Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Barnvakt för att jobba var det. Lilla sover kass just nu pga förkylning så hon sitter mest i knät. Hm. Fokus.

  • start september

    Heloise, jag har Donkey och är fantastiskt nöjd. Ville inte lägga mig i när du verkade ha bestämt dig, men jag tror den räcker längre än City Selecten, tror den tar större vikt på storasyskonet dessutom. Kanske kan vara vettigt för er? Den är en dröm i snön nu också.

    Sittdelarna är längre men smalare än Cameleon, men det går att sätta suffletten lite högre. Min 104 cm tjej sitter bra i båda. Liggdelen är lite smalare än Cameleon, men räcker bra för Lilla med tjock åkpåse.

    Hojta om du har frågor!

  • start september

    Lanovia, Lilla är 4,5 månader.  Vi har en hel del könsneutralt också och inget rosa alls av princip. Hittills är inte mycket använt av det gamla, Stora som föddes i juni och var varm av sig hade bara kortärmat nästan upp till 62.  Lilla är ju höstbarn och lite kallare i sig själv, hon måste ha strumpbyxor för att inte frysa, för strumpor och byxor ålar hon ur. Stora hade nästan aldrig klänning, lilla har haft det mycket.

    Så det är nog först nu en del gammalt kan användas. Och en hel del hade nog funkat med en lillebror också.

  • start september

    Alltså, vi visste ju inte kön, men jag kände lillasyster i magen hela tiden. Försökte hålla mig neutral, men visst fanns tankarna där. För mig är det lite okänt med killar också (alltså, en make har jag ju ), men jag är ensambarn och har mest tjejkusiner.

    Men nr 3 alltså. Det är ju många tankar. Hade jag inte haft så mycket krångel och varit fem år yngre (fyller 36) hade jag nog tänkt att det får tiden utvisa, kanske om en fem år eller så, men nu finns inte den möjlighetern känner jag. Tre barn är fler än antalet händer jag har. Men det lockar så otroligt! Maken ville nog helst ha ett fotbollslag om han kunde bestämma. Men tiden. Ja, det lär blir försök i framtiden så får vi se. Stora frågar om det kan bli en bebis till därinne ibland.

    Heloise, jaså tar sätena där mer än 18 kg? Där ser man. Jag vill kunna ha ha liten mot mig länge och stora var redan bortskämd med att att vända  som hon ville i Bugaboo Cameleon.

    Piggelin, Stora har ränt i väg sista året, 3 år och 7 månader nu och minns jag rätt var hon typ 94 för ett år sedan Förvånad Halva klädlådan fick sorteras ut nyss, köper 116 i vissa märken nästan nu. Lindex 110-klänning satt helt plötsligt tonårskort!

    Muggles, körde visa endast  på egna inlägg för att få koll på mat och sömn stora i perioden 5-9 månader.  Insåg att jag behövde dina svar också så en sortering på dig blev det också. Nostalgi som sagt.

  • start september

    Och inte lyckades jag rädda mjölkproduktionen efter mitt amningsstopp. Hungrig och arg Lilla i igår kväll, snuttandes hela natten och arg och hungrig tjej somnade nyss. Det får bli ersättning också, undrar om hon kommer välja bort mig nuRynkar på näsan
    Det är så mycket känslor kring amning, jag har haft en otrolig tur att det funkade länge med Stora och till nu med Lilla. Men ändå grät jag en skvätt nu när det är ett faktum. Det finns en massa fördelar med att ge ersättning delvis och jag tror och hoppas att lite kan finnas kvar.

    Dumma jävla infektioner som gjorde detta känner jag bara nu.

  • start september

    Tack Muggles, det är märkligt att man kan känna så starkt kring amningen. Men jobbigt blev det. Och inte är det lättare av att jag är så himla förkyld och bihåleinflammerad.

    Men du har rätt, jag ville ju bestämma. Kanske att Lilla kan få bestämma lite också, men inte yttre faktorer.

  • start september
    BrudSommar2006 skrev 2012-01-31 13:55:41 följande:
    Fast vad är det för dag idag, tisdag va. Nix, ingen spruta idag!

    Muggles, aha, så det är nu du börjar jobba igen!
    Helt dagvill är jag ju!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård