Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Vi som gifter oss 2015!

    Emilia skrev 2014-09-19 11:17:19 följande:

    Låter jättefint med orgelmusik! :)

    Vi sitter just nu och funderar på vilka låtar vi ska ha vid vigseln. Har ngn av er andra bestämt detta? Tjejerna vi bokat vill gärna veta detta snarast för att kunna öva in och skriva om. 
    Svårast är ingångsmusik tycker jag. Vill helst inte ha alltför traditionellt. Skulle kunna tänka mig en låt med sång också. 
    Är inne på;
    Thousand Years - Christina Perri

    Men det är så svårt.....


    ingång: höga gärdet(änglagård)
    Utgång: rid över skog(ronja rövardotter)

    psalmer en vänlig grönskas och den blomstertid nu kommer (med alternativ text) :) 
  • filibustern
    antligen skrev 2014-09-20 20:38:33 följande:
    Nä, vad tråkigt!

    Sånt där skulle få mig att morra också, visst ingen " stor sak " men man laddar ju lite just för att det blir en såndär VI-sak man sett fram emot.
    jo precis. egentligen är det ju ingen jättekatastrof.. men liksom, jag planerar ALLT gällande bröllopet, t.o.m så är det jag som har sparat ihop nästan allt vi har ett maxtak på 30 k och jag har ensam sparat ihop 23k. så jag hade hoppats att vi skulle kunna göra NÅGOT tillsammans, även om det är något så "trivialt" som att fara och boka kyrka! han ska ju fixa min bukett själv, så där är vi inte tillsammans och bokar/bestämmer.. festlokalen är ju "bara" byastugan som är granne med gubbens släktingar, och jag tror hans farbror är den som man kan boka hos, så det känns inget speciellt.. nä.. kyrkan var som the big thing för mig. 
  • filibustern
    litenkaka skrev 2014-09-22 17:50:15 följande:

    Här är det jag som planerar allt. Om han ogillar något säger han det och då väljer jag något annat. Det han väljer är ett av två alternativ. Och det här är helt Ok med mig :) för jag vet stt bröllop och äktenskapet inte är viktigt för honom, han gör det för att det är viktigt gör mig och det är den största gåvan han kan ge, förutom våra barn. Jag tänker inte sabba ett års underbar planering genom att ha orealistiska förväntningar på min partner, istället accepterar jag att ci prioriterar olika. Så jG njuter av bröllopsplanering och att jag har en man som älskar mig och vill gifta sig med mig för min skull :)


    det var också ett sätt att se det på! en del kan tycka min karl är lite.. hur ska man säga.. mansgrisig, egoistisk, som inte hjälper till.. och visst - nog skulle jag vilja att han gjorde det, men han är inte intresserad av det. liksom, bara han får vara med mig så är han nöjd och glad! 

    kom nu att tänka på en sak han sa till mig, som fick mig att gråta av lycka.. 
    jag satt och var lite ledsen över all stress och oro, liksom att jag itne vet vilken klänning eller frisyr jag ska ha m.m. för jag vill ju han ska tycka jag är vacker på stora dagen.. 

    då tar han mig i händerna, tittar på mig och säger: 
    "gumman... jag gifter mig inte med dig för att du är vacker på bröllopsdagen, jag gifter mig med dig för att du är vacker i vardagen". 

    i melted.. :P 
  • filibustern

    kan nästan inte sitta still, känns som jag skulle bhöva springa upp och nerför gatan av all glädje!!! 

    KYRKAN ÄR NU BOKAD!!!!! 

  • filibustern
    FruJuni2015 skrev 2014-09-29 10:47:01 följande:

    Grattis! Fin kyrka!


    Nightrod skrev 2014-09-29 11:28:18 följande:

    Grattis

    tackar tackar! ja den är maffig! ginormous! 
  • filibustern
    PiaB igen skrev 2014-09-30 21:08:34 följande:

    Vilken fin kyrka filibustern! Grattis Visst känns det lite mer på riktigt när platsen är bokad?

    Idag var vår sista anmälningsdag för gästerna. I helgen ringde vi några som sagt att de "nog" kommer, varav ett par tackade nej och en kommer. Det som stör mig är att sambons ena bror med fru inte svarat någonting! Så jäkla dåligt! Han har sagt till en annan bror tidigare att de nog inte kommer. Men inget till oss, och som sagt inget svar nu. Är inte det jättekonstigt och skitdåligt att inte svara när ens lillebror ska gifta sig?


    tack alla! ja visst! ja tro det var typ kvarten efter jag hade bokat så kom en liten våg av känslan "oh herre gud, det är på riktigt nu alltså!"

    ja det var lite lågt, det är ju liksom ändå brorsan. :/ 
  • filibustern
    Nightrod skrev 2014-10-01 08:57:02 följande:

    Jaha då har vi bokat vi med :)


     


    Var nere hos mina föräldrar i helgen, vette fan vem som ser fram mest emot bröllopet vi eller dem. Men det märks att de känner mig väldigt väl numera, de frågar väldigt försiktigt om de får göra eller kan komma med förslag. De frågade nu om de kunde  anlägga nya stora blosterland på deras sommarställe så de odla alla blommor vi vill ha till bröllopet, för de vet vi vill ha blommor som vi själva kan odla efter bröllopet i trädgården (skall köpa färdiga med men tror inte man kan ha för mycket) Så nu skall vi välja blomfröer osv som de skall köpa :)


    nnnnnnnnnnnnnICE! 
    Ninjara skrev 2014-10-01 09:30:25 följande:

    Filibustern, visst är det Stensele kyrka? Sveriges största träkyrkanSkrattande


    jajepjux! varit där? bor i närheten? :D 
  • filibustern
    Ninjara skrev 2014-10-01 10:00:32 följande:

    Är från Storuman

    Vi ska gifta oss i Umeå Stadskyrka


    åh den är sååå vacker!! nu blev jag ju nyfiken på dig då du är från storuman! ja PMa dig! 

  • filibustern

    YESSSSSSSSSSSS!!!!

    var så fräck att ja skrev till en nyckelharpist (som ja vet har spelat in änglagård) och frågade om man kunde få noterna - och det fick jag! SÅ LYCKLIG JUST NU! och ikväll ska vi på dragspelskurs och då ska lärarn få noterna på låtarna, då får vi höra hur det låter på dragpel! :D

  • filibustern

    nu är det ju så att det halsband jag tänkt ha vart slutsålt för ett bra tag sen på etsy. visst - det finna massa liknande, men jag tappade suget lite.. så jag har letat halvdesperat efter ett annat.. och nu undrar jag om jag inte lyckats! kan ju tillägga att örhängena på bilden är de jag ska ha (dock inte av samma säljare). det enda negativa är att halsbandet är dyrare än jag vill - 235spänn.. + 66 i frakt tro ja de var.. usch usch. 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!