• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • JollyO

    Startvikt i januari: 80,5
    Mål: 65 till april. (Ev 62 kilo till juli.)
    Väger nu: 73,8
    Denna veckans viktnedgång: +1 kilo!
    Fusk: inte så farligt. 50 gram 70% choklad till hemtentan i måndags. Tre stora latte för att det är så himla gott!
    Träning: ingen.

    Har blivit sjuk och varit hemma. Inga promenader men inget fika eller dyl! Det sägs ju att man går upp två kilo i vatten när man börjar äta efter en pulverkur. Men nu har jag ätit GI rivstart i nästan två veckor, och det står still! Eller ja, plus ett kilo sen pulverslutet.

    Segt...

  • Björnisarna

    Hej allihopa! Får jag också hänga med på denna tråd?!:) SKa gifta mig i juli och håller också på att toppa formen för The Day!:)

    Jag började 11 januari, väger mig en gång i veckan och när jag vägde mig i måndags (då det alltså gått 4veckor) hade jag gått ner 6,3kg och minskat 6,5cm i midjan!:) Jag kör med GI och tränar på crosstrainer ca 3ggr/vecka. På helgerna har jag alltid unnat mig ngt extra gott (vin, lite kaka). Kul att ha kommit igång ordentligt och kul när man börjar tappa byxor och får köpa nytt.. :D

    Bra med en sånhär sida när man kan peppa varann ju :)

  • Moi mokulat

    Här behöver jag vara med jag vill gå ner minst 7 kg.
    Men mitt problem är att laga bra nyttig mat så skicka massa recept till mig som både jag och min m2b och min son på 1,5 kan äta.

  • machup

    Startvikt: 67,2kg
    Mål:63kg
    Idag: 65kg
    Minskat: -0,7kg
    Träning: 2xsimning, 3xstyrketräning

  • Moi mokulat

    Startvikt 65 kg
    Mål: 57 kg
    Idag: ingen anning

    Träning: 3xgympa friskis och svettis.

  • CeKe

    Startvikt i januari:66,5
    5Mål: 62.
    Väger nu: 64,2 (har pendlat mellan 62,5-65 denna vecka!)
    Denna veckans viktnedgång: 0
    Fusk: en hel del godis i fredags...

    Fundering. Va hos sömmerskan i helgen och min klänning börjar växa fram. helt klart får jag inte gå upp ett hekto tills bröllopet.. samtidigt som vi märkte att det gick att göra flera centimeters skillnad med hjälp av torosletten (är både hakar och snörning på den), men jag vill ju kunna andas också Jag berättade att jag kommit igång och tränat ordentligt och hon varnade lite för att bygga för mycket muskler fram tills i sommar då de tar en hel del plats! OOOpppps! jag måste ju träna, för annars får jag ont i ryggen (ryggskada). Haha, jag som varit orolig för viktuppgång lär nu fundera över att inte pumpa för mycket nu istället. Får bli många långa promenader och helt enkelt mycket konditionsträning istället och lite mindre gym. Bara snön kan försvinna någon gång! Alla promenadstigar ute där jag bor är omöjliga att ta sig fram på för tillfället med en meters djup snö!

  • MissCuticle

    Startvikt: 74 kg (18/1)
    Mål: 60 kg
    Väger nu: 69,0 kg
    Förra veckans viktnedgång: 1,1 kg
    Fusk: Har blivit mycket fusk! Varit stundtals riktigt arg på mig själv. Har man ingen karaktär?
    Träning: 1 30 min promenad

    Är förvånad över hur bra det gått - även denna vecka - trots fusk och knappt någon motion. Kanske det är mestadels vätska? Tänkte tillbaka på gårdagen och insåg att vätskeintaget varit fruktansvärt dåligt. Hur eller hur - jag nere på 6:an!! Tjoho!

  • CeKe

    Härligt jobbat


    MissCuticle skrev 2010-02-15 14:13:30 följande:
    Startvikt: 74 kg (18/1)Mål: 60 kg Väger nu: 69,0 kgFörra veckans viktnedgång: 1,1 kgFusk: Har blivit mycket fusk! Varit stundtals riktigt arg på mig själv. Har man ingen karaktär?Träning: 1 30 min promenadÄr förvånad över hur bra det gått - även denna vecka - trots fusk och knappt någon motion. Kanske det är mestadels vätska? Tänkte tillbaka på gårdagen och insåg att vätskeintaget varit fruktansvärt dåligt. Hur eller hur - jag nere på 6:an!! Tjoho!
  • tessomac

    Rapporteringsdags:

    Startvikt: 88 kg (11/1)
    Mål: 60?65 kg (till midsommar, två veckor före bröllopet den 10/7)
    Väger nu: 76,4 kg (15/2)
    Förra och förrförra veckans viktnedgång: -2,3 kg
    Fusk: En cola och andra soppor än xtravaganzas egna
    Träning: Styrketräning förrförra veckan, mådde inte bra förra veckan.

  • Senilia

    Hej hej. Måste bara säga - det enda som funkar i längden är varierad nyttig kost och motion. OM man inte har medicinska problem då ska man ju uppsöka läkare. Bra mat + Friskis & Svettis är bästa kombon tror jag..

    Själv fick jag göra en GB i september då man upptäckte att min viktökning var av medicinska skäl.. Så nu är det bara 8 kilo kvar till målvikten - de svåraste... Men jag ska fan klara det...=)

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?