• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • CeKe

    machup: Det går ju neråt Va glad för det lilla och fortsätt kämpa, så kommer det att fortsätta åt det håll du vill! Bra jobbat!

  • källerudd
    CeKe skrev 2010-01-29 08:32:28 följande:
    machup: Det går ju neråt Va glad för det lilla och fortsätt kämpa, så kommer det att fortsätta åt det håll du vill! Bra jobbat!
    sådär får jag tänka hela tiden, känns som dett stått still denna veckan..menlite - är bättre än inget och allt är bättre än + Är inte heller så nöjd idag, men så länge det går ner får man tänka....

    Rapporteringsdags =)
    Startvikt i januari: 74,9kg
    Mål:68 (gärna lite mer men måste vara realist)
    Väger nu: 73,6kg
    Denna veckans viktnedgång: -0,5 kg
    Mått: Har i stortsett stått helt still i veckan.. 0,5cm + på midja och 1-2 cm - på lår.
    Fusk: våfflor i tisdags och onsdagskakan på jobbet, var ju fest förra fredagen oxå och en liten glass i söndag. Usch då inte roligt det här :S
    Träning: två pass; crosstrainer 20min, magrull, armhävningar, rygghävningar (blandar lite men alltid crosstrainer)

    Med tanke på denna veckans fusk så är det inte så konstigt att jag inte gått ner så mycket..bättring tills nästa vecka!! Ska försöka få in ett pass i helgen då det försvann ett idag.
  • sun moon

    rapportdax här också :)

    Startvikt i januari: 75,8kg
    Mål:65
    Väger nu: 74,1
    Denna veckans viktnedgång: 0,7
    Fusk: godis på natten mellan mån o tis :(
    Träning: skivstång i tis (har fortfarande t-värk, core idag (tror jag) har förkylning på g tyvärr.

    Ganska nöjd med denna veckan, tycker det syns att "hänget" på sidorna har minskat. Har också gått ner mer denna veckan än förra, vilket är peppande.

  • sun moon
    machup skrev 2010-01-29 08:27:42 följande:
    Vad trött jag blir!!! Vikt januari: 67,3kgMål: 63kgIdag:65,7Viktnedgång: -0,2kg (ett skämt)Fusk: ingetTräning: 2xsimning, 2xstyrketräningNån som har nått bra tips för att få fart på viktnedgången, för jag ger snart upp!
    Kan det vara något i din kost? Sedan väger muskler mer än fett så att träna bort sin "övervikt" som vi gör är det jobbigaste sättet. Men helt klart det nyttigaste.
  • JollyO

    Startvikt i januari: 80,5
    Mål: 65 till april. (Ev 62 kilo till juli.)
    Väger nu: 73,5
    Denna veckans viktnedgång: -1,1
    Fusk: grönsaker och dipp en gång, en kycklingfilé. Pyttelite keso.
    Träning: En promenad på 30 min och en på 1 h.

    Åh det här går segare nu! Har ju knappt fuskat någonting utan bara ätit pulver. Men, jag har ju faktiskt gått ner 7 kilo nu sen den 6 jan, så det är ju mer än godkänt ändå!
    Det är nog träning som fattas, men jag förstår inte hur jag ska kunna träna typ Bodypump nu, jag får ju nästan yrsel av att resa mig upp från soffan

    Har börjat kolla in GI-recept nu. Någon som har tips på en bra gratissida med recept och dyl?

  • CeKe

    Det är ju superbra jobbat! Men du kanske inte ska träna på den kosten, om du redan känner dig yr. Det betyder att din kropp saknar något, vitaminer, kolhydrater, protein, fett eller vad det nu kan va... Promenade, kan det va nåt om du vill fortsätta på den diet då kör?


    JollyO skrev 2010-01-29 16:55:35 följande:
    Startvikt i januari: 80,5Mål: 65 till april. (Ev 62 kilo till juli.)Väger nu: 73,5Denna veckans viktnedgång: -1,1Fusk: grönsaker och dipp en gång, en kycklingfilé. Pyttelite keso.Träning: En promenad på 30 min och en på 1 h.Åh det här går segare nu! Har ju knappt fuskat någonting utan bara ätit pulver. Men, jag har ju faktiskt gått ner 7 kilo nu sen den 6 jan, så det är ju mer än godkänt ändå!Det är nog träning som fattas, men jag förstår inte hur jag ska kunna träna typ Bodypump nu, jag får ju nästan yrsel av att resa mig upp från soffan Har börjat kolla in GI-recept nu. Någon som har tips på en bra gratissida med recept och dyl?
  • JollyO
    CeKe skrev 2010-01-29 17:06:32 följande:
    Det är ju superbra jobbat! Men du kanske inte ska träna på den kosten, om du redan känner dig yr. Det betyder att din kropp saknar något, vitaminer, kolhydrater, protein, fett eller vad det nu kan va... Promenade, kan det va nåt om du vill fortsätta på den diet då kör?
    Jo tack, jag är allt nöjd med mig själv ändå! Min kropp får ju för lite av allt eftersom pulvret bara ger 500 kal per dag och det rekommenderas inte att träna hårt. Dessutom kan jag ju inte äta tillräckligt efter träningen för att musklerna ska få det de behöver. Promenader är bra, men tyvärr känns det som att jag lyckas undvika gymmet pga pulverdieten. Men, allt har sin tid!
  • Cantaton

    Har jobbat på min mässmonter inför helgen den halvan av dagen/kvällen jag inte var iväg och sjöng på begravning eller tränade, så jag har inte hunnit rapportera. Men summan för veckan är +0,2. Alla andra siffror får vara för nu

  • Lyckliga013bruden

    Jag har några frågor.
    vikten har minskat mycket enligt vågen
    kläderna har växt lite
    men när jag försöker mäta mig, har jag inte minskat några cm. Hur kommer det sig? Viktnedgången är ca 10kg så det kan inte bara vara vatten =)

    Hur mycket förbränner man på en timmes raskt stavgångspromenad?
    Å hur får jag snygga armar utan gymträning å helst utan armhävningar det är så skittrist.....=)

  • Cantaton

    Men om kläderna känns stora mot förut måste det ju synas på måtten också. Kan det vara så att du inte riktigt lyckas mäta på samma ställe?


    Lyckliga013bruden skrev 2010-01-29 23:19:53 följande:
    Jag har några frågor.vikten har minskat mycket enligt vågenkläderna har växt litemen när jag försöker mäta mig, har jag inte minskat några cm. Hur kommer det sig? Viktnedgången är ca 10kg så det kan inte bara vara vatten =)Hur mycket förbränner man på en timmes raskt stavgångspromenad?Å hur får jag snygga armar utan gymträning å helst utan armhävningar det är så skittrist.....=)
Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?