• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • varelse
    källerudd skrev 2010-01-29 09:53:02 följande:
    sådär får jag tänka hela tiden, känns som dett stått still denna veckan..menlite - är bättre än inget och allt är bättre än + Är inte heller så nöjd idag, men så länge det går ner får man tänka....Rapporteringsdags =) Startvikt i januari: 74,9kg Mål:68 (gärna lite mer men måste vara realist)Väger nu: 73,6kgDenna veckans viktnedgång: -0,5 kg Mått: Har i stortsett stått helt still i veckan.. 0,5cm + på midja och 1-2 cm - på lår.Fusk: våfflor i tisdags och onsdagskakan på jobbet, var ju fest förra fredagen oxå och en liten glass i söndag. Usch då inte roligt det här :STräning: två pass; crosstrainer 20min, magrull, armhävningar, rygghävningar (blandar lite men alltid crosstrainer)Med tanke på denna veckans fusk så är det inte så konstigt att jag inte gått ner så mycket..bättring tills nästa vecka!! Ska försöka få in ett pass i helgen då det försvann ett idag.
    Det blev ju minus på vågen ändå! Och någon cm minus på låren! Kanoners!! Kämpa vidare, vetja, du klarar det!!

    Själv har jag min mät- och vägdag imorgon. Får se vad resultatet är för den här veckan. Känner mig ganska duktig iaf som promenerat 40-45min varje dag (utom igår) och kört tre styrkepass sedan förra veckan. Förhoppningsvis ger mitt slit lite utdelning... Hehe. Lite nervös är jag!

    Mest nervös är jag för ikväll, för då får vi eventuellt besök. Och de som kommer är cola-drickare och godis-ätare. Risken är att de har med sig en mängd av båda delar och då ska jag lyckas hålla mig och sitta där med mitt kranvatten och några torra nötter... Hehe, vi får se hur det går!
  • tessomac

    JollyO: Jag "äter" också pulversoppor och shakes och jag tränar faktiskt 2 ggr i veckan på gymet. Men du måste så klart lyssna på din kropp, jag hade också lite yrsel förra gången jag körde pulverdiet. Det är JÄTTEVIKTIGT att du dricker mycket vatten, det låter märkligt men det hjälper faktiskt mot både yrseln och hungerkänslorna och ger en snabbare viktnedgång.

    Imorgon är det invägning för mig...


    JollyO skrev 2010-01-29 17:12:19 följande:
    Jo tack, jag är allt nöjd med mig själv ändå! Min kropp får ju för lite av allt eftersom pulvret bara ger 500 kal per dag och det rekommenderas inte att träna hårt. Dessutom kan jag ju inte äta tillräckligt efter träningen för att musklerna ska få det de behöver. Promenader är bra, men tyvärr känns det som att jag lyckas undvika gymmet pga pulverdieten. Men, allt har sin tid!
  • varelse

    Avrapportering:

    Startvikt i december: 89,5kg
    Mål: 75kg helst.
    Väger nu: 86kg.
    Denna veckans viktnedgång: +0,1 kg
    Mått: Midja 83cm (-2cm) och stuss 107cm.
    Fusk: 155g naturgodis i torsdags och ytterligare 200g igår
    Träning: 40-45min promenad varje dag sön-lör förutom i fredags samt tre styrkepass á 20min i söndags, onsdags och igår.

    Kommentar: Besviken!! Jag släpar mig ut i kylan nästan varje dag i 40min och kämpar mig fram i snövallarna, jag styrketränar trots att det ger mig huvudvärk en stund efteråt och ändå går jag +0,1kg. Vågen borde stå på minus sedan förra veckan, tycker jag... Nu ska jag iofs ha min mens i veckan också, och folk säger ju att man binder extra mycket vatten innan mensen, men ändååå.... mååste det gå så lååångsamt?

  • tessomac

    Måndag och avrapporteringsdags:

    Startvikt: 88 kg (11/1)
    Mål: 60?65 kg (till midsommar, två veckor före bröllopet den 10/7)
    Väger nu: 78,7 kg (1/2)
    Förra veckans viktnedgång: -2,1 kg
    Fusk: Inget
    Träning: Styrketräning måndag och fredag, promenader i helgen

    Jag känner mig så duktig, hållit på med soppor/shakes i tre hela veckor nu. Men imorgon är det min födelsedag, hur ska jag klara det?

    Behöver lite pepp tjejer! Och förslag på roliga saker man kan göra som inte inkluderar mat...

  • EmmieK

    Startvikt: 63,4 kg
    Mål: 55 kr
    Väger nu: 62,0 kg
    Förra veckans viktnedgång: - 0,1 kg
    Fusk: Massor tyvärr! Ryggbiff m. pommes, Fläskfilé m. potatisgratäng, vin både fre och lör + 4-5 godiskolor
    Träning: 20 längder bröstsim + 4 km powerwalk på måndagen, därefter inget!

    Jag hade tokmycket på jobbet och representationsuppdrag med middagar och mingel hela helgen, så denna veckan blev det tyvärr en rejäl fartminskning på min viktnedgång! Satsar på en bättre vecka nu =)

  • MissCuticle

    Startvikt: 74 kg (18/1)
    Mål: 60 kg
    Väger nu: 71,3 kg (-2,7)
    Förra veckans viktnedgång: 0,9 kg
    Fusk: Pizza i lördags
    Träning: 30 min promenader, 5 dagar

    Är nöjd med veckans resultat. Längtar efter att komma ner under 70-strecket..!

  • JollyO

    Hej svej alla jojobantare :)

    Idag har jag börjat äta GI-mat och kör kolhydratfri rivstart i minst två veckor framöver. Trappade upp lite i helgen och nu är pluvrets glada(?) dagar över för denna gången. Väger nu 72,9 trots lite mat i magen så det känns bra. Hoppas bara på att detta ger samma resultat som pulvret - en smalare lekamen.

    Någon som har lite god kolhydratfri mat att tipsa om?

  • JollyO
    tessomac skrev 2010-02-01 07:49:47 följande:
    Jag känner mig så duktig, hållit på med soppor/shakes i tre hela veckor nu. Men imorgon är det min födelsedag, hur ska jag klara det? Behöver lite pepp tjejer! Och förslag på roliga saker man kan göra som inte inkluderar mat...
    Det finns inte några roliga saker som inte inkluderar mat... Har du inte märkt det? Men att åka pulka kanske kan vara roligt för att fira? Hoppas att det går bra imorgon och grattis!
  • källerudd

    har två frågor...

    Kan man köra lättare på crosstrainer när man har ont i halsen...Är det ok att köra planka och weel när man har ont i halsen???

    Är det ok att köra planka och weel precis innan man går och lägger sig...typ 3*10 på varje grejj, alltså inte äta efteråt?? smidigt att köra lite neranför sängen =)

  • Cantaton

    Du ska inte träna med halsont.


    källerudd skrev 2010-02-02 08:09:57 följande:
    har två frågor...Kan man köra lättare på crosstrainer när man har ont i halsen...Är det ok att köra planka och weel när man har ont i halsen???Är det ok att köra planka och weel precis innan man går och lägger sig...typ 3*10 på varje grejj, alltså inte äta efteråt?? smidigt att köra lite neranför sängen =)
Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?