Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Vi som gifter oss 2015!

    Nightrod skrev 2014-08-15 09:15:40 följande:

    50Tals tema är snyggt verkligen.
    Trattkantarellen skrev 2014-08-14 15:27:56 följande:
    Tack
    Varsågod .)

    ------------------------------

    Tjejen kommer ha en blodröd klänning med olika assecoarer som gör henne till lite steampunk hållet. Vi har mer eller mindre bestämt på ett ungefär ;) hur min stil skall se ut.. ("pingvin tailed jacket"över givetvis)(inte jag på bilden, bara stilen)
    seriöst nightrod!!!!! ja vill också gilla steampunk! :P 
  • filibustern
    Nightrod skrev 2014-08-15 14:28:25 följande:
    Kommer bli mycket arbete då vi kommer tillverka mycket själva både klädmässigt och assecoarer samt decor, men vi är båda duktiga på att sy (hon utbildad, jag självlärd) samt på att knåpa. Och på mitt jobb får jag plocka hur mycket skrot jag vill, så vi funderar på stora lastbilsfläcktar i olika färger med plåtblad som enorma blommor osv.samt lite decor med olika provrör/flaskor osv kanske drickbara, snapps går ju färga .)
    .
    Fick ta med denna också, typ denna "kostym" jacka på över under själva vigseln, sedan skall den av för det kommer bli vaaaarmt.
    mycket stiligt^^ ja jag kan tro det blir mycket pyssel å knåp, men det kan ju vara det som är roligt! :D 
  • filibustern
    Nightrod skrev 2014-08-21 13:41:42 följande:

    Såja, kyrkoheden sa precis ok till att få gifta sig på Torsdagen som vi ville :)
    Bara vi la vigseln senast 14:00


    härligt! :D kul att det gick som ni ville! 
  • filibustern
    Maddiiloo skrev 2014-08-23 13:37:56 följande:

    Jag och min fästman kommer att gifta oss 5/9 2015.

    Vi kommer då ha varit förlovade i två år.

    Det kommer vara 90 gäster och en budget på 120 000kr


    välkommen! samma datum som jag^^  
    PiaB igen skrev 2014-08-23 14:52:03 följande:

    Här hoppar jag också in Vi gifter oss den 3/6 och allt planerande är klart. Ska bara bestämma meny så småningom. Vi har inget tema, mer än att bröllopet sker på en vingård. Vi är väldigt intresserade av vin och älskar att komponera en måltid med rätt vin. Så mer vi än så blir det inte

    Vi blir kanske 12 personer så det blir litet och intimt. Mina döttrar ska vara tärnor, deras klänningar, liksom min är köpt redan. Mina skor också och våra ringar. Så vi kan bara luta oss tillbaka och drömma om det i höst och vinter. Vi har en weddingplanner på plats som sköter om alla bokningar och påminner oss om saker i god tid. Hon är också bra på att förhandla ner priserna eftersom hon är lokal och har kontakter.

    Det vi inte bestämt är vad gästerna ska göra efter vigseln då vi ska åka iväg lite med fotografen. Funderar på en vinprovning med lite tilltugg, och en rundvandring på gården. Bara det att jag också vill vara med på det

    Ska bli kul att följa era planer


    välkommen du med! lät jättemysigt med vingård!
  • filibustern

    var i stugan bara över natten igår, så då passade jag på att göra placeringskortshållarna, så har vi då NÅT på listan gjort :P 

    korten var bara ett hopplock för att pröva klabbarna :P längden på klabbarna är typ.. 6-10cm. gillar speciellt de som har kvistar och så på sig (som t.ex den med "Kajsa" och Brudens). gjorde de helt själv tyvärr då man bara kan vara en på bandsågen... och för att karln inte var intresserad.. men det gick ju bra ändå^^ blev 45st. så några extra har vi utifallatt. 

  • filibustern
    E&M skrev 2014-08-25 11:49:37 följande:

    Jättefina!

    Precis såna vill jag också ha =)

    Jag försökte mig på att göra några provex med vanlig fogsvans. Ruskigt svårt och blev inte så snyggt! Var väldigt svårt att såga själva linjen för korten..

    Men tror moin smabos morfar har en bandsåg. så m2b får väl ha det som sitt egna projekt att han ska fixa dessa =)
    jo, jag tror man MÅSTE ha en bandsåg, annars går det inte. men det var lite nervöst, är inte van vid bandsåg och jag visste ju inte hur den skulle reagera om man kom in i kvistar och så, men det gick^^ bara man tog det lungt och försökte hålla biten stadigt så. hade kramp i händerna sen haha!
  • filibustern
    litenkaka skrev 2014-08-27 18:10:54 följande:

    Åh jag AVSKYR fester utan bordsplacering ???? Alla sitter i sina vanliga grupperingar och de som kanske inte känner så många sr ingen att prata med...tråkig


    jo det håller jag med om. avskyr det väl inte, men jag håller med om det typiska grupperingen som blir. jag tycker det ska bli både roligt (och otroligt frustrerande) att göra bordsplaceringen! att sätta ihop nya med kända, unga med gamla. ^^
  • filibustern
    antligen skrev 2014-08-29 12:24:43 följande:

    En dag fylld med tematrubbel....

    Jag är som sagt florist o rejält "blomsterskadad"

    Min kille är snickare o vi båda älskar skogen

    Ena sekunden ser jag stenar, mossbollar,små knippen av kvistar, kottar, o bär, kuddmossa o vita blommor på borden för att i nästa stund se ett färggrannt fyrverkeri med höga vaser o blommor som hänger ner över bordet.

    Eller kanske strö spik, spån, tumstockar, träklossar, o verktyg o arrangemang i verktygslådor...

    Eller ljuvliga romantiska buketter i blekt brända aprikos orange toner i loppisfyndade koppargrejer o gamla spetsar...

    eller.....

    eller...

    Har iallafall bokat lokal o pratat med en cateringfirma idag-och DET kändes mycket lättare!


    vet hur det känns.. det kommer nya idéer hela tiden.. men till slut, om man bara tänker efter.. hur fasen ska man få plats med allt? :P 
  • filibustern
    litenkaka skrev 2014-09-01 10:24:18 följande:

    Hur går det för er andra? :) här står det lite stilla just nu då vi funderar mellan höst- och sommarbröllop. Höstbröllop lockar mig mest, typ september/oktober eller oktober/november... Har lite smått börjat ge upp hoppet om lokalen jag drömmer om, 15000:- är rysligt mycket pengar när det inte ens ingår porslin. Funderar istället på en för oss välkänd hembygdsgård där allt finns och istället hyra in runda bord (vill INTE ha E-dukning) och köpa tyg och sy stolsöverdrag. Och massa meter tyll att klä fula väggarna med. Vill dock inte gifta mig i kyrkan som ligger i anslutning till lokalen, den är så mörk och tråkig. Ligger dock en fin ljus domkyrka inne i stan som jag gillar, där är vår stora tjej döpt. Kan förmodligen arrangera med hyrbuss från kyrka till lokal... Tusen tankar nu :)


    jo.. det står stilla.. men nu är det älgjaktsvecka, sen efter det är bortgjort och köttet ligger i frysen hade ja tänkt vi skulle ha ett litet planeringsmöte jag och karln^^ boka kyrka och annat. ^^ 
    Plättis skrev 2014-09-01 13:50:16 följande:
    Mitt största problem just nu är att jag ångrat mitt val av klänning (hopplöst fall, jag vet). Jag har provat en spetsklänning från Lilly som var perfekt, men den gick ur sortimentet innan jag insåg att den var min klänning. Den som hänger i garderoben nu är helt annorlunda, och helt fel. Min sambo har gått med på att jag får köpa ny om jag tappar så mycket vikt att jag inte kan ha den gamla längre, så det är min plan just nu. 

    då är vi två... har ju som gått ner en del sen ja köpte min klänning så ja gitt ju köpa en ny.. men jag har nog så svårt att välja en mobiljäkel (som jag letar nu), hur ska det bli med klänningen???? beslutsångest som man har om det mesta så är det hemskt jobbigt. :P 
  • filibustern
    linda79 skrev 2014-09-04 22:22:43 följande:

    Jag tror att jag ska köpa min klänning från butik. Kvinnan som driver butiken är en dröm och tanken var att bara prova modeller där men det kan bli att jag köper därifrån. Klänningen behöver inte kosta skjortan och hon tog därför bara fram modeller i min prisklass och denna har jag fastnat för ordentligt. Här är den inte snörd ordentligt och ska sitta tajtare upptill.


    den var fin! :D 

    skulle vilja i alla fall fara till butik för att pröva, se vad som passar min kropp.. men den närmaste butik jag har tillgodo, har jag hört tar 400kr/timmen för bara att prova! 
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!