Inlägg från: Skottdagen2008 |Visa alla inlägg
  • Skottdagen2008

    Västeråsbrudar

    Är en brud bosatt i Västerås tycker det vore kul att utbyta tips och idéer, fika och planera, shoppa och pyssla ihop. Är det några intresserade?

  • Svar på tråden Västeråsbrudar
  • Skottdagen2008

    Himla skoj!!! Vad roligt att vi ändå är några stycken.

    Själv är jag bosatt i Västerås, men är född i Kiruna för mååånga år sedan, typ 32

    Jag känner att jag står still i planeringen. Visst man kan utbyta mycket på nätet, men inte på samma sätt. när ska ni vigas? var ska ni vigas? Hur mycket har ni planerat och hur?

  • Skottdagen2008

    Vi har bokat kyrka, lokal, fotograf, frisör, transport för gäster, bröllopsnatt, vi har även skaffat nästan alla kläder till m2b, men jag har kvar en del av min outfit som jag inte vill ta tag i innan 5 kg är borta .

    Har smått börjat tänka på festprogram och hur festen skulle kunna planeras, men GUUU vad svårt.

  • Skottdagen2008

    Jag har också köpt klänning på RUTHS, de är ju hur gulliga som helst. Även fast jag köpte en balklänning för typ halva priset. Det var hon som rekommenderade mig den då jag inte ville ha så plottriga som brudkollektionerna är numera. Är verkligen jättenöjd. Ska även köpa tiaran därifrån (dyraste de hade, suck)och m2b har hyrt alla hans kläder där också.

  • Skottdagen2008

    Den är bara rena strassrader var den ena raden följer huvudet och den andra går upp och ner och lbir som en sorts krona. Supersupernice! Det går så bra med den stil jag håller på att skapa tills dess.

    Jo, jag provade en hel del brudklänningar. min mamam var med och både hon och jag tyckte att brudklänningarna var lite väl pråliga. Jo, figuren blev fantastisk i en modell, men alldeles för mycket både prismässigt och annat för mig. Så då frågade hon vad jag var ute efter och så sa jag det och då hämtade hon en balklänning till mig och pang, jag köpte den på stående fot.

  • Skottdagen2008

    Nej, det var en av Asperas evening klänningar. Du kan tjuvkolla på den i galleriet. Jag har beställt en vit . Baksidan är fyllt med strass och glaspärlor längs hela ryggen nerför det delade släpet som jag kommer att ha och så är det snörning också.

    Den var rosa i butiken så du kan tro att man liksom ok, blir denna bra i vitt

    Vi vigs i Jukkasjärvi och kommer att ha en fotograf som heter Kent Tunlind.

  • Skottdagen2008

    Vår som är också för liten, bara 2 år när vi gifter oss, så det blir en onsdag till en söndag tror vi till troligen venedig. bo lite lyxigare, äta ute hela tiden och bara njuta.


    Virvel skrev 2007-09-27 19:40:19 följande:
    majbrud2008 Åh, vad spännande med en riktig bröllopsresa. Tyvärr så kan vi inte åka på någon längre resa eftersom våra barn är lite för små. Vi får nöja oss med en romantisk weekend istället. Så lite avundsjuk blir jag allt.
  • Skottdagen2008

    Sammanfattningsivs är vi 6 töser i området som planerar inför vår livs vackraste jag.

    Sosofofia
    Virvel
    celebriän
    miss U
    majbrud 2008

    å så ja

    Skottdagen 2008

    Enkelt uträknat när jag vigs med min m2b

    Majbrud2008 antar jag också vigs i maj någon dag, när är det dags för er andra?

Svar på tråden Västeråsbrudar