Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag var rädd för svekkänslan, men det blev inte så alls, inte än. Känner mer att jag givit henne något, hon är så otroligt kär i lillasyster och leker gärna med henne, det lilla som går. Blir säkert annorlunda när lilla blir mer aktiv. I fredags var vi och gick lite i affärer som stora älskar. Lilla hade svårt att komma till ro i vagnen och jag insåg att en stund i ett amningsrum som fanns skulle behövas för att få henne lugn, mätt och ren. Stora blev först besviken för att vi fick avbryta, men vi köpte lite frukt och tog med oss och sen var hon lugn och fin och pratade med mig och de andra mammorna, uppenbart stolt. Efteråt fick hon gå tillbaka tillsamma leksaksaffär och då var det ok.

  • start september

    Pepparkakor ja. Blir väl nästa fredag. Köpedeg absolut och så kan man baka flera gånger istället. Vårt Ica Maxis bageri såde förra året egen deg, det blev jättegott.

    Nä, nu blev jag alldeles lullig av att sitta ner och dricka vinglögg. Får hjälpa till med middagen innan Lilla vaknar igen.

  • start september

    Men BS, nu får jag tårar i ögonen. Det är längesen du skrev om att du sökt för domningar och hur det nu var, men inte för mitt liv kunde jag tro att det var MS. Hur länge har du vetat?  Stor stor kram.

  • start september

    Heloise, jag har ju haft ett gäng MF och det är så svårt att säga vad som är vad, dessvärre. Men jag tycker att det låter som rejäla symptom! Jättebra att du får en koll, försök ta det lugnt i helgen och sov så hoppas vi på det bästa. Håller alla tummar.

  • start september

    Har varit iväg ikväll utan Lilla, det var ovant men trevligt. Sitter i underklänning, kofta ch strumbyxor eftersom jag hade ej amningsvänlig klänning som rök illa kvickt när jag kom och alla andra sover i sovummet där kläderna är. Lilla hade ätit både den pumpade mjölken och på slutet lite ersättning eftersom jag blev lite sen. Det hade funkat bra med mat alltså, men i övrigt hade hon protesterat en del och tillbringat en del tid med att gnälla, nafsa på sina händer och stirra på maken som om han vore korkad som inte hämtade mig.När jag kom slog hon bort flaskan och tjöt högt tills jag ammade. Sen låg hon i mitt knä och log lyckligt tills hon slocknade.

    Men jag hade trevligt (jobbevent) även om det känns som man glömt något viktigt hemma typ.

  • start september

    Ingen Lanovia???

    Flamman, otur med stolpskottet. men försök igen för jag tror du kan ha nytta av en bra kontakt där. Du verkar helt på rätt väg. Visst har du skrivit att du har koll på tjejernas pass också? Appropå vad du skrev om vad du är rädd för.

    Hvidis, jag var nog vackarare i ditt huvud än i verklighetenFlört Men vad roligt om du vill börja måla igen! Önskar jag var mer kreativ på det sättet skull nog må bra av det. På det planen har jag för dåligt tålamod dessvärre. Och stackars lille J, men främst stackars dig, vet såväl hur det känns.

    Daa - all respekt för två. Huga. Den åldern är extra tuff tyckte jag.

    PB - på dem bara! Men det tar ork och inte är det väl din uppgift att lära folk att kunna samarbeta och diskutera. Tänk på att du är där för nätverket, kanske kan de där träiga ena vara till nytta nån gång när du är din egen och behöver något som de råkar kunna?

    Heloise, trollar bort dagarna till måndag så att det går jättefort.

    Ingen BS som tittat in? Tänker så mycket på dig. Hoppas på tid och ro att inboxa dig lite sen.

    Jo det var mysigt med jobbevent och vuxna människor, passade på med höga klackar och handväska, när hade jag det sist? Fast det var knappt jag kom i stövlarna, gravidkilona sitter tydligen på vaderna också... Fast idag är stora hängig och febrig så det var bara att vara hemma, hade en massa stortjejslek planerat. Och en del fix inför en viss litens event på söndag. Kul med sjukor och halva släkten på ingång... Andas och hoppas att det inte är något magkör, då får vi lägga ner morgondagens släktmiddag antar jag... Nu slocknade hon lagom till Lilla vaknade.

  • start september

    Fru E, hmm, ringde i augusti tror jag och fick komma i oktober. Det var privat utan remiss men hade supertur eftersom hon egentligen inte tog nya patienter. Fick remiss samtidigt till lokala gyn och blev kallad till första besök typ november, men det avstod jag från. Sen ska det ju tima med prover och ÄL och allt.

    Har du hört något om väntetider?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård