• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne: aladåben var kanske makens samlade rester från de senaste månaderna?!

  • muggles

    PB: fredagshumor


    Nu loggar jag ut mina vänner och sticker och köper en farsdagspresent!

  • muggles

    Piggelin: GRATTIS här också! Vad kul med en kille! Skönt att höra att du hade en finare upplevelse denna gång, även om det naturligtvis säkert ändå var jobbigt stundvis. Klart han sover, han har ju varit med om en "rough trip" han med

  • muggles

     


    fru AM skrev 2010-11-12 16:31:34 följande:
    Varför inga nyheter från Piggelin!? Lägesrapport ... något? Ska vi behöva ringa även det sjukhuset och säga: "Hallå - det är från Tråden! Hur går det för X?"?


     


    Parnassia skrev 2010-11-12 16:36:39 följande:
    Muggles - vilken fin mage! Var det morgon eller kväll?

    Det var kväll faktiskt. Fast den ser mindre ut på bilden än i verkligheten konstigt nog.


     

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2010-11-12 18:59:06 följande:
    Apropå bristningar så vänjer man sig och dessutom kan jag tycka nu i efterhand att de är som fina minnesmärken på min kropp efter S.(Fick på nedersidan av magen, på insidan av överarmarna, insidan av låren och på höfterna) Jag ville inte heller ha det innan, men nu när jag har dem så är de ju en del av mig och en del av att ha varit gravid.
    Fint och klokt skrivet! Och jag tror att jag kommer att känna som du när det är över. Det enda minnet jag har på min kropp efter Moa-graviditeten är en liten putmage (dvs den är inte lika platt som innan) - i övrigt syns det inte att jag varit gravid. Och jag har förlikat mig med min lilla putmage och är lite stolt över att min kropp burit och fött ett barn. Jag tror att rädslan för bristningar var en av alla negativa tankar jag fick för att jag fick en chock, det är inget jag tänker så mkt på nu.
  • muggles
    kängu skrev 2010-11-14 16:54:15 följande:
    Mona Sahlin avgår hörde jag precis på radion!! Det var på tiden
    Jag undrar ofta vad det är som hon gör så himla fel. Jag är inte sosse själv men jag tycker nog att hon är den mest självklara ledaren de har just nu. Vem 17 ska klara att ta över? Och som ngn annan sa; både Ingvar Carlsson och Göran Persson har också förlorat val... Kan ngn förklara för mig varför Mona är så hatad av alla och alla bara häcklar henne hela tiden? Jag kan inte komma ifrån känslan att hon blir hårdare bedömd än männen i politiken, bara för att hon är kvinna?
  • muggles
    _koko_ skrev 2010-11-15 08:57:27 följande:
    Jag blir väldigt provocerad av alla som tycker det är ok med rot men inte rut. Man diskvalificerar ju en hel yrkeskår, som att alla som städar på sjukhus, kontor osv inte gör något vettigt, som att det de gör kan vem som helst göra lika bra! Varför ska inte de få vara stolta över sitt arbete som alla andra?? Grrr...
    Jag med!!! Varför är det ok att ta in en rörmokare men inte en städare? Det är "pigjobb" med städerska men uppenbarligen inte "drängjobb" med snickare osv. Fullkomligt gammalmodigt tänkande (och ett av sossarnas största feltänk).
  • muggles
    fru AM skrev 2010-11-15 10:37:04 följande:
    Men varför HAR man husdjur? Jag är möjligen lite okänslig men jag förstår inte vitsen med dem  om man nu inte är ensam och vill ha lite sällskap. Förlåt!
    Ung samma anledning som att ha barn De ger mkt kärlek men kräver en del underhåll!
  • muggles

    PB: man kan också komma ihåg att de som hatar Mona mest är SD...


    Jag tror att hon förlorar en del på sitt sätt som folk verkar störa sig på; att hon talar ganska långsamt med söderdialekt, vissa ord i hennes retorik mm. Men om man ser igenom det där så kan man se att hon är en väldigt erfaren och skicklig politiker. Tom Fredrik Reinfelt kallar henne skicklig retoriker.


    Och enl många har hon stått för ett lyssnande ledarskap och bjudit in många i diskussionen kring hur sossarna ska förnyas. Raka motsatsen till tex Göran Perssons ledarskap som var erkänt auktoritärt och kvinnofientligt. Därför tycker jag att det är synd att hon inte fick fortsätta. För jag ser ingen annan som är bättre lämpad att ta över.


    Och kommer ni inte ihåg hur hatad Göran Persson var en gång i tiden? "Som Nivea - fet och dryg" sa man ju om honom...

  • muggles

    Lappis: ja Anna Lindh hade ju varit en helt annan femma! Såklart. Men om man tittar på dem som finns att välja mellan nu menar jag...


    Telis: varför är du så säker på det då?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!