• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • varelse
    Äntligen2010 skrev 2010-03-01 08:57:20 följande:
    Ville bara berätta att detta med gi kommer fungera fint för mig...Provade frukosten idag, naturell yoghurt med linfrön och kanel. Urk...fick bara i mig en tugga. På detta sätt kommer man ju gå ned hur mycket som helst, om man inte äter alls.Allvarligt talat, någon som har bra frukosttips för rivstarten, dvs när man inte får äta gröt, bröd osv.
    Ägg och bacon. Te. Tonfisk och keso. Keso med äpple och kanel (egentillsatt alltså, inte den "färdigblandade"). Äggmuffins. Avocado. Naturell yoghurt med lite honung i. Naturell yoghurt med lite blåbär eller hallon. Smoothie av olika frukter. Naturell yoghurt med torkade tranbär och hasselnötter alt valnötter.
    Det är väl det jag kommer på just nu. Kanske hjälpte lite i alla fall.
  • Annahg

    Köpte en kokbok med gi-recept igår. Nu j-lar ska det ske! Inga mer synder...
    Gick upp ett kilo bara över helgen. Hade gäster och hann inte röra mig - bara äta... inte bra!
    Ska skriva inköpslista nu :)

  • Moi mokulat

    Jag har fastnat. TYcker inte jag äter onyttig mat och jag tränar, men jag ha fastnat 62,5 kg fortfarande. Måste fixa bättre frukost kanske. Tycker jag verkligen äter bra. Visst har jag dagar då jag fuskar, men jag har dagar då jag inte äter något onyttigt alls. J-vla bilring runt magen som inte vill försvinna. Usch vad jag är ledsen.

  • källerudd

    Jag har en fråga angående det här sötsuget...

    igår tog jag lite kakao och lite sirap för att det skulle gå att röra ihop och sen hakade jag torkade fikon och slängde i..blev typ två teskedar sen var jag nöjd...Låter det som ett bra alternativ eller bara väldigt onyttigt och dumt???

  • CeKe

    Kämpa på! Det är inte så ovanligt att man "fastnar" i vikt, även om man gör allt som man ska. Prova med nån ny aktivitet och överraska kroppen lite. Den ställer in sig på det "gamla vanliga" och kan behöva nya utmaningar.. Sen är också frågan om du äter tillräckligt, om du tränar mycket. Svälter man kroppen för mycket när man tränar, kan den stanna i vikt då den går på sparlåga...

    Moi mokulat skrev 2010-03-02 18:08:50 följande:


    Jag har fastnat. TYcker inte jag äter onyttig mat och jag tränar, men jag ha fastnat 62,5 kg fortfarande. Måste fixa bättre frukost kanske. Tycker jag verkligen äter bra. Visst har jag dagar då jag fuskar, men jag har dagar då jag inte äter något onyttigt alls. J-vla bilring runt magen som inte vill försvinna. Usch vad jag är ledsen.
  • varelse

    @Annahg: Lycka till! Jag köpte också lite GI-kokböcker när jag började. De hjälpte mig mycket och nu är jag faktiskt ganska självgående där, mycket tack vare inspirationen från kokböckerna.

    @Moi mokulat: Jag håller med CeKe där. Se upp så du inte äter för lite! Och även om du äter tillräckligt, så är det precis så som CeKe säger att kroppen kan "fastna" på en viss vikt ett tag för att man inte varierar aktiviteter och mat. Det är jättevanligt att man står still på en viss vikt under en längre tid, även om man varierar kost och träning. Misströsta inte, det kommer nog lossna snart, ska du se!

  • CeKe
    Kan ju dela med mig om att jag precis själv gått på den niten
    CeKe skrev 2010-03-02 20:01:30 följande:
    Sen är också frågan om du äter tillräckligt, om du tränar mycket. Svälter man kroppen för mycket när man tränar, kan den stanna i vikt då den går på sparlåga...Moi mokulat skrev 2010-03-02 18:08:50 följande:
  • G plus G

    Hej!

    Jag har idag startat en blogg som ska följa mig i min viktnedgång. Jag har 5 månader på mig, bröllopet är i augusti, och jag har anlitat en Personlig Tränare för att nå mina mål lättare.
    På min blogg kommer ni kunna läsa vad jag äter, hur jag mår och hur jag tränar. Mitt äventyr startar idag! (4 mars 2010)

    www.kommaibrollopsform.blogg.se

    /Gaby

  • Cantaton

    Hej på er. Förlåt att jag bara försvann från er. Jag har gått in i en depression och orkar helt enkelt inte tänka på vikt i det läget. Jag satsar på att träna bra, vilket jag också gör. Men det får stanna vid att jag tränar och äter schysst mat, även om jag inte går ner eller rapporterar något... Önskar fortfarande er andra stort lycka till.

  • ProjectX

    Jaha, dags för lite rapportering då.

    startvikt i mars: 77,1
    mål: 65 kg
    väger nu: 76,7 kg
    Denna veckas viktnedgång: 0,4 kg
    Fusk: Kakor vid jobbfikat.
    Träning: Mån - Rodd 7000m, Tis - Pilates 30 min, Ons - Crosstrainer 60 min, Fre(idag) - Pilates 30 min

    Blev ingen träning igår eftersom jag och N gick på bio. Men jag tog varken popcorn eller godis till filmen och drack bara vatten, så jag tycker jag var duktig ändå.

    Cantaton - Hoppas att du mår bättre snart. Bra att du ändå tränar och äter bra, det gör att man mår bättre. Försök att vara ute i solen (när den är framme) så mycket som möjligt.

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?