• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • sun moon

    Jag har inte tränat på 3 veckor nu pga värk i mitt högra knä, denna veckan har jag också haft *fula ord* ont i min vänstra höft. Vikten ligger på ca samma 73,9-74,4 typ

    Blir ingen träning nästa vecka när jag jobbar 5 nätter pga att jag känner att min kropp måste hålla för att kunna jobba och då måste jag vila mitt knä på fritiden. Planerar att börja träna igen veckan därpå.. saknar det så väldigt mkt.

  • CeKe

    Sun moon: har du funderat på att att gå till sjukgymnast och få hjälp med knät? Numer behöver man ju inte gå via läkare för att komma till sjukgymnast. Själv har jag haft problem med återkommande nackspärrar och tränat som jag trodde va bra för att göra det bättre. Gick till sjukgymnast nu i veckan och fick veta att jag istort sett tränat på ett sätt som bara gjort det sämre. haha.,. men nu ska jag få ett träningsprogram och det finns goda förutsättningar att träna bort bekrymran, bara jag gör det på rätt sätt!

  • Moi mokulat

    startvikt i början av feb: 65 kg
    mål: 57
    väger nu: 60,8 kg
    Denna veckas viktnedgång: äntligen 2 kg
    Fusk: Cider, ostbågar (några) ikväll vitt vin
    Träning: Tränat 4 gånger denna veckan på friskis
    blir imorgon med. plus två promenader.

    Jag hade ju stannat ett tag i vikten, men nu har lite försvunnit.

    HAr dock inte bestämt vilken klänning jag ska ha än. Börjar bli bråttom. SUCK!

  • EmmieK

    startvikt jan: 63,4 kg
    mål: 55 kg
    väger nu: 60,2 kg
    Denna veckas viktnedgång: viktUPPgång 0,4 kg!

    Fusk: Massor! Mörk choklad 10 gr vid tre tillfällen, åt 10 olika snittar vid ett mingel, drack 3 öl igår OCH fläskade på med en creme fraise-pasta i fredags.

    Träning: Har jobbat från tidig morgon till sen kväll (70 timmar!) denna vecka, så jag har inte hunnit med någon träning alls. Gick en timmes promenad med halvkiloshantlar, men that´s it.

    Känns så sjukt omotiverande att gå UPP i vikt när jag äntligen började gå neråt! I morse tog jag flera tjocka skivor onsalakorv till frukosten och lät bli att väga mig, bara för att liksom. Måste försöka med nya tag i morgon!

  • Cantaton

    Tack för omtanken Ja, jag tränar flera gånger i veckan. Just nu har jag inte brytt mig så mkt om varierad träning, utan går på de pass jag tycker är roliga, med mina favoritinstruktörer, så att det känns som mest motiverande att gå dit. Äter bra mat, men alltför mkt onyttigt där emellan. Och jag har underbara vänner som ser till att jag kommer ut i solen


    ProjectX skrev 2010-03-05 09:34:57 följande:
    Jaha, dags för lite rapportering då.startvikt i mars: 77,1mål: 65 kgväger nu: 76,7 kgDenna veckas viktnedgång: 0,4 kgFusk: Kakor vid jobbfikat.Träning: Mån - Rodd 7000m, Tis - Pilates 30 min, Ons - Crosstrainer 60 min, Fre(idag) - Pilates 30 minBlev ingen träning igår eftersom jag och N gick på bio. Men jag tog varken popcorn eller godis till filmen och drack bara vatten, så jag tycker jag var duktig ändå. Cantaton - Hoppas att du mår bättre snart. Bra att du ändå tränar och äter bra, det gör att man mår bättre. Försök att vara ute i solen (när den är framme) så mycket som möjligt.
  • Ängla80

    Hejsan Björnisarna!
    Va duktig du har varit!! Vad är framgångsreceptet??


    Björnisarna skrev 2010-03-21 13:15:33 följande:
    -9,2kg-8,5cm i midjanpå två månader!!:)
  • Björnisarna

    Ängla80: Tack! :) GI funkar verkligen! Och jag mår hur bra som helst! Sen tränar jag ca 3ggr/vecka också :)

  • CeKe

    Hslloj!

    Hur går det för alla?

    Själv har jag blivit förkyld och inte tränat på ca 2 veckor, samtidigt som jag börjat äta mig mätt jämt. Och vet ni vad? Vips så har jag gått ner i vikt

    Start: 66,5 i jan
    Nu 62,5 (ska inte ner mer, alldeles jättenöjd nu)
    Träning: Sjukgymnastik men annars väldigt lite
    fusk: En hel del, men bra kost och överdriver inte godsakerna

    Provade igår klänningen som håller på att växa fram och vet ni vad? Den har blivit på tok för stor i bysten. Med dessa få kg som jag gått ner sen i januari har jag krymt en hel bh-storlek! Vågar inte göra nåt åt klänningen nu, utan ska vänta och prova igen i början av juli... Kan säga att vi tidigare spände åt korsetten/torsoletten, medan vi nu inte spände den ett jota och ändå blev det stor skillnad!

    Ett tips är ju verkligen dock att inte gå ner så mkt i vikt om ni redan köpt era klänningar!

  • JollyO

    Hej, nu är jag tillbaka efter lite välbehövlig BT-fasta!
    Har bantat lite under tiden, väger ungefär 71 kilo nu så jag har gått ner nio kilo nu på tre månader! Helt okej. Denna veckan har jag ätit en massa men skärper förhoppningsvis till mig snart igen... Klänningsbeställning på tapeten snart..!

    Ceke: Härligt jobbat! Du kanske kan skaffa en såndär siliconbh som man limmar fast på brösten för att fylla ut lite?

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?