Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Vi som gifter oss 2015!

    litenkaka skrev 2015-01-11 12:35:34 följande:

    Men oj! När jag skrev så såg jag bara de översta bilderna, inte den axelbandslösa :)


    aha. ja det förklarar saken... "herrejisses är människan blind??" hahahaha! 
    litenkaka skrev 2015-01-11 12:36:28 följande:

    Och jag gillade den axelbandslösa mest! Dock ta ner den lite i ringningen :)


    dels så är den ju lite för stor, och så tas bilden lite nerifrån, och de veck som ska vara vill leva lite sitt eget liv, men som sagt - mest troligt är det att bilden är vinklat uppåt, som det ser ut att vara hög ringning.  men ja gillar faktiskt hur den ser ut att sitta annars.. lite orolig över kjolen dock, med underkjol ser klänningen ut att bli lite för kort? men det kanske är så pass lite att det inte gör nåt? 
  • filibustern
    FruJuni2015 skrev 2015-01-11 14:52:28 följande:

    Jätte fina klänningar båda två! Går inte ringen där nere på underkjolen att förminska lite? Då hamnar klänningen lite längre ner.


    jag vet faktiskt inte, ha tänkt samma tanke dock
    litenkaka skrev 2015-01-11 13:56:05 följande:

    I och med att den är lite puffig tycker jag inte längden gör något faktiskt. Hade du haft en enkel klänning utan lager hade det nog sett konstigt ut men inte sådär /)


    ok=) va bra att det inte se alltför konstigt ut^^
  • filibustern

    vi höll det väldigt kort. men vi hade en extrasida med info om dryck å present. (se mina bilder ovan) men inte var det lätt inte!

    men hur ser det ut nu? vad hade ni tänkt för kort? ett dubbelvikt? har du bild?

  • filibustern

    ja varfor inte? är svårt att hjälpa. själv ha vi bara det viktigaste- plats, tid, middag, klädkod, kontakt. sen som sagt infom om dryck å gåva på andra papperet. blev inte för mycke tyck ja...

  • filibustern
    Sofia2015 skrev 2015-01-11 20:30:09 följande:

    Nu har vi pysslat lite. =) Svartvita utskrifter eftersom vi inte har något färgskrivare hemma, men det ger en idé i alla fall. Inte helt nöjd med sprayningen på framtiden, får nog öva lite ;) Ska vara ett blått organzaband runt också.

    Ser det för plottrigt ut?


    tycker jag absolut inte! ser väldigt fint å professionellt ut! =)
  • filibustern
    tesselessan skrev 2015-01-13 15:58:22 följande:

    Hur dags på dagen har ni andra tänkt ha vigseln? hur tänker ni andra som ska gifta er i oktober? har ni planerat det utefter när det blir mörkt? 

    Jag är lite sugen på en utomhusvigsel men är så osäker på vilket klockslag man ska välja, dels för att det inte ska hinna bli för mörk och för att det inte ska bli för långt mellanrum mellan vigsel och middag. 


    vi satte preliminärt 15.00. sen skrev ja ut inbjudan med den tiden så det få bli då.
  • filibustern
    crs skrev 2015-01-13 16:21:14 följande:

    Okej, det är OMÖJLIGT att hitta en klänning. Och handväska. Och örhängen. Är det okej att gifta sig i skor, halsband och underkläder? Jag ger fan upp snart.


    ja fundera på jeans å t-shirt=p
  • filibustern
    Allrakäraste skrev 2015-01-15 12:39:30 följande:

    För övrigt, idag ska jag och klippa mig, har just nu en utväxt page i axellängd som jag nästan alltid har uppsatt eftersom jag hatar att ha håret framme i ansiktet. Nu funderar jag på att klippa mig kort (hade det för ca 2 år sedan) men då blir jag lite kluven eftersom man blir så otroligt begränsad när det kommer till fina uppsättningar. Eller rättare sagt; så kort som jag tänkt klippa så är det bara luggen som går att göra nåt med haha :) Vad tycker ni? Är det dumt att göra någonting så drastiskt 9 månader innan bröllopet?


    jag hade ju kort hår från jag var... 9 till gymnasiet tro ja. sen spara jag ut inför balen - man måste ju ha lite frisyralternativ^^, sen ha ja haft mer eller mindre långt hittills. har samma tanke nu - spara ut så man har lite alternativ till frisyrer. kort hår - finns inte sååå mycket att göra med :P men har sagt det att när ja väl sitter hos frisören på dagen D, så har jag inget emot att klippa det kort om det skulle vara så att hon och/elelr jag tycker det blir bäst :) men sen tro ja efter bröllopet att jag klipper mig kort och håller det så.. håll på vara lite less långt hår, om än det är fint.. :P 
  • filibustern

    skriver inte så mycket nu, men jag hänger med! eller försöker haha! har tagit ordentlig fart här! :P 

    alltså seriöst Nightrod - de e nästan så man önska man själv hade den stilen! så LÄCKERT! ska bli så kul att se bilder från er dag!


    Emmasara skrev 2015-01-17 14:03:56 följande:

    Hur har ni andra gjort med toastmaster och toastmadame?


    kommer inte ha några ^^ 

    ska för övrigt boka advokat imorgon. får se när vi kan ha mötet dock, och om hon kan tänkas ha det på en helg. min gubbe ska nämligen mest troligt starta utbildning 3 feb å sticker iväg långt opp åt *******. 6 timmars körtid enkelväg... så ENSAMT!!! men får överleva. det är ju "bara" ett år.. men det gör ju att han troligen inte kommer komma hem så ofta, kanske en helg/ månad, för att spara pengar, vi kommer leva på min vikarielön - som är rätt så osäker från månad till månad, samt våra bägges aktivitetsstöd. ska hålla ett hus, lägenhet, en bil till mig m.m. ska bli spännande... 

    men i alla fall - och då kanske man kan försöka tajma in så man har advokatmötet när han liks är hemma en helg. :) ska försöka få hem han första helgen i Mars, dels för att vi måste försöka få hem två nya terrarier å då verkar vettigast. å då kan man ju passa på att ha mötet. men som sagt - beror på om advokaten kan/vill ha det på en helg.. 

    sen på tisdag ska jag boka hår å naglar :) that's my schema för veckan :P 
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!