• zua

    Konfettiregn

    Hej tjejer! Det var ju så längesen jag var inne..Ville bara kolla att ni alla mår bra. Även om jag har majoriteten av er på FB.

    Gemma- Din fighter!!

    Lapinette- Härligt att du fortfarande njuter av livet.

    Izunia- Vad skönt att ni har blivit friska.

    Förhoppning- Det glädjer mig att du har börjat njuta mer av livet!

    Kram på er alla!

  • zua

    Lapinette , Iza & Förhoppning - Ego- Allt är bra med mig! Vi njuter av livet precis som vanligt. Men så klart krävs det mer planering än tidigare. Och vår son är så cool och social, lägger sig kl.19.30 och vaknar kl.08.00, äter bra, är frisk. Då är det lätt att njuta av livet och vara otroligt tacksam. Mannen, jag & min familj hjälps åt. Som ni kan kanske minns tog min mamma 3 mån ledigt för att hjälpa oss när vår son föddes och har nu gått ner på deltid för att finnas där..jag sa till mamma , jag hoppas att du verkligen vill, kan och orkar ställa upp så mycket som du gör? Mamma/mormors svar- det jag kan ge er är min kärlek och närvaro. Säger som mannen- hon är inte av denna värld. Det sociala livet spinner på nästan som tidigare. Ni kanske har sett bilderna från vår semester??- som var helt undeeerbar! Vi var som sagt bortresta i nästan 1 mån och mamma/mormor följde med så att jag och mannen kunde få egen tid och hon kvalitets tid med sitt barnbarn. Jag förstår alla som går på mammagrejer och öppna förskolan..Men det är inget för mig/oss. Jag umgås fortfarande med samma vänner som tidigare..Om jag ska klaga på nåt;) Så har vi fortfarande inte hittat en lägenhet- Att bo i en vindsetage utan hiss..Med en bebis är inte så roligt, fast väldigt bra träning;) Tyvärr är det svårt att hitta en bra 5a i innerstan. Men det kommer nog lösa sig snart- hoppas jag. Och apropå träning. Gud, vad mycket träning man får av att springa i trappor och springa efter lillkillen. Han började gå när han var 9 månader. Vi kom hem förra veckan efter 1 vecka i Italien. Och det bästa var att slippa snön och trapporna;). Jag hoppas att jag har uppdaterat er ordentligt. För nu ska jag möta upp lillens gudmor för att gå till prästen. Han ska nämligen döpas nästa vecka. Jag tittar in snart igen! kram

    Och alla andra- Gemma, Happ as a Hippo & Fru Fräken- Här kommer en kram till er också.

  • zua

    Iza - Jäkla var snabbt det gick- grattis!! Ja, vi "cruisa" bland annat i Karibien- Tack för tipset!! Om jag ska vara ärlig så var vi lite skeptiska till Karibien kryssningar tidigare..Men, det är helt sjukt vad många rederier det finns att välja mellan. Vi åkte så att vi stannade på 5 öar och båten vi åkte var riktigt bra..och specialiserad på mat & vin. Hur länge är ni borta i st Anton? Visst är det en lyx i livet att ha en mamma som ställer upp så pass?

    Jag vet inte riktigt om jag tycker att det är så kul att lillen börjat gå så tidigt;) ..Jag är mer en sån töntigt löjlig mamma- som är så sjukt glad och lycklig att jag 1. Lyckades bli gravid 2. Att vår son kom ut frisk. Jag får ofta kommentarer av människor som inte känner mig så väl. Du är alltid så glad etc. Det är väl klart som fan att jag inte alltid är de och det är väl klart att mitt liv inte är perfekt- Gud, vad hemskt om det hade varit så. Men däremot är jag otroligt tacksam och väldigt optimistisk. Och det är klart att livet har förändrats men det gör det väl med eller utan barn också... Gemma- Visst är det härligt att olika saker passar olika människor! Det är väl jättebra att din mamma är en bra mormor. Det finns många som inte ens har de..

    kram till er alla på tråden.

Svar på tråden Konfettiregn