• Gemma

    Konfettiregn

    Din glamourdusch i grådasket.

    Idag har vi varit hos veterinären höll jag på att säga, fast jag menade MVC. Där mätte, kämde och lyssnade vi på min saftiga julkula. Monstret satt bredvid på sängen och torkade bort gelé med allvarlig min (hon älskar ju att känna sig behövd). Sen gick vi iväg genom det fallande snöluddet till biblioteket där jag mest sträckte ut mig i en soffa medan miss M byggde pussel och såg till att de mindre barnen inte fick komma i närheten av "hennes" böcker.
    Nu har vi ätit lunch; i eftermiddag blir det fika på stan och kanske lite karusellåkande. Jag älskar de där klassiska djurkarusellerna!

    Hur mår ni andra?

    Kram, G

    PS: Mitt julgodis smakar smaskens, både kolan och dajmen. Känner mig hur nöjd som helst med min insats.

  • Svar på tråden Konfettiregn
  • Izunia

    Fru F vad skönt att ögonen blivit bättre.. jag kan tänka mig kampen..

    Blocket tycker jag är så segt då det gäller att Sälja möbler. Ibland har jag haft saker uppe i flera veckor och det händer inget. Men det ser ut som om köksbordet snrt är vårt! Vi får väl ha de gamla stolarna tillfälligt så länge. Tycker det känns synd att bli av med dem men de passar inte stilmässigt.

    Lapinette.. man ska vara försiktig med att träna efter sjukdom. Man är verkligen jättesvag.Om nån vecka och några goda viner är du i form igen!

  • Lapinette

    Iza - jag gick på det värsta tänkbara passet igår. MEN det var värt det för tränare berättade att hon inte ska köra den klassen fram till augusti pga sitt jobb.

    Fröken fräken - trist med ögoninfektion. Har en kollega som är hemma med sin lilla dotter pga samma skäl. Tänk att det tar sådan tid innan det går över?! Hoppas det blir dagis imorgon.

  • Happyasahippo

    Izunia: Grattis i efterskott! Later som en stralande kväll!
    Klart ni ska förnya! Sant gör alltid varen lite trevligare och är helt enkelt kul!
    Jag har just beställt ett foto fran NY tagit av min fotograf bror pa akrylmontage 100cmx70cm och väntar spänt pa vad det ska göra för vart vardasgsrum

    Lapinette: Var lite försiktig när du börjar träna igen- det är precis da man riskerar hjärtmuskleinflammation. *förmanade blick*

    FruFräken: Vad härligt att din dotter kryat pa sig! Kunjunktivit hade jag dock inte utan en etter värre virusvariant som gjorde mig ljuskänslig, gav extremt röda och onda ögon vilket ledde till huvudvärk. Inge kul alls eftersom jag under den perioden sökte jobb och var pa intervjuer och ibland trodde jag skulle smälla av. Inget hjälpte tills jag mycket riktigt fick en bra medicin: tror det var nagon form av steroider och minns med san glädju hur skönt det var när det slutade göra ont igen. Sa tag du dottern under armen och spring om den kommer i närheten igen Visste förresten inte att du är gravid: Grattis! Hur langt gangen är du?

    10 dagar till avresa i dag!! Jag aker 19 mars pa kvällen och anländer i Melbourne 21 mars pa morgonen...24 timmar resa som jag ser mattligt fram emot. Har dock i dag haft ett bra samtal med vart Australien kontor för att förbereda min workshop som jag ska halla när jag är där och det gick jättebra. Att jag far hela ledningsgruppen i ett rum under 7 timmar känns som en lovande upptakt inför eventuell relocation Maken stormtrivs fortfarande sa hoppet finns...

  • Izunia

    Yes jag har lyckats förhandla till mig bordet för 3000 så nu måste mamma och hennes kompis åka och hämta det redan ikväll. Hoppas den får plats i bilen...

    Jag älskar att förnya. Jag kan göra det hela tiden alltid. Min man däremot är lite svårare att övertala och gillar inte förnyelse lika ofta. Men jag brukar trycka på ordentligt haha. Inredning är viktigare för mig än för honom så jag får väl bestämma.

    Happy vad spännande med din resa och jobbet och hoppas såklart att allt ska klaffa när ni är där. Önskar även en snabb och enkel resa ner!

  • Gemma

    Lyckades slänga in en blöja i tvättmaskinen och tumlaren och alla de små plaggen kom ut fulla av såna där konstiga gelégryn så nu får man börja om igen. Annars är det jättebra. Mannen är i norge och kommer hem på fredag så precis som förra veckan och den förrförra är man ensammamma men jag börjar vänja mig nu. Och barnen likaså. Monstret har varit hemma i nästan en hel vecka på grund av förkylning och hosta och feber, men i morgon ska hon tillbaka till dagis. Det känns nästan lite vemodigt faktiskt. Idag gick vi på öppna förskolan alla tre och sjöng och lekte och fikade, de andra mammorna hade - precis som förra veckan - undantaglöst barn i precis samma ålder, från fem månader upp till tio månader ungefär, min lillpojke möttes med stor nyfikenhet och tillrop i stil med "jaja, det ska börjas i tid!".
    Tänker på monstret som i den här åldern hade vandrat i de kinesiska bergen och en hel del annat, minst lika äventyrligt. Lillkillen är hur soft som helst bara han får ligga i famnen, älskar musik och gjorde yviga mun- och armrörelser till imse vimse spindel, i takt med alla andra. Han är urmysig, ler och skrattar mycket men gnäller och grymtar också så fort han inte får ligga i famnen. Skriker gör han - precis som monstret på den tiden det begav sig - ytterst sällan och nästan bara av övertrötthet. Ingen av dem har ju nånsin behövt vara hungriga. Av samma anledning sover han dessutom numera utmärkt - yes! Nästan ännu bättre än monstret faktiskt, utan ett enda brittiskt nazi-schema. Det har bara blivit så att han har anpassat sig till våra tider, vaknar prick halv nio och somnar nio varje kväll, däremellan vaknar han bara en enda gång och äter i typ en halvtimme, sen somnar han om utan ett knyst. Nu ska man ju akta sig för att dra förhastade slutsatser men såhär har det varit i fyra nätter nu så man kan ju i alla fall hoppas att det håller i sig... Fick f.ö. en minichock igår på BVC när jag insåg att han gått upp 2kg och vuxit 9cm - på sex veckor! I morse var det dags för en andra garderobsröjning för nu har han vuxit ut ytterligare en klädstorlek och fleeceoverallen är redan för liten och liggkorgen i Urban Junglen börjar se oroväckande trång och kort ut... shit alltså. Värsta bambun.
    Helgen gick i sjuklighetens tecken men jag var i alla fall på gymmet och tränade och igår fikade och promenerade vi med hostiga Fru Fräken och hennes dotter. I morgon blir det dagis för monstret och på eftermiddagen kommer mina föräldrar och passar stormonstret så att jag och lillmonstret kan åka in till stan och shoppa och fika lite. På kvällen ska min mamma bjuda på hemlagad middag, det blir fantastiskt skönt att slippa stå för den biten. Även om jag generellt tycker att det är kul att laga mat, till och med när det bara är monstret och jag som äter.
    Izunia, ja stolar är märkligt dyra men grattis till bordet!
    Happy as a Hippo: Har du varit i Melbourne förr? Det är en av mina favvostäder.
    Vi har nu hittat en lägenhet jättefantastiskt fin och central som vi har sagt "ja" till, ägaren har gjort detsamma, så nu ska vi "bara" skriva kontrakt också. Ser fram emot en sommar med asfaltsdoft.

    Nu ska jag gå och lägga mig och -som det så fint och numera passande heter - sova som en baby.

  • zua

    Lapinette , Iza & Förhoppning - Ego- Allt är bra med mig! Vi njuter av livet precis som vanligt. Men så klart krävs det mer planering än tidigare. Och vår son är så cool och social, lägger sig kl.19.30 och vaknar kl.08.00, äter bra, är frisk. Då är det lätt att njuta av livet och vara otroligt tacksam. Mannen, jag & min familj hjälps åt. Som ni kan kanske minns tog min mamma 3 mån ledigt för att hjälpa oss när vår son föddes och har nu gått ner på deltid för att finnas där..jag sa till mamma , jag hoppas att du verkligen vill, kan och orkar ställa upp så mycket som du gör? Mamma/mormors svar- det jag kan ge er är min kärlek och närvaro. Säger som mannen- hon är inte av denna värld. Det sociala livet spinner på nästan som tidigare. Ni kanske har sett bilderna från vår semester??- som var helt undeeerbar! Vi var som sagt bortresta i nästan 1 mån och mamma/mormor följde med så att jag och mannen kunde få egen tid och hon kvalitets tid med sitt barnbarn. Jag förstår alla som går på mammagrejer och öppna förskolan..Men det är inget för mig/oss. Jag umgås fortfarande med samma vänner som tidigare..Om jag ska klaga på nåt;) Så har vi fortfarande inte hittat en lägenhet- Att bo i en vindsetage utan hiss..Med en bebis är inte så roligt, fast väldigt bra träning;) Tyvärr är det svårt att hitta en bra 5a i innerstan. Men det kommer nog lösa sig snart- hoppas jag. Och apropå träning. Gud, vad mycket träning man får av att springa i trappor och springa efter lillkillen. Han började gå när han var 9 månader. Vi kom hem förra veckan efter 1 vecka i Italien. Och det bästa var att slippa snön och trapporna;). Jag hoppas att jag har uppdaterat er ordentligt. För nu ska jag möta upp lillens gudmor för att gå till prästen. Han ska nämligen döpas nästa vecka. Jag tittar in snart igen! kram

    Och alla andra- Gemma, Happ as a Hippo & Fru Fräken- Här kommer en kram till er också.

  • Izunia

    Zua vilken underbar mamma du har! Jag är tacksam för att min mamma är likadan och det betyder att jag definitivt kommer att vara likadan mot miss J livet ut!

    Härligt att höra att livet leker och vad duktig prinsen är som kunde gå redan vid 9 månader!! Mycket spring för dig kanske? Men bra träning. Detsamma gäller trappan.. visst är det jobbigt utan hiss men ni hittar nåt när det finns en superlägenhet just för er. Jag tillhör skaran som kan vänta länge på bostad bara den rätta kommer. Man måste trivas i sitt hem.
    Härliga bilder från semestern! Jag har inte sett dem tidigare. Jag antar att ni hade det bra. Var ni på kryssningen? Härligt att mormor var med så ni fick lite avlastning. Du är en riktig hottie på alla bilder!

    Idag har vi på eftermiddag umgåtts och druckit kaffe med vår engelska vännina som numer bor med sin danske man här i Österrike och deras 8 månaders dotter. Jag tänker tillbaka på förra året här nere då miss J var i precis samma ålder. Satt snällt och kunde inte springa iväg! Det är ju lite hektigare nu..
    När jag var i affären så såg jag 2 andra engelska par som hade sina jämnåriga barn på sele. Jag har funderat på det förr och tyckte jag det såg hemskt ut. men det var innan jag hade en 1,5 åring... Borde nog skaffa mig ett "koppel" - perfekt till shoppingcentret! haha!

    Nu är jag stolt ägare till ett nytt bord!
    Får lägga ut mitt på blocket nu...

  • Gemma

    Gomorron! Dimma och glashalka under dagisruschen i morse. Dottern kittade sig själv, i nyinköpt röd Hello Kitty-tröja och blårandiga tights, hmm. Själv var jag lika omatchad, i juicy couture-byxor och jacka som var i olika färger (inte lätt när man har sex olika ställ i garderoben och klär på sig i mörker och en symfoni av barnskrik).
    Hade en härlig eftermiddag igår, mamma och pappa var här och passade dottern så jag och lillebror åkte in till stan. Han sov som en stock i tre timmar i sin fina, vita Babybjörn så jag gick där i lugn och ro och sniffade på Voluspa-doftljus, dregglade över den nyaste Mulberry oversize Alexa-väskan (perfekt skötväska! Måste ha!) och shoppade lite. Det var inga märkvärdigheter, turkosa strumpbyxor (philippe matignon bidde det denna gång), lite nagelvårdsgrejer, och ett par Paul Smith-strumpor i present till mannen. Hets-ammade i ett undanskymt hörn av Espresso House innan vi åkte tillbaka hem där middagen stod serverad. Och efteråt - tror inte mitt kök har varit så skinande blankt sedan föräldrarna var här förra gången.
    Känns alltid lika härligt att få känna sig som, tja, sig själv. Eller snarare - något av mina för tillfället skrinlagda jag.
    Idag ska jag inte göra så mycket, är planen. Bläddra i någon av mina nyinköpta tidningar, träna lite på yogamattan härhemma och läsa lite böcker med monstret. Sova, om jag har tillräckligt med ro i kroppen.
    Zua och Izunia: Wow, vad kan jag säga... dröm-mammorna, ju! Njut!! Själv håller jag till godo med en mamma som gått från... inte särskilt bra mamma (stundtals katastrofal, faktiskt) till helt okej mamma och väldigt bra mormor. Uppskattar att hon anstränger sig så mycket. Och satsar på att undvika att upprepa hennes misstag, så gott det nu går.
    Inte undra på att lillkillen sover gott om han började gå så tidigt! Måste vara fullt upp att se till att han inte står på näsan. Min dotter väntade ju ända till 13 månader, och hon har fortsatt vara väldigt stillsam sedan dess. Lat, rentav. Blev överraskad när dom var helt lyriska på dagis över hur duktig hon är på gympan, hur god kroppskontroll hon har och framför allt - hur envis hon är! För när hon är med mig vill hon gärna bli buren och springer typ aldrig. Skönt och praktiskt, faktiskt.
    Trappor - avskyr dem! Bor inte i någon vindsvåning men tre trappor utan hiss och bortrest man och två barn räcker för mig. Eugh. Lägg ihop med ovanstående info om dotterns lathet så kan du ju tänka dig att det blir en del kånkande. Lyckades bo på tre trappor utan hiss även i Shanghai, men där hade vi åtminstone hemleverans av mat. Fast vår nya lägenhet, som vi förhoppningsvis ska hyra, ligger "bara" på två trappor utan hiss. Och sen förflyttar vi oss ännu längre ner, till marknivå... fast gud vet när. Nej, vi har fortfarande inte satt igång. Ingen kommentar.
    Öppna förskolan är jag en sucker för. Gillar verkligen det där med att sitta i en ring och sjunga sånger, plus att den som är här i området är så himla, himla bra! Vacker lokal med gigantisk takhöjd, suveränt leksaksutbud och jättemånga mammor och en hel del pappor. Inte ovanligt med ett 50-tal mammor så sannolikheten är stor att man träffar nån man klickar med. Men som sagt, jag gillar ju själva grejen också. Fortsätter trots detta att umgås med mina gamla vänner under luncher fikor och middagar... vilket kräver tid och energi som jag inte alltid har när jag är mestadels ensam med två små. Å andra sidan FÅR man ju energi av att ha roligt så ofta går det på ett ut. Det där tycks du själv ha upptäckt sedan länge :) Grattis hur som helst till nöjd och glad och duktig son, även om du naturligtvis själv har en väldigt stor del i det där.
    Izunia: Det blir nog snart lättare med dottern, när hon blir tillräckligt stor för att kunna lyssna på dig och förstå VARFÖR hon inte får springa iväg. Typ "bilarna är farliga, därför måste du hålla mig i handen". Min lilla går numera limmad intill min sida när vi går längs gatan, puh. Tänker på vännerna i Shanghai...

    Hur mår ni andra? Kram, G

  • Mlle M

    Hej tittar in som hastigast, har suttit limmad vid datorn de senaste dagarna och jobbat entusiastiskt på mitt projekt. Jätteroligt! men fick precis ett mail av den web-designer som jag tyckte kändes "rätt" att priset skulle bli ca det dubbla från vad jag satt som maxpris. Grrr....
    Typiskt, nu känns det som om det bara är att börja om att leta efter någon annan vilket inte verkar vara så lätt.

    Izunia: Vädret verkar inte bli så bra till helgen, vi skall bestämma definitivt ikväll hur vi gör engående skidåkning i helgen. Hör av mig på facebook i vilket fall som helst.

    ja, ja nu återgår jag till att jobba men kändes med ens mindre roligt att sitta 12 timmars pass och få en sur äkta man på köpet ( han tycker jag är såååå trist) när det fortfarande inte är klart med en web-byrå!! suck........

  • Izunia

    Jaha.. då var bordet och stolarna sålda och redan ute ur huset!! Det gick verkligen fort och mailen bara trillade in. Jag trodde det skulle vara svårare att få det sålt. Men nu har jag ett nytt bord hemma men inga stolar

    Mlle M det ska bli fint imorgon och söndag. tror det snöar lördag. Men imorgon ska jag åka lite skidor. Själv om ingen partner finnes. Har inga problem med att åka själv för då kan jag dra på i ganska hög hastighet, men det är lite tråkigt. Jag gillar ju framförallt att fika mellan åken.

    Miss J har sovit ganska dåligt de senaste nätterna. Vaknar mitt i natten eller tidig morgon och gallskriker... Inte alls vanligt. Hon har flera tänder på gång och det betyder alltid i hennes fall att hon blir lös i magen. Hoppas de ploppar upp snart så detta försvinner. För hon vägrar nästan sövas om i sin egen säng utan vill sova med mig. Men hon far runt som en propeller och jag blir skitirriterad. Igår var jag stenhård så hon somnade om i sin säng efter panikartade skrik.. Tyvärr kommer ju dåliga vanor väldigt snabbt och sedan hon var sjuk och vaknade på natten tog vi alltid tillsist in henne till oss för att vi var helt utmattade. Det får vi betala för nu.
    Dessutom har hon fått nån torrhosta idag.. Hoppas hon kan sova...

  • Gemma

    Oj izunia, det gick verkligen supernsnabbt, kul! Och jobbigt med vaken miss J, monstret har också en tuff period där mardrömmar gör att hon (och vi!) vaknar var och varannan natt. Dessförinnan kissade hon ofta i sängen fast det verkar hon tack och lov ha slutat med.
    Själva har vi suttit och druckit kaffe och ätit Valrhona guanaia i soffan och diskuterat vår förestående flytt, det började med att vi bestämde oss för att åka till frankrike en långhelg och sedan raskt kom fram till att vi inte har tid, med allt som redan är inplanerat. Nu har vi i alla fall skrivit kontrakt med en byggentreprenör, så snart han har sammankallat sina trupper sätter vi igång.
    Bakom mig har jag en lång, rätt tuff vecka av frånvarande man och kånkande på två små. Lillkillen sover i alla fall allt bättre, sover 7-9 timmar i sträck och sen ytterligare 5. Så jag borde vara utvilad men det är jag inte. Igårkväll gjorde vi min klassiker risotto med kräftstjärtar, gräslök och schalottenlök garnerat med citronvinaigrette och halstrad tonfisk. Ska klasa på resterna ikväll, men först ska vi gå en promenad i gråvädret med nåt schysst fik i stan som slutdestination. Vi promenerar så länge vi orkar och när vi inte gör det längre hoppar vi på bussen.

    Hur är era helger? Kram, G

  • Happyasahippo

    Halloj i grasdasket! I ljuvliga Muenchen lyser solen med sin franvaro da vi har ett alldeles fortjusande isregn...

    Grattis Izunia: det maste vara rekord i snabb forsaljning aven om det val satte lite press pa att hitta nytt. Synd om Miss J som maste igenom den dar tandbiten- verkar inte vara skoj alls.

    Gemma: Vad skont att ni skrivit kontrakt och att det borjar finnas en overskadlig horisont pa det hela. Maste vara ett lattnad att inte ha det hangande over sig nar du verkar ha tillrackligt mkt pa gang med 2 kids ensam. Din risotto later yummy!

    Sjalv hade jag en supertrevlig brunch med en vanninna i gar fran 12-15 och gick sen och kopte en sot klanning som jag suktat efter en smula och nu kom pa ar det perfekta stassen for makens date night inplanerad nasta sondag pa Nobu i Melbourne (skam den som ger sig). Kunde dock forst inte bestamma mig forran 2 andra vanninor som var i stan kom forbi vilket var jattekul men vilket foranledde att jag fullkomligt fortrangde allt jag faktsikt var tvungen att gora innan avresan pa fredag...Oops!

    At middag pa en schysst restaurang med en grupp vanner som jag inte sett pa ett tag vilket var mkt bubbel och kul men kanns konstigt utan maken eftersom de ursprungligen ar "hans". Slutade pa en bar med cocktails och ar lite seg i dag. Sa med tanke pa vadret blir dagen agnad at traning, jobb och en massage kl 17. Kanns som jag behover det sistnamnda efter 2 sjukt stressiga veckor for att palla de aterstaeende 5 dagarna innan "I am leaving on a jet plane"

    Forresten: De har konkret erbjudit maken ett jobb och den har veckan ska de diskutera lon osv! Kanns jattespannande och nu hanger det till stor del pa om jag kommer att gilla Melbourne (han kan aven valja en annan bas men har foralskat sig i Melbourne sa det lutar dit just nu.) Ar valdigt nyfiken da alla verkar gilla stan, atmosfaren lar vara harlig och tempot klart lugnare an vad vi har nu vilket kanns lockande om vi kommer igang med projekt familj igen...Mkt spannande pa gang i huvudet med andra ord...

    Ha en trevlig sondag pa er!

  • zua

    Iza - Jäkla var snabbt det gick- grattis!! Ja, vi "cruisa" bland annat i Karibien- Tack för tipset!! Om jag ska vara ärlig så var vi lite skeptiska till Karibien kryssningar tidigare..Men, det är helt sjukt vad många rederier det finns att välja mellan. Vi åkte så att vi stannade på 5 öar och båten vi åkte var riktigt bra..och specialiserad på mat & vin. Hur länge är ni borta i st Anton? Visst är det en lyx i livet att ha en mamma som ställer upp så pass?

    Jag vet inte riktigt om jag tycker att det är så kul att lillen börjat gå så tidigt;) ..Jag är mer en sån töntigt löjlig mamma- som är så sjukt glad och lycklig att jag 1. Lyckades bli gravid 2. Att vår son kom ut frisk. Jag får ofta kommentarer av människor som inte känner mig så väl. Du är alltid så glad etc. Det är väl klart som fan att jag inte alltid är de och det är väl klart att mitt liv inte är perfekt- Gud, vad hemskt om det hade varit så. Men däremot är jag otroligt tacksam och väldigt optimistisk. Och det är klart att livet har förändrats men det gör det väl med eller utan barn också... Gemma- Visst är det härligt att olika saker passar olika människor! Det är väl jättebra att din mamma är en bra mormor. Det finns många som inte ens har de..

    kram till er alla på tråden.

  • Gemma

    Skriver lite kort för att få fart på tråden och mina egna rapporter.

    Zua, jag vill också vara töntig och löjlig som du! Fast jag har möjligtvis kännt mig lite hängig och låg under de senaste dagarna. Tror dock att det ska vända nu, inte minst efter två nätter med utmärkt sömn (8-9 timmar eller nåt sånt, med ett enda avbrott).

    Happy as a hippo: Har sagt det förr men Melbourne är verkligen en fantastisk stad. Härlig atmosfär, underbar botanisk trädgård och charmiga områden runt Chapel Street med backar och spårvagnar och hippa butiker som får mig att tänka på St Fransisco (trots att jag dessvärre aldrig har varit där). Och viktig fråga: Hur ser din nya klänning ut? Är själv galet köpsugen, tänkte festa loss i våriga pasteller och knallfärger för min garderob, som ju inte uppdaterats på två år (det var väl ungefär då jag höll på att komma i form efter graviditeten med monstret) är övervägande svart, mörkröd och petrolblå. Eftersom jag alltjämt är en storlek större runt höfter och mage än runt resten av kroppen (för att inte tala om mina Pamela-rattar) så lönar det sig knappast att köpa dyra seven-jeans och liknande, utan det får bli "i väntan på mer välproportionerade tider"-fynd på Zara och H&M. Nio månader tog det mig lustigt nog att få tillbaka min gamla form förra gången, den här gången är jag än mindre orolig för jag vet ju att det kommer att lösa sig, mirakulöst nog. Eller snarare, inte mirakulöst nog utan tack vare finfina gener, glupskt minimonster och god träningsdisciplin.

    Hade en skön dag igår trots att mannen var bortrest i Frankrike, mina föräldrar emergency-kallades in så att jag kunde träna och luncha med en väninna på Konsthallen och än en gång njuta av deras magnifika brunch. Idag har jag gått lång promenad i solen som avslutades med fika. Tappade humöret igen med monstret och ångrade mig och kände mig ledsen och dålig hela vägen hem... sen fick jag ett väldigt lägligt mail av min pappa där han pratade om just vikten av att ha tålamod, hur han än idag plågas av minnena från de (ganska få) gånger då han verkligen tappade just humöret.
    Mycket lärorikt.

    I eftermiddag har vi lekdejt hos min kära väninna tvillingmamman och i morgon ska mannen ta ut sin sista pappadag så att vi kan ha kul tillsammans, luncha (på konsthallen igen!) och jag ska, eh, shoppa lite kläder. Hur mår ni andra? Kram, G

  • Gemma

    Zua: Jag känner nu att ett litet klargörande är på sin plats! Töntig och löjlig beskrev du ju dig själv som, med tanke på att du är lycklig och tacksam! Och sådär vill man ju själv känna sig. Naturligtvis är du varken töntig eller löjlig utan precis tvärtom ;)

  • Izunia

    Hemma igen! Flygresan själv med miss J gick riktigt bra och hon var snäll som ett lamm (för det mesta..) men väldigt snackig! Efter mig såklart.....
    Missade nästan flyget pga många olika kriser, men vi kom fram till slut.

    Idag har jag redan varit och kolla efter stolarna till mitt nya köksbord och de stolarna jag ville ha är lika fina och bekväma som jag mindes dem.
    Dessutom var det 10% rabatt fram till 21 mars så jag slog till och beställde stolarna....TYVÄRR är det ingen leverans tills slutet av april.. men vad gör man inte för stolarna man älskar. det fanns 1 stol på lager och den ska jag få på lördag.Bara så jag kan provsitta i mitt nya kök.

  • Lapinette

    Iza - du kommer hem och imorgon åker jag! Håller på och packar och inser att jag knappt behöver något bagage. Jag menar förutom skidor, pjäxor och hela utrustningen . Till kvällarna t-shirts och pullovers... that's it! Smink känns också övervärderat ... sminkar mig inte när jag åker skidor och på kvällarna kommer vi sitta i våra vänners kök, dricka vin och prata om allt som hänt de senaste åren. Åhhh... vad härligt det ska bli.

    Annars har det inte hänt så mycket här. Tränat, jobbat (har superlite att göra just nu ) och druckit vin med väninna.

    Ha det så bra allihop!

  • Lapinette

    Izunia - glömde skriva, härliga kort på FB! Hoppas vi åtminstone får en sån där härlig solig dag.

Svar på tråden Konfettiregn