Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Vi som gifter oss 2015!

    jag igen! är lite hyperglad. slötittade på klänningar som jag gör nu och då, kollade Ebay för ovanlighetens skull, kollade på chiffongklänningar som är lite min linje. och så kom jag över denna.. alltså, jag tror det har händ en, kanske två gånger att jag tappat andan när jag sett en klänning, och här kom en till. OJ så vacker! en annan modell än jag tänkt (hade tänkt en sheath/column/empire) men det är ju en A-linje, så det borde ju passa mig. jag är alltså 1.58lång, väger ca 58-60kg, har en figur typ mellan timglas och päron. sätt så snygg kropp enligt mig själv. muskulös rygg. och den här klänningen liksom syntes som att den skulle kunna visa upp min figur riktigt bra! och så båturringning som är bra för mina mindre boobs. :P  vad tror ni? 

    www.ebay.com/itm/New-white-ivory-Wedding-Dress-Bridal-Gown-Custom-Size-6-8-10-12-14-16-/251653616151&hash=item3a97b97217

  • filibustern

    hehe. vet dock inte om jag ska beställa den, vill gärna pröva den typen av modell först. ska fara till Umeå inom överskådlig framtid och pröva lite olika klänningar.. men alltså.. den där klänningen växer verkligen på mig.. älskar den! trodde inte jag skulle tycka om en sån klänning.. men tror det är kombinationen av åtslimmande liv, dekorerad byst, odekorerad kjol och v-ringat som fångade mig. hela klänningen var bara så himla bra konstruerad! och så släp såklart. ^^

  • filibustern

    Tack Trattkantarellen! måste säga att jag blev RIKTIGT kär i den.. undra inte om jag funnit DEN klänningen.... men jag vågar inte riktigt hoppas. ^^ 

    ThereseMartins: KUL! visst är det en underbar känsla att boka kyrkan? :D 

  • filibustern

    tro mig, man vet när man hittat den. jag trodde inte det när andra sa så, men man gör det, :P om inte annat så, som en annan sa, klänningen är inte det viktigaste EGENTLIGEN. 

  • filibustern

    Pinobuketten: har också funderat om man överhuvudtaget ska ha festhäften.. skulle ju vara kul att ha beskrivningar,.. MEN, de tär ju typ bara de närmaste, så jag förmodar de känner varandra :P men de e klart, vissa kompisar har ju aldrig träffat min familj eller så. men det känns lite överflödigt ändå. Det där med rolig fakta från föräldrarna lät kul! hoppas själv dock att våra föräldrar gör lite som det gjordes på min systers bröllop, då berättade mamma lite om hur syrran var som liten och under uppväxten, och Hennes svärfar berätta om samma sak om sin son då. var kul! 

    Sofia2015: meeeeensåförbaskat! :(( hoppas ni hittar något annat! 

    själv bestämde jag mig igår för att satsa på klänningen jag fann och blev kär i. 

    Den är ju som rätt så perfekt :P slät kjol - chiffong, dekoration på precis de rätta ställena - byst och höft, slimmande.. släp.. billig, typ sådär 970kr eller nåt.. 
    ska fara till en tygaffär här jag bor och få måtten tagna av "tygkvinnan", så de blir rätt. ringde henne rätt så nyligt och fråga om de gå bra^^ Tärnan ska också följa med. 

    lite ångest har jag, men det har jag om de mesta. liksom - tänk om jag ångrar mig igen! tänk om det blir fel, tänk om tänk om tänk om.. 
    sen ett annat liiitet bekymmer jag har - bland måttlistan fins frågan om höjd på skorna.. jag har ju mina högklackade träskor jag tänkte ha.. men dom tänker jag ju inte ha nå länge, och ärligt talat - vette ju fan om ja ska ha dom, dom är lite för stor. om än så syns de ju inte.. kan ju likagärna gå i stövlen.. haha!

    men oavsett så syr de ju förmodligen klänningen efter hur höga skorna är.. =S... så DET kommer bli ett huvudbry! tips?

  • filibustern

    ja jag vill inte ha höga klackar! träskorna mina har... tja, ska jag gå efter ögonmåttet, vilket jag tycker jag har bra om, så är den nog MAX 7cm.. och jag tror inte jag ska ha högre, det känns opropetionerligt. o..prepotineligt.. opropotionerligt.. hur fasen stavar man?? hahahah! 

  • filibustern

    ¨fascinerande, mitt ögonmått hade fel. mina skor är faktiskt 8.5 hög... fast räknar man bort "platån" som är i hela skon, så blir det typ 7... 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!