Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Och vi jobbar för att ha eget rum för dem ( ett stort de får dela) när det blir dags för lilla att sova  i annat rum. Då får de vara trygga med varann tror vi. 

    Alltså, sömn och vanor väcker så mycket känslor hos alla. Barnen mår nog bra hur man än gör, det är föräldrarna som tar smällen av sina val, Så känner vi i alla fall.

  • start september

    Just det Ingis, vilken tur att vi är så kloka att vi tänker på att laga innan det går sönder! "Klappar oss i ryggen så att vi fortsätter kämpa"

    Jag tror nästan alla skulle må bra av det faktiskt.

  • start september

    Aj för trög mage. Lägger på Kiwi på tipsen, två st till efterrätt tycker jag funkar när allt annat är prövat (loppfrön och sånt menar jag). Rapsolja har jag aldrig testat på mig själv, men vande stora vid rapsolja i allt nästan så att hon blev förvånad när det inte var i...

  • start september
    start september skrev 2011-10-25 09:42:34 följande:

    Just det Ingis, vilken tur att vi är så kloka att vi tänker på att laga innan det går sönder! "Klappar oss i ryggen så att vi fortsätter kämpa"

    Jag tror nästan alla skulle må bra av det faktiskt.


    Och Flamman, jag menade med ovan INTE att allt går att laga bara man är ute i tid, om du nu skulle tänka så. Du har kämpat så in i h-e (bokstavligen) och inte lagades det för det.
  • start september

    Villemoa, vill gärna se dig här nu när jag har kommit hit

    Hur är det med tjejerna? Hur funkar samspelet melan dem? Hur länge ska du vara hemma?

  • start september

    All styrka till Klockarbol. I nödfall kanske man kan se Bluestep som en dyr lösning till dess att betalningsanmärkningarna är borta, det är väl en viss tid bara? 

    Håll ut Muggles, det lönar sig  med slitet, kom ihåg det.

    Villemoa, vill hålla lite låg profil här, men inboxar dig! Det finns nog alla varianter på hur intresserade de är. vår tjej som ju är lite större tror jag, drygt tre år, är just nu överintresserad. Intresset kan göra rätt ont på lilla om man har otur. Lilla gör stora ögon när stora kommer dock.

    Vink till Piggelin!

  • start september
    start september skrev 2011-10-25 22:19:22 följande:
    Villemoa, vill hålla lite låg profil här, men inboxar dig!
    Fast det gick ju inte eftersom jag inte finns i din adressbok.
  • start september

    Ha så trevligt ni som ses och krama Fru E lite extra!

    Vad roligt att se att du verkar så mycket piggare Fru Bygg!

    Appropå sex och vätskor är det för mig som för flera andra, lite smårester kvar av avslaget vissa dagar, men jag tror inte det är infektion (7 veckor är lilla nu). När mitt stygn läkt efter fyra veckor blev det åka av med gummi och det funkade bra. Sen har det blött lite mer, men jag tror det är vanliga varationer. Jag har kört en Vivag-kur, brukar alltid behöva det efter indianerna (så heter det väl här?) så det är nog inget farligt. Sen är det väl att man har trosskydd som gör det ännu mer kladdigt dumt nog. 

    Frekvens på sex -  inte ofta. Tiden, orken samt det lilla barnet som är vaken eller sover i knät om helgerna gör de lurigt. Sen har vi tagit bort middagssömn på stora så den helgluckan är körd. Fast det skulle ju kräva timing med lilla dock. Maken har tänkt jobba hemifrån lite och lilla sover ju en del så det löser sig nog inom kort. Jag blir inte stressad just nu, vi har båda lust, men inte ork och då är det ok att det gått tre veckor.  

    Och sexlust under graviditet - oh yes. Maken skrattar mest åt fenomenet. Annars får jag skäll för att jag tar för lite initiativ och jag måste faktiskt bättra mig lite (inte just nu alltså utan annars).

    Preventivmedel - jag har haft kopparspiral i nästan 10 år innan barnförsök och jag är väldigt nöjd. Det gjorde lite ont att sätta in men inget farligt. Det är nog väldigt individuellt.  Jag fick inte mer ont eller blod eller mens. Orsaken var att jag reagerade med migrn stup i kvarten på vanliga p-piller. Numera skulle jag inte våga ha några hormoner alls, vi drömmer ju kanske om en trea så småningom om det är möjligt och med mitt trassel vill jag inte  mecka med något mer. Mellan barnen har vi kört gummi och det blir det nu också. Inte kul men värt det. Eftersom jag vill ha koll på mediciner och dagar är några oplanerade graviditeter inte bra för min mentala hälsa och de har hittills alltid blivt MF.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård