• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • passionsblomman
    passionsblomman skrev 2010-12-10 09:57:32 följande:
    Vem är det där?

    (Jag har som du märker inte varit hos frissan på läääänge)
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Åh nu såg jag att du redan svarat andra ovetande.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • fru AM

    Det är väldigt upprörande men min frissa har inte skvallertidningar! Som tur är har barnens frisör det - så snart är det dags för någon av dem att bli klippt! *undrar bara vilken*

  • Lapinette

    Inget scroll och så såg jag faktiskt vem AM länkade till även om hon numera har ändrat hårfärg och ser lite mer "städad" ut.

  • MSW

    Åh pb: Så trist med gräl och hårda ord! *kramar*

    Lappis: Och vi önskar att ni fick göra precis det som ni önskar! Men bra att ni gör roliga saker under tiden ni väntar!

    Ser heller ingen bröllopsbella...

  • smint

    ja jag såg att dom var ett "par" eller mer än bara vänner  Andreas carlsson tyckte hela finalen började likna en fars om dom nu skulle vara ett par..

  • Telis

    AM, jag ser inte blondinen på den här sidan men tex på sidan med favoriter.

    Scrollandet kanske beror på vad man har för skärmupplösning och storlek på skärmen, jag har en pytteskärm. Men det borde webbutvecklingsmupparna tänkt på tycker jag!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-12-10 09:59:56 följande:
    Inget scroll och så såg jag faktiskt vem AM länkade till även om hon numera har ändrat hårfärg och ser lite mer "städad" ut.
    Vilket vi får vara tacksamma för - skreva omkring i leopardblöja och i våt klänning utan trosor på nobelfesterna i framtiden ...
  • smint

    Någon som har tips på en 25 års present till sambons syster.. som vanligt har han glömt det och ikväll skall hon tydligen ha middag hemma hos föräldrarna.. så jag och dottern får åka och försöka hitta något litet.. Så om ni har tips så tar jag gärna emot

  • snaily
    kapellösa skrev 2010-12-10 09:55:23 följande:
    Jepp, för oss lite mer "speciella" människorTungan ute
    Det är BröllopsBella jag menar. Personligen tycker jag att hon ser ut som en efterbild på en misslyckad läppförstoring, men det kanske bara är jag. 
    Huvudet på spiken där!
    Fast jag ser henne bara på BTs startsida - tack och lov!!!

    Smint
    Det där julbordet lät ju inte något vidare...
  • snaily
    fru AM skrev 2010-12-10 10:02:34 följande:
    Vilket vi får vara tacksamma för - skreva omkring i leopardblöja och i våt klänning utan trosor på nobelfesterna i framtiden ...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!