• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • passionsblomman
    fru AM skrev 2010-12-10 10:02:34 följande:
    Vilket vi får vara tacksamma för - skreva omkring i leopardblöja och i våt klänning utan trosor på nobelfesterna i framtiden ...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • kapellösa

    Först och främst: en kram till alla sköra, oavsett om det är kroppsligt eller själsligt.

    Om man går ur den här tråden till t.ex "senaste inläggen" eller "mina favoriter" så finns bröllopsbella och glor på en från högersidan. 

    Appropå bröllopsbellor så ska jag nu försöka ge mig ut och jaga upp och nedlägga ett stycke brudklänning. Tjingeling!  

  • passionsblomman
    fru AM skrev 2010-12-10 10:03:55 följande:
    Men det är ju bara en teckning! (Bröllops-bella alltså). 
    Ja, en teckning som påminner mig om mina äldre kusiners "Starlet" som fanns i högvis hos Mormor och Morfar på 70-talet.
    Jag håller med om att det inte känns så värst vuxet.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • fru AM

    Men just vi kanske är lite äldre än genomsnittet i forumet. Jag är det definitivt i alla fall. Skulle tippa att snittet ligger runt 28-30. 

    Vilket i och för sig är äldre än genmsnittlig Starlet-läsare/Barbiefantast ...  

  • MSW

    Besöket hos doktorn gick väl bra igår... (Hon har nog börjat lära sig hur jag funkar... ) Tydligen beter jag/min kropp inte riktig som det ska.. Med hopparna mellan högt och lågt..
    Men ska iaf få tid för ny skikt röntgen för att försöka säker ställa att det ca 1cm stora de såg sit verklikgen är en bimjälte, hon skulle även kolla med kollegor i Lund för att höra om de stött på några liknande värden, och om de trodde det var en bimjälte eller vad det annars skulle kunna vara.. (Håller på att bli en kändis i medicinvärlden verkar det som.. )..
    Är det en bimjälte kom vi överens om att den ska bort så fort som möjligt, hon nämnde januari.. Och det är ok med syskonförsök så fort såret efter op är läkt typ.. Så gladgubbe jakten avbröts och så blir det att skjuta försöken till efter operationen... Och jag klarade mig i stort sett helt från att gråta hos doktorn, fick bara gråten i halsen en liten stund när vi pratade om förra op..

  • passionsblomman
    fru AM skrev 2010-12-10 10:11:01 följande:
    Men just vi kanske är lite äldre än genomsnittet i forumet. Jag är det definitivt i alla fall. Skulle tippa att snittet ligger runt 28-30. 

    Vilket i och för sig är äldre än genmsnittlig Starlet-läsare/Barbiefantast ...  
    Ja, för så brådmoget som allt är nu, så är väl Starlet-läsaren av idag mellan 7 och 11, sedan har de egna sex-sajter och en egen mode-blogg....
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    MSW, fy vilket strul du har med din kropp! Hoppas det blir en lyckad operation och att det är BRA sedan!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Oupsie

    Men ååååååhhhhSkrikandes, hade börjat skriva ett inlägg och så ringde telefonen, och när jag kom tillbaka hit så skulle jag bara sudda ut det sista jag hade skrivit, men då hoppade sidan bakåt istället och allt försvann.

    Har inte tid att vara här egentligen, måste fortsätta plugga, men jag ville kolla den nya designen. Som är ful tycker jag, precis som flera av er andra.

    Försökte läsa via mobilen innan och det var riktigt värdelöst.

  • muggles

    Jag kör Firefix och jag ser inte vilka sidor jag läst och inte (fet/ofet stil)? Ser ni det som kör IE?

    Annars verkar jag ha missat de andra stora buggarna Jag tyckte den gamla designen såg ut att vara från 1991 så den här är ngt bättre men lite för tjejig som sagt.

    Fick komplett datorhaveri imorse, suck. Vägrade starta den jäveln. Men jag har backup på allt, så det är bara irriterande...

    Tinga: skönt med op!

    Snorkis: vi tänker på dig, kram!

    Snaily. spännande med slempropp!

    Klockis: tack för tipset om gratisvideon.

    AM: hon har verkligen sängkammarögon, förstår lite mer varför C-P (ha!) föll för henne...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!