• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis: hemsk kommentar du fick av din kusins(?) fru, förstår att den inte går att förlåta. Kram på dig!


    PB: fast vi har ett embryo kvar i frysen, och skulle denna grav skita sig så utnyttjar vi det. Förra gången var det ung nu jag började blöda (är i mitten av v9).


    Igår vid avslappningen på träningspasset låg jag och tänkte på att jag har en liten minimänniska i magen - det är ju fullkomligt magiskt!

  • muggles

    PB: ja det var ju min förhoppning att det där guldägget skulle komma vår väg. Men man kan ju kanske förstå att jag började misströsta när vi tom gjort ivf och det inte ville sig..? Och det verkar som om jag hade ett guldägg kvar... Fast jag måste fortfarande hejda mig att jag faktiskt bara är i v9 och det är fullt möjligt att det blir mf när som.

  • muggles
    Porchez skrev 2010-10-21 16:35:45 följande: varför vill han inte gå ut med att jag har ansvaret nu? OM jag bara får klart för mig vad som gäller och har hänt. Har jag gått från säljassistent till KAM, så ska jag ju definitivt löneförhanlda, men har inte haft läge att gjort det än eftersom att jag inte vet!
    (Få se om detta går... citerar eg förra tråden)

    Det här är typiskt otydligt ledarskap! Jag tror du har svaret här. Om han inte utnämner dig till KAM på ett tydligt sätt så behöver han ju inte heller löneförhandla med dig. Det är ju utmärkt för honom - han har fått en KAM som tar hand om kunderna och gör det praktiska jobbet - helt utan extra kostnad! Mkt billig lösning för honom. Är chefen även ägaren till företaget?


    Det du behöver göra är att klampa in till honom och kräva en officiell titel, officiell info till alla medarbetare och en löneförhandling. Så länge du inte kräver ngt så kommer han att utnyttja situationen tyvärr (låter det som)

  • muggles

    Snorkis: jag skriver under på de andras kommentarer om dina kollegor. Men nu har det du befarade hänt - nämligen att du har brutit ihop på jobbet - så då kanske vallen är bruten. Om det händer igen så tror jag inte att det kommer att kännas så farligt. Vad bra av din chef att hon ställer upp så för dig och pratar med dina kollegor (ngt min chef aldrig skulle ha gjort!). Du gjorde helt rätt som åkte hem.


    Visst är det idag som Sigrid skulle blivit 3 månader? Stora stora kramar till dig!


    Hattis: vad skönt med prolaktinvärdena! Nu jäklar som sagt


    Ore: jobbigt med din pappa! Förstår att du blir trött på "drama". Kram!

  • muggles

    Boka två bord som står bredvid varandra på Sign - borde väl inte vara omöjligt?

  • muggles

    Har just haft en halvtimme långt samtal med en missnöjd kund - herregud vad jag är ARG Han kunde omöjligt förstå vad jag sade (tydligen) och anledningen som jag ser det var att han inte VILLE förstå. Jag var så upprörd så jag darrade när jag lade på luren. Jag sa som tur var inte det jag tänkte - att han är helt jävla dum i huvudet. (Anledningen till att han är missnöjd är inte att vi har gjort fel, utan att han har fått för sig att han har rätt till en grej som han inte har rätt till.) Gah, var bara tvungen att ösa ur mig lite. Sällan jag blir så upprörd nu för tiden...

  • muggles

    AM: enl avtalet har han inte rätt till det han tycker att han har rätt till... Men det vägrade han förstå. Han har fått för sig att han har rätt till en sak som han inte har betalat. Jag erbjöd kompensation - inte för att vi har gjort fel utan för att han var missnöjd - men det vägrade han ta emot. Så sammanfattningsvis: dum i huvudet. Och det gör mig så frustrerad när det inte går att prata med en människa, som inte lyssnar på argument (jag hade ju argument vilket han inte hade men han skulle bara ha rätt ändå). Vad gör man liksom? Jag var till slut tvungen att säga att "våra åsikter går isär här och jag tror inte vi kommer längre".

  • muggles

    MSW: då joinar jag gärna om jag kan!


    Koko: ingen risk att jag börjar gråta men jag har sånt temperament så jag får verkligen behärska mig för att hålla mig professionell i de lägena.


    AM: herregud vilken följetång den där Yasuragi! Att han ens orkar gå till hyresnämnden...

  • muggles

    Växsjö tar 3h att åka fr Götet så det tycker jag är för långt för min del. Till Värnamo kan jag sträcka mig Värnamo har ett helt värdelöst Scandic-hotell men det finns ett urmysigt B&B-ställe. Jag skulle kunna ringa och höra med dem om de kan ordna brunch till oss? Fast ev är de inte öppna nu på vintern...

  • muggles

    B&B: www.smedstorp.blogspot.com/ Vet inte alls om de kan tänka sig att ordna endast frukost/brunch men man kan ju fråga dem, om inget bättre ställe dyker upp? (Det är iaf otroligt mysigt där inne.)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!