• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Koko: skit att du inte är nöjd med ditt ärr Går det längs bikinilinjen? Det är väl ännu värre med dem som går från blygdbenet ändå upp till naveln (men jag vet inte om de snittar så längre?).

  • muggles

    Apropå tvillingnamn: några andra namn som dök upp var Foo och Bar men det var alldeles för internt Ev förstår du det Koko?


    Vi såg förresten "Facebook-filmen" igår - den var bra!

  • muggles

    Gött att höra lite positiva saker om snitt också. Jag vänjer mig nog vid tanken. Inför förra förlossningen så hade jag såklart en viss teoretiskt beredskap på att den kunde sluta i snitt men nu känns det betydligt mer konkret.

  • muggles

    Piggelin: förstår absolut att du väljer snitt om en liknande situation skulle uppstå igen. Dels för att du upplevt snitt pga din op. Men även jag skulle välja snitt i det läget! Det var typ det jag menade när jag sa till BM att jag vägrar föda i säte. Haha, jag har redan sett framför mig hur de försöker vända nr 2 men inte lyckas och försöker övertala mig att föda i säte. Hur jag liksom blir ett sådant där Hormonmonster som vrålar "snitta mig för fan!"

  • muggles

    Telis: det är ju perfekt med lite dubbel lön och dubbel ledighet på samma gång! Lyx! Tänkte jag skulle ta en morgonbild och en kvällsbild - magen är typ dubbelt så stor på kvällen


    Mitt illamående har förresten successivt försvunnit from förra veckan, så 4v höll det i sig mot 1v med Moa. Inte så farligt ändå faktiskt. Nu mår jag grymt bra! Mamma kommenterade hur pigg jag ser ut

  • muggles

    Kängu: jag gjorde en variant av den här (mitt recept finns i en bok därhemma): www.recepten.se/recept/plommonpaj.html


    "Mitt" recept var utan youghurt och citron; det var bara riven mandelmassa, smör och ägg i smeten men det här låter också gott. Ett tips om du ska göra den är att slänga in mandelmassan i frysen en stund - mkt lättare att riva sen.


    Mkt populär efterrätt var det iaf! Jag serverade den med vaniljglass till.

  • muggles

    Telis: aha .Net-nördar minsann. Kul att du fick bra villkor! Övertidsersättning kan ju vara värt en hel del...

  • muggles

    Kängu: det var väldigt gott! Och "höstigt".


    AM: du frågade för ett tag sedan efter cravings, har glömt att svara. Har inte haft några cravings denna gången heller men har föredragit salta saker (pga illamåendet gissar jag). Har avsmak för söta saker och alkohol (väldigt praktiskt!), ibland tom kaffe. Föredrar mat, salta pinnar, saltlakrits. Teori?

  • muggles

    Gah, kan ngn ge mig jobbmotivationen tillbaka?! Fast jag har faktiskt fått gjort en del idag ändå - kan man inte tro med tanke på inläggsfrekvensen...

  • muggles

    Kängu: ja enl hennes teori borde det väl kanske vara det. Men jag tror att det är tjejer, därav namnen Salt är helt enkelt enklast att få ner när man mår lite tjyvtjockt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!