• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Kängu: jag känner mig jätteslapp som har slutat läsa böcker om föräldraskap osv. Är man lagom bra då eller Jag kör väldigt mkt på min intuition och antagligen nedärvda mönster om barnuppfostran som jag har med mig från min egen uppväxt.


    En dag i mataffären sa Moa "kan jag få makaroner och köttbullar idag?" och jag svarade "ja det kan du få". Då svarar Moa "tack tack" (hon är lite överdrivet artig ibland ) och en äldre dam tittade väldigt snällt och gillande på henne. Så går det när man har en sträng mamma - MOAOAHAOAOAHHAAAAAAAAAAAA!

  • muggles

    MSW: det där är nog lättare när man är lite äldre känns det som, dvs att skita i vad andra tycker. Till en viss mån kan man aldrig strunta i det helt men jag tycker man blir bättre på att köra sitt race när man blir äldre. Sedan ska jag väl erkänna att jag själv tycker en hel del om andras barnuppfostran (bla om mjäkiga föräldrar som aldrig sätter gränser)

  • muggles

    Helt jäkla otroligt - jag har fått gjort alla mina to-do-saker på listan idag Hade jag haft bilen hade jag stuckit hem. Nu måste jag vänta 45 min tills direktbussen går... (orkar inte byta och ha mig).

  • muggles
    MSW skrev 2010-11-11 17:51:08 följande:
    Pb: vad tror du om 4 dec? Tror du att du kommer med?
    Blev det bestämt att det blir Värnamo 4/12? Vilken tid? Är det utan konkarong (dvs man och barn)? Kängu, är du mitt resesällskap? (Kunde vara trevligt att ha sällskap på vägen.)
  • muggles
    Piggelin1 skrev 2010-11-11 19:30:01 följande:
    Kängu - annars kan du få låna den av mig - finns i vår pockethylla!
    Den där Hanne Kjöller-boken, vad handlar den om? Bara för att det är länge sedan jag läste en bok om barn behöver ju inte betyda att jag aldrig mer ska läsa en. El ja, jag är ju iofs fullärd nu men... (höhö)
  • muggles

    Har fått mess från Piggelin i natt vid 3-4-tiden att vattnet gått och att de åkt in pga GBS. Hon hade inga värre värkar så hon var beredd på att bli hemskickad. Håller tummarna att allt går super och barnet bara gliiiiiiiiiiiiider ut!


    Jag klarar just nu inte att läsa Heloises inlägg och jag är tacksam om ni som vet inte nämner vad som hänt här. När jag känner att jag orkar ta in det kan jag läsa det själv.


    Klockarbol: stora varma kramar till dig i din situation som måste rodda man, hundar och barn och inte hinner ta hand om dig själv.

  • muggles

    Snaily: jag tror att det kommer att gå hyfsat snabbt. Hon har ju haft småvärkar då och då och jag tror att livmodertappen har öppnat sig en del under tiden.


    Jag tippar på att det blir en pojke, 3,7kg och 51 cm!


    (Bara 3,7g trots att hon är i v41 grundat på att Amanda var ganska liten, bara drygt 3kg.)

  • muggles

    Snaily: blir det en pojk så kommer han iaf att få ett namn på J (Piggelins bror som dog hette det) men vet inte om det blir tilltalsnamnet.


    3barnsmor: ja det där med barnens rörelser när det blir trångt känner jag igen lite. Jag var ganska liten hela vägen med Moa och på slutet var det som att hon inte kunde sparka utan mer strääääcka på sig. Vet att jag nojade över att hon inte sparkade som många andra påstod att deras barn gjorde ända till slutet. Men det fanns nog helt enkelt inte plats i min mage.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!