• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vännerfan skrev 2010-11-03 17:05:54 följande:
    Ni som har spiral: Det står att man helst inte ska använda tampong! Gör inte ni det? Jag föredrar helt klart det framför binda...
    VA? Jodå jag använde tampong när jag hade binda, hade inga problem med det(?). Och jag upplevde också insättningen som väldigt okomplicerad och smärtfri. För att inte tala om när de tog ut den. BM sa "hosta!" och så var den ute
  • muggles
    Fru FruLLan skrev 2010-11-03 20:26:40 följande:
    Hej igenMugglanNu har jag läst ditt inlägg och fick en super ångest över mitt kläm käcka inlägg Får bli en lärdom att läsa ett inlägg som det pratas om själv i sin helhet innan jag bara kommenterar.Urs känns inte alls bra att jag skrev att det var coolt och att det kommer att gå bra.Vet ju själv hur jag hatar klämkäcka meddelanden när jag själv är orolig eller nere. Så varför langar jag ur mig sånt själv?Sorry mugglan, jag menade inte alls att förringa dina känslor eller nåt sånt. Jag hade nog bara inte förstått dina känslor. men nu har jag läst och har full förståelse och respekt för din oro.Hade ingen aning om att det var så himla ökade risker med en tvilling grav. har liksom aldrig hört det från nån som väntat tvillingar. Eller har jag inte lyssnat?????Nåväl. STOR varm kram. Och önskar att det fanns något sätt jag kudne hjälpa dig emd din oror.KRAMMMMMMMM
    Ingen fara alls! Jag kan nog hantera ev glada tillrop bättre nu när jag själv har landat, än när jag själv var i chock. Maken tycker också att jag är "trådskadad", dvs vet mer än vad som är nyttigt eg. Genom tråden får man ju en större "bekantskapskrets" och förutom det vi själva råkar ut för här inne så finns det ju historier om trådisarnas bekanta att ta till sig också. Det är klart att genom den stora massan av människor så finns det horribla historier så att det räcker och blir över.

    Att jag reagerade så negativt var för att det första som slog mig var att de kommer att födas för tidigt och med tanke på inläggen från Heloise/Panzer nyligen och Tinga förr, så var det ju inte precis så att man blev positivt inställd...


    Nästan ingen har koll på att det är högre risker vid tvillinggraviditet. Men bara det att man ska gå på kontroller varannan vecka v20-30 på specialförlossningen (el vad det hette) på Östra säger ju en del...

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-11-05 17:46:37 följande:
    Jag har hunnit umgås en hel del med de riktigt mörka-och egentligen inte alls logiska tankarna-idag. De som viskar från axeln att när nu Ninnis i granntrådenoch EA  och Mugglan lyckats av alla de jag hållit i handen de här senaste veckorna, så kommer givetvis inte jag också att göra det utan det blir jag och min enfaldiga längtan över. Jag vet att det är fånigt, och det verkar antagligen missunsamt också, men det är inte att Jag inte unnar alla andra sina plus-tvärtom. Men jag vill också vara en av dem.ja, ni fattar ju, hoppas jag. 
    Förstår precis och jag tar det inte alls som missunnsamhet. Du tänker att det rent statistiskt inte kan lyckas för dig nu när vi andra lyckats i närtid. Men du känner ju inte till de som misslyckats under samma tid, så "statistiken" blir ju lite haltande. Kram på dig!
  • muggles
    start september skrev 2010-11-10 12:55:05 följande:
    Egognäll. Jag skulle köpa ett klädesplagg till nyfött kompisbarn. Där jag gick bland småplaggen tänkte jag oj vad mycket fint och sen slog det mig att jag kunde fått köpa till eget barn nu, det var BF på måndag. Jag fick gå därifrån.Men inte längre än till avdelningen för lite större barn och sen blev det klänningar så det stod härliga till åt lilla tjejen istället. Och så blir det någon leksak tror jag till kompisbarnet, det är nog mindre känsligt.  
    Åh det här känner jag igen! Det är bara så att ett MA/MF sitter i så mkt längre än man någonsin kan tro... Kram på dig!
  • muggles

    Klockarbol: jag anade att det var ngt sådant när jag läste ditt första inlägg. Jag har också blivit bedragen i en tidigare relation och jag förstår precis din känsla av att ha blivit grundlurad och vara blåögd och naiv. Man känner sig så blåst! Jag var bortrest en sommar och gjorde praktik i ett annat land och min dåvarande pojkvän bodde i min lägenhet under tiden. Han hade då dragit hem en annan tjej och legat med henne - i MIN säng vilket var det svåraste att smälta. Och alla mina kompisar visste om det, alla utom jag. Ingen vågade säga det till mig När jag kom hem erkände han själv, den skitstöveln. Största kramarna till dig!

  • muggles

    Nu ska jag iväg och gå på bio med min käraste make! Tjing, ses imorrn!

  • muggles

    oooooooooooops, det där kändes ju helt plötsligt väldigt okänsligt

  • muggles

    Vi fick en broschyr från Bvc om tvillinggraviditeter och förlossningar och i den står det att det beror på hur nära varandra äggen fäster i livmodern om enäggs har en el två moderkakor. Tvåäggs har alltid varsin moderkaka och enäggs kan antingen dela el ha varsin, så har jag fattat det nu. Det måste alltså inte vara så att de endast har en som de delar på, vilket ju ger lite mer hopp. 


    En annan grej jag har lite ångest för är kejsarsnitt, vill helst föda vaginalt om det går. Hur ser ditt ärr ut nu AM (du hade ju lite ångest för det vill jag minnas)?

  • muggles

    Jag har döpt våra tvillingar till Ada och Beda Maken tyckte att en av dem måste heta Glenn så det höll på att bli Glenn och Sven också, men jag gillar Ada och Beda bättre.


    Jag hoppas så att de är friska så att vi slipper ta bort dem, jag vill gärna ha de här barnen! Tänk vilket antiklimax att tro att man ska få 3 barn och så bidde det bara 1 iaf... Men jag är inte villig att ta emot två barn med DS, så krass är jag...

  • muggles

    Piggelin: bra jobbat där med färdknäpp och allt! Promenad tror jag är bra, om du orkar och kan. Hur går det med foglossning nu? Hur ofta går du på koll - är det inte typ varannan dag när man är i v40?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!