• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: vad hade du för BF-datum nu igen, slutet av nov?


    Ja jag håller med, andras grav går fort! Men det är ju också så att man är ju redan i v5 när man plussar, så det är ju inte 12v som gått förbi vilket man lätt glömmer bort... V12 låter så mkt men eg är det ju bara 7v som gått. Jag tyckte att de första två veckorna sniiiglade sig fram, till VUL v7 men sedan har det gått rätt fort ändå.

  • muggles

    Nu har jag tittat på Tingas magbild från v20 och tycker inte att hon ser onormalt stor ut? Men det kanske är för att det var hennes första grav?

  • muggles

    Hade inte Pirr också BF snart? Kommer ihåg när hon var inne i tråden, då var hon väl i typ v13. Tänk vad fort det har gått då!

  • muggles

    Snaily: min mamma födde 3v sent men de kunde som sagt inte räkna ut BF lika noggrannt då på den tiden utan UL. Jag trodde att jag också skulle föda sent men jag födde 26/8 (precis då hon är född kl 00.08) och BF var 23/8.

  • muggles

    Lappis: ja fy fasen. Det där extra året som tillkom var ju för jäkligt


    Snaily: tänk att jag kommer att vara sådär stor redan i v30 (om allt går bra)! El vaddå, särskilt stor är du ju inte för veckan du är i, men du fattar...

  • muggles

    Telis: min kvinnliga kollega som också är gravid (5v före men som det ser ut nu kommer väl jag att föda före henne) och min chef vet, men ingen annan. Planerar att berätta efter KUB om allt ser bra ut. Annars efter FVP (om inget hittades). Som tur är har det ju varit tunikamode så jag har det senaste året haft rätt mkt tunikor så det är ju inget konstigt att jag går runt i det och det döljer ju rätt bra.

  • muggles

    Just det, vad ska man hitta på till Fars dag? Ngn som har idéer?

  • muggles

    PB: i den här familjen är vi dåliga på att fira mors/farsdagar, namnsdagar osv. Men jag tänkte vi skulle bättra oss. Och speciellt nu som det ser ut som att maken ska bli far-till-tre, så tänkte jag att han är värd en present! JAg kom på att han önskar sig en liten smidig Globalkniv (allt till köket går hem tror jag), så det får det bli.


    Att gå ut och äta middag vi tre är en bra idé! Senast vi hade med Moa på en lunch hos en italienare charmade hon ägaren fullständigt och han servade med gratis glass och karameller Kanske ska gå dit igen?

  • muggles

    Idag ska jag på AW med kollegor från ett jobb jag slutade på för snart 8 år sedan! Tänk att vi fortfarande håller kontakten. Men vi hade ett rätt seriöst AW-gäng på den tiden så det är lite nostalgi.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!