• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • MsMinelli

    Okej, så jag vägde mig precis innan konferensen istället (alltså en dag för tidigt) och denna veckan blev resultatet inte lika kalasbra som förra veckan, dock ändå minus... Kanske har det stannat av lite nu efter första veckans ras, men som sagt - så länge det går neråt är jag nöjd!

    Startvikt februari: 72,5
    Mål: 64
    Mäger nu: 70,0
    Denna veckas viktnedgång: -0,4
    Fusk: festade ordentligt i lördags..
    Träning: de vanliga promenaderna

    Målet inför nästa vecka är att få se 6:an på vågen igen Jag längtar!!

  • sun moon

    73,4 nu.. går sakta, sakta på rätt håll. :)

    Har tyvärr tränat för dåligt förra veckan pga att jag jobbat mycket + ett krånglande knä, men trots detta så går den neråt i samma.. mycket sakta takt.
    Provade idag ett par byxor som jag sparat strl. 38 och dessa gick att knäppa nu så lite har hänt iaf trots att jag bara gått ner drygt 2kg.

  • varelse
    källerudd skrev 2010-02-23 19:09:36 följande:
    Hehe nä inte nått..är Honung bättre än godis...För tanken är ju att jag ska försöka undvika det där med godis...men när man är så där togsugen och bara måste ha något..
    Ja, honung är bättre än godis. Rent energimässigt vet jag inte, men innehållsmässigt? Absolut! Honung är ju naturligt, till att börja med, och sedan är det väldigt nyttigt. Det är ju inte för inte som det rekommenderas att man tar en sked honung om dagen för att hjälpa immunförsvaret att hålla förkylningar borta.
  • Annahg

    Var och provade brudklänningar igår, men tappade lusten totalt. Hur ska jag kunna känna att jag vill köpa en klänning när de som finns i butiken är så j-la små så att man knappt inte får dem på sig. Då känner man sig ju lagom snygg... Det ska ju vara roligt!!! :(
    Och ska jag ha någon av de klänningar som jag hittade så måste jag beställa nu och typ chansa på storleken. Känns knasigt!!!
    Vågen står för övrigt stilla. Skit också!
    Ska nu försöka att tänka positivt och släppa det här med klänningen några dagar. Ska kolla blommor istället! :)

  • machup

    Vågen står still men det händer som tur något med omkretsen, har minskat totalt -9cm sedan v.6, så jag är nöjd ändå

  • varelse
    Annahg skrev 2010-02-25 13:27:06 följande:
    Var och provade brudklänningar igår, men tappade lusten totalt. Hur ska jag kunna känna att jag vill köpa en klänning när de som finns i butiken är så j-la små så att man knappt inte får dem på sig. Då känner man sig ju lagom snygg... Det ska ju vara roligt!!! :(Och ska jag ha någon av de klänningar som jag hittade så måste jag beställa nu och typ chansa på storleken. Känns knasigt!!!Vågen står för övrigt stilla. Skit också! Ska nu försöka att tänka positivt och släppa det här med klänningen några dagar. Ska kolla blommor istället! :)
    Om jag var du skulle jag försöka fokusera på vilken modell jag ville ha, trots att klänningarna är små i storlekar och risken är stor för minskat självförtroende (som alltid när man provar kläder, tycker jag!). För sen kan du alltid måttbeställa klänning via nätet och behöver således inte "chansa" på storlek! Bara ett tips. Hoppas blomjakten gick bra!
  • scarborough81

    Har inte minskat mycket i vikt men runt midjan.. -2cm just nu..
    Har planerat att gå ner iaf 10kg... men tar ett stag i taget.. ett kilo åt gången just nu...

  • EmmieK

    startvikt jan: 63,4
    mål: 55 kg
    väger nu: 59,6 kg
    denna veckas viktnedgång: 0,8 kg
    Fusk: Kycklingkebab och två öl igår, blir vin ikväll
    Träning: Träning 3 grr + två powerwalks

    Går ni också upp och ner jättemycket från dag till dag? Jag väger mig alltid på morgonen, innan frukost. Och det kan skilja så mycket som ett halvt kilo från en dag till en annan! Åt båda håll, liksom.

  • CeKe

    EmmieK: Japp! det kan skilja typ 2 kg från en dag till en annan. Antar att det har med vätska i kroppen, hur mycket man gått på toa etc att göra... Inget ovanligt heller... Sen svällar man ju under dagen lite också... i a f jag!

  • scarborough81

    Varför känns det så svårt att komma igång? Har två månader på mig att komma in i klänningen och det går tungt just nu...

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?