Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag älskar att läsa! Hinner inte mkt nu, prioriterar dagstidningar och någon veckotidning. Jag gillar  det mesta , mer tänkvärda böcker, välskrivna deckare och intellligenta relationsskildningar. Deckare är bra när man inte varvat ner ordentligt än, fångar hjärnan.

    Nu i skötväskan har jag haft Annika Lantz dagbok om hennes andra föräldraledighet, fantastiskt kul och korta bitar som passar vid småstunder man kan få när lilla sover.

  • start september

    Tänkte också tipsa om att byta lösenord om det behövs. Jag har bytt signatur i två steg där så att mina gamla inlägg inte längre kan kopplas till den maildress de hade (innehöll en del av mitt namn). Jag hade en del utlämnande inlägg i samband med missfall jag gärna håller för mig själv tex.

  • start september

    Stackars T. Jag tror på att få lite tips av skolkuratorn även för dig som mamma, det är inte lätt att veta hur man ska göra. Kanske kan ni gå dit ihop?

    Här ögoninflammtion. Och troligen är vi vattkoppssmittade också. Blir kul närmaste veckor med mycket bortrest make. Ja ja, värdsliga ting. Lilla åker ju på allt skit också såklart.

  • start september

    Men sömnen sitter bra nu för lilla trots infektioner. Och helgen var skön.  Så mycket är bra också! Ska bli lite mer noga med maten igen så att jag inte går upp mer, sjuka barn gör att man tröstfikar för mycket och inte kommer ut.

  • start september

    Och Flamman, mina föräldrar skildes relativt lugnt är jag var 6 år. Då blev man utredd på BUP som standard vad jag förstått, men det kanske var annorlunda på 80-talet?

  • start september

    Åh vilka fantastiska nyheter från Helipanzers! Tjoho! Ett steg i taget och försök slå bort oron. Kram!

    Grattis till systersonen PB. Hoppas oron kan släppa där också.

  • start september

    Men usch Ingis. Det kan ju vara precis som du säger med sen ÄL, hoppas så på det. 6+2 är det tidigaste jag har sett hjärtslag. Jag vet också att det svårt att se exakt längd på äldre utrustning. Håller alla tummar så länge.

  • start september

    Men Heloise, vilka stolpskott. Försök bara slå bort det och tänk på ditt.

    Det är svårt med de nya syskonvagnarna att hitta beg när det är så nya.

  • start september

    Men Muggles, vad skönt att det blev ett bra besök hos mamma.

    Hur länge har ni simmat med tjejerna? Här fick ju lilla ett infekterat öga efter första, men ingen annan blev smittad så möjligen fixade inte hennes trånga tårkanaler det. Ska testa en gång till och annars får det vara tills hon är större. Hon gillade det verkligen, så det känns lite trist om det inte funkar.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård