i ivory. Jag är så nöjd.

    Vad ska ni ha för fotograf?

  • Virvel

    majbrud2008

    Åh, vad spännande med en riktig bröllopsresa. Tyvärr så kan vi inte åka på någon längre resa eftersom våra barn är lite för små. Vi får nöja oss med en romantisk weekend istället. Så lite avundsjuk blir jag allt.

  • Virvel

    I´m back!
    Vi har bytt bredbandsleverantör och det skulle i inte bli något avbrott alls. I fredags vid tolvtiden försvann vår uppkoppling och kom tillbaka nu för en liten stund sedan.
    Snacka om att jag har haft abstinens och varit nyfiken på vad som händer. Så nu är jag tillbaka.

    Sosofofia
    Virvel 9: augusti 2008, Vigsel och fest på Strömsbergs säteri.
    celebriän
    miss U
    Skottdagen 2008: Skottdagen 2008 , Jukkasjärvi kyrka (inte iskyrkan), Polarisgården (Kiruna)
    JoF 2008
    bridetobe maj08: 24 maj 2008, Rytterne kyrka, Hahrska palazet
    majbrud 2008: 31 maj 2008, Badelunda kyrka, Hässlö Werdshus

  • Virvel

    Vet inte om jag har skrivit i tråden innan men jag har lagt ut bilder på klänningen som jag köpte hos Ruths.

    JoF 2008

    Vill bara tipsa om att det inte går att ta med sig barnvagn in hos Ruths. Ska du prova i lugn och ro så kan det vara bra att ha med dig "barnpiga" eller lämna bebisen hemma. Jag hade med mig svärmor som tog hand om den lilla och pojken fick vara hemma hos farfar.

  • Virvel

    Skottdagen2008

    Första gången jag var hos Ruths så var min lilla bara 7 mån så jag prövade en 40 men vi beställde en 38. Nu när jag var och hämtade klänningen så satt den perfekt i midjan men behöver tyvärr tas in lite runt bysten. Typiskt att tuttarna ska försvinna när man slutar amma. Dom passade så bra i klänningen.

  • Virvel

    Skottdagen2008

    Jag har varit till butiken som www.jempguld.se har i Köping. Har beställt ringar, ny förlovningsring och vigselringen. Ligger på Posten och väntar. Fick en avi idag. Så spännande!

  • Virvel

    majbrud2008

    Dom är jättetrevliga på Jempguld. Super service. Jag tycker defenitivt att du ska ta en tur dit. Ringarna som dom har där är Schalins. Precis samma som dom har på tex Guldfynd. Om du går in på Schalins hemsida www.schalins.se så ser du att det är därifrån jempguld köper sina ringar. Sedan har dom ett annat märke också som jag inte kommer ihåg vad det heter.

    Så här står det på Jempgulds hemsida:

    Vi kan hålla ett lågt pris tack vare;
    Egen tillverkning av klassiska armband och collie efter beställning.
    Inköp av stora kvantiteter.
    Försäljning med inriktning på mängd sålda varor.

  • Virvel

    Skottdagen2008

    Det finns bilder på mina ringar i gallerit. Det är svårt att ta med vanlig digitalkamera på något som glänser. Men du kan se på ett ungefär hur dom ser ut. På ena bilden ser du också min fula förlovningsring som jag har nu. Ska bli skönt att byta ut den snart.

  • Virvel

    Jag hade personligen aldrig lagt så mycket pengar på ringarna. Vi har det bra ställt men ska man lägga så mycket pengar på enbart ringarna så gäller det att ha en rejäl sparkassa att ta av.


    Skottdagen2008 skrev 2007-10-11 11:14:08 följande:
    Har fått offerten från juvelen och våra tringar kommer att kosta över 30 000 kr !!! Fick verkligen chocken, men vad ska vi göra? vill ju verkligen ha mina ringar på ett visst sätt och texten på ett visst sätt och hade väl räknat med att min ring skulle landa på säg 13 000 kr och hans på 10 000 kr och så kostar mina 20 500 kr och hans 14 000 kr. Har sparat 10 000 kr tillmin ring, men 20 000 kr?! Hjälp, vad skulle ni göra?
Svar på tråden Västeråsbrudar