Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Körigt på många håll, här med. Tack Lanovia för fin berättelse!

  • start september

    Beklagar PB, men det låter som att det blev det slut han ville ha och det är viktigt. Min farmor blev 101 och det var som hon själv sade minst ett år för mycket.

    Oj vad det är mycket man vill, bör och gör så här års. Fast mysigt med luciatåg tyckte jag igår.

    Vi åker bil till familj och jisses vad prylar det är med två barn. Vagnar, säng och sitter och allt möjligt.

    Fasar för kräksjukor så här precis inför julresorna, men man råder ju inte över allt.

  • start september

    God fortsättning!  Blev en mysig jul trots att jag fick hög feber. Trodde det var mjölkstockning men ikväll har storan insjuknat i feber.  Jag har lite ont i halsen så det är väl både mjökstockning och infektion. Suck. Tur att man har världens bästa svärisar som hjälpt maken helhjärtat så att jag har kunnat sova.

    Julkramar till alla och en hård spark minst sagt åt Flammans as till ex. Flickorna går starka ur det här det är jag säker på.  

  • start september

    Gott slut och må 2012 föra med sig lycka, hälsa och ett gott liv åt alla! {#emotions_dlg.flower}SkålBabyHjärtaGravidPlusCoolÄpple - här fanns väl något för alla.

    Här är det lite friskare snart, fy för att vara sjuka. Storan är friskast och gravt understimulerad såklart.

  • start september

    Gott nytt år!

    Vad härligt att se så många här.

    Stor kram till Muggles. Eländigt att det ska behöva vara så. Får hon/tar hon emot  hjälp
    nu?

    Heloise, det är svåra beslut  om prover men var skönt att det nu är fattat i alla fall. Hoppas tiden går fort och att lergigan hjälper lite?

    Oj, är parvlarna ett år nu!

    BS, har ni hunnit landa lite i diagnosen? Händer det mer än bromsmediciner?

    Här är det nu lite mindre sjukt och vardag igen. Men ett visst lugn har spritt sig över julen i vår och min annars för hektiska vardag, lurar på hur man får den att räcka till långt efter tjugondag knut. Mindefulness typ. Och LCHF. Bort med alla godisvanor jag haft hela hösten som gjort att stått still efter förlossningen. Solsemester i mars - då ska det vara lite bättre och ny bikini hoppas jag.

    Nyår ja. Har inga direkta traditioner utan vi har firat i en mängd olika konstallationer. Förra året var vi sjuka och fick ställa in våra planer, i år insåg vi att vi helst av allt ville vara hemma. Bara vi. Jättemysigt, god mat  med flera rötttersom hämtades från restaurang (lyxigt värre) vilket gjorde att vi kunde börja äta en rätt redan 18.00, gott bubbel som smuttades på, Stora fick en egen trerätters med älsklingsrätter (köttbullar till varmrätt) och båda barnen sov från 21.30 typ.  Vi hade levande ljus, åt dessert och tittade på inspelade Downton Abbey. Vi hade klätt upp oss lite lagom, kramades mycket och det var hel enkelt perfekt just nu. Lilla vaknade 00.20 och fick sova vidare i famnen, stora vaknade 01.30 då någon smällde en massa smällare utanför och då gick vi och la oss allihop.

    Ska man fira i större sammanhang tror jag det ska vara med kompisar på lika villkor, i alla fall så länge barnen är så pass små.

    Lilla börjar bli stor bebis nu, 3,5 mån och ser så stor ut i babyskyddet.. Hon kan sitta i IKEA-matstol och verka rmycket nyfiken på att få smaka på riktig mat. Vända sig från mage till rygg har hun kunnat ett tag och jobbar stenhårt på andra hållet nu.

  • start september

    BS, det låter som att ert nyår var jättemysigt, men trist att inte alla kan hjälpas åt.

    Bitter måste du få vara. Tänkte också på Louise Hoffsten som jag tycker jag sett i flera sammanhang nu och som väl måste vara ett positivt exempel. Hur reagerar din närmaste omgivning? Får du stöd eller måste du vara stark för dem? Hoppas så innerligt att bromsmedicinerna gör sitt jobb. KRAM

  • start september

    Önskar PB frid och en värdig oblåsig stund och lite kulor in från nåt håll för att kompensera för bilskruttet.

    Muggles, all styrka till dig för att orka. Jag förstår att tankarna finns där hela tiden och kanske är det skönare att veta så mycket som möjligt? Var det julen som utlöste?

    Piggelin, jo det var ett nyår som man lever på länge. God fisk är vi inte riktigt lika bortskämda med på den här sidan av landet. så de njuter man extra mycket av. Och det blir en tredje säsong av Downton Abbey! Tjoho!

    Ingis - håller BIm tummarna. Inga tester på g? This too shall pass är mitt mantra, kanske var det vad Hvidis hade. Mantra behövs absolut.

    Flamman, som tidigare sagt, håll hårt i honom. Och att ta hand om de barn man har tillsammans låter ju fantastiskt. Pratar musikern ryska också?

  • start september

    Inser nu efter någravardagar att Lilla är stor. Hon behöver rutiner för mat och sov, det som tidigare bara funkade utan tanke och planering blir bara kajko nu. Hon är vaken och övertrött hela kvällar och halva dagar. Nu blir det dags att börja med vagning och annat. Trött mamma är det nu i allafall, hon har sovit sammanlagt 60 min fördelat på 3 tillfällen sedan 7.30 imorse. 30 min i bilstol vid lämning och snabbhandling, resten av tiden i mitt knä Inte glad i övrigt heller. Så ska vi inte ha det. Suck. Ja, ja, så är det med små och hon har varit busenkel fram till nu. Hon äter massor på händerna, misstänker tänder men ser inget. Är det inte väl tidigt för en knappt fyramånaders? Eller så är det att hon inte blir mätt som stökar, tänker testa gröt snart eftersom hon verkar så väldans intresserad av vad vi äter.

    Ja, ja nu hämtning i snön. Får blir bil antar jag, lekpark känns inte jättekul i snöfallet.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård