• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • MsMinelli

    Shyssta resultat tjejer!

    Vet inte om jag för min del vågar hoppas på så mycket denna veckan dock; jag ska ju egentligen väga mig imorgon bitti men då är jag iväg på konferens (och konferenser är väl inte kända för att gynna viktnedgången direkt heller) så det blir inte förrän torsdag morgon denna veckan. Känns inte som att jag gått ner något alls faktiskt, men det är tydligen ganska vanligt "vecka 2" så jag kör på och får se vad vågen visar hel enkelt... Så länge det inte är + får man väl vara nöjd

    Återkommer på torsdag med uppdatering!

  • CeKe

    startvikt jan: 66,5
    mål: 62
    väger nu: 64,0
    denna veckas viktnedgång: -0,2
    Fusk: Godis, pizza & cocacola i helgen
    Träning: hård träning 3 dagar förra veckan

  • Annahg

    Hakar på denna tråden...
    Vikt idag: 66,6 kg
    Mål: 63 kg
    Spinnade igår och i förrgår, men inget hände på vågen. Har en 6 månaders bebis som lämnade några kilon på magen och nu går det trööögt. Vill ha bort dem nu!!!
    Vad är mest effektivt - spinning eller styrketräning? Vad förbränner mest?

  • källerudd

    Usch...just nu är jag inne i en rejäl svacka...att vara sjuk var rena katastrofen för min träning :S Har ingen lust alls just nu...Försöker hålla igen lite extra på maten istället men det är bra svårt det med =)

    Vad tar ni när ni blir så där grymt sötsugna...choklad är min stora last, men har varit duktig när det gäller det. Men blir snart tokig...

    Hoppas på att det går lite neråt fortfarande iaf...det går sakta men huvudsaken är att det går ner..Tänkte beställa klänning i morgon

  • CeKe

    Annahg: En blandning av spinning och styrketräning är nog det allra bästa

    källerudd: honung! har inte så mycket sötsaker hemma, så en eller två skedar honung eller knasigt nog mörk sirap slinker garanterat i.. eller russin.. Man tager vad man haver! Hahaha... Är jag i närheten av en affär blir det lösgodis. Speciellt de där stora, sura (röd-gula) döskallarna Eller Käck med citron.. Haha, märks inte alls att jag är sötsugen just nu va?

  • källerudd
    CeKe skrev 2010-02-23 18:54:13 följande:
    Annahg: En blandning av spinning och styrketräning är nog det allra bästa källerudd: honung! har inte så mycket sötsaker hemma, så en eller två skedar honung eller knasigt nog mörk sirap slinker garanterat i.. eller russin.. Man tager vad man haver! Hahaha... Är jag i närheten av en affär blir det lösgodis. Speciellt de där stora, sura (röd-gula) döskallarna Eller Käck med citron.. Haha, märks inte alls att jag är sötsugen just nu va?
    Hehe nä inte nått..är Honung bättre än godis...För tanken är ju att jag ska försöka undvika det där med godis...men när man är så där togsugen och bara måste ha något..
  • Björnisarna

    sötsugen? då tar jag grädde med bär :)
    Vägde mig igår, har gått ner 8,8kg på 6 veckor!! Yihaa!:D

  • CeKe

    Björnisarna: Riktigt bra jobbat!!

    Källerudd: Ingen aning faktiskt.. men om inte annat är honung så sött att i a f jag inte vill ha mer än en sked Godis är ju i o f sig också ordentligt sött, men det kan jag äta hur mycket som helst av, om jag bara kommer igång och har tillgång till det! Smågodis är ju som en drog.. kan inte sluta när jag väl börjat! har börjat med en taktik att bara köpa 3-4 bitar godis när jag blir sugen. Haha, kassörskorna brukar titta konstigt på mig och undra om påsen är tom, men det bjuder jag på

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?