Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hurra för Ingis och pickande hjärtat! Åh vilken lättnad det är i den situationen.

    Jag gillade Loreens låt även om det inte är min stil normalt - och så även reklamradion vad jag kan förstå. Har lyckats höra den redan. Jag tror det där är vårens/sommarens discohit alla gånger. Sen kanske den inte vinner medodifestivalen direkt.

    I bilen - ingen snöskovel ens längre. Är storstadsbrutta numera. Fy på mig. Filt till barn finns men den är ganska tunn. Reflexvästar har jag. Handskar/tjocka vantar finns alltid för att kunna skrapa bilen ordentligt även om man ha snyggare tunna handskar. En bit choklad eller russin bör egentligen finnas också tror jag. Ficklampa ska jag fixa, tack för tipset. Brukar ha festistetror sommartid men vill inte ha frysolyckor.

    Muggles, ni har gararage som sitter ihop med huset eller hur? Känns lättare då Vi har ett separat äldre som vi precis har bytt port i samt satt element i för att få frostfritt så det håller kanske en fyra grader. Ska hon stå där får jag dra ner porten och lita helt på Babywatch gemom äldre putsväggar, jag är tveksam.

    Idag fick hon sova i säng med mig, 2 5h. Vi var helt slut efter en helg med storasyster samt mycket namnamningar både hon och jag. Lilla  var superpigg och hungrig på min sovmorgon så det blev liksom inget sovet trots att jag försökte. Mysigt såklart att ligga och prata med henne men ändå.

  • start september

    Men Klockarbol, det andas ändå lite mer optimism i dina inlägg tycker jag. Trots att det är mycket som är kämpigt. Kram på sig!

    Vilken tur att Daa kom hem säkert.  Usch för trafik så här års.

  • start september

    Jag låg lite efter med ikappläsning därav lite spridda skurar med svar och inlägg.

    Tack till alla som stöttat kring amningen, jag tror jag är på banan helt nu. Vägning imorgon och sen igen nästa vecka innan jag ropar helt hej, men tror det ska funka.

  • start september

    Usch PB, man känner sig så dum. Fast man gör så gott man kan i varje given stund. Kommer du iväg till läkare eller tar batteriladdaren för lång tid? Kram!

    Flamman, hu vad kallt ni har däruppe.

    -9 här, lilla får sova ute. Lugnet spred sig och hon somnade innan vagnen ens kommit ut. Vi som kämpat så i fem dagar.

  • start september

    En bit på vägen i alla fall PB... Har också erfarenhet av att var försenad och inte kunna meddela sig, det är otroligt frustrerande.  Jag frustade något på en svararfunktion så finns för återbud också ringde de upp ganska snabbt så det var tur den gången.

  • start september

    Och Lilla höll sin kurva men bara knappt. BVC-tanten tyckte hon var ovanligt rörlig så hon gör väl av med extra förutom att det var tillväxtperiod.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård