• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Björnisarna

    Tufft att vi alla ska till henne ju :) Hur vill ni ha håret då?! SKa ni ha krona/tiara el annan utsmyckning i håret?! :)Jag LÄNGTAR!!

  • miim2

    Ska väl ge mig till känna nu också som blivande brud 2010.
    Vi kommer att ha ett utomhus bröllop, antingen i värnortsparken eller ute på självaste Umeälven, den 20 mars 2010. Det blir en sen vigsel (16:30) så vi hoppas på mörker, snö, facklor och varm cider under vår borgerliga vigsel.

    Festen kommer att hållas på Ryttmästaren (stadshusområdet) och eftersom jag jobbat för rest Översten, får jag låna lokalerna mot en symbolisk summa.
    Det mesta på vår "att göra" lista är avbockat, mest eftersom vi redan planerat det här bröllopet som skulle ha gått av stapeln 05, men vi hittade drömhuset i stället och "råkade" få två barn (06 och 07) så bröllop har inte varit första prio hos oss.

    Jag har kvar att hitta någon som är bra på hår och makeup, få bästa kompisen att smida min brudkrona och hitta något att ha på mig. Ska som många andra träffa Änglalikt och i alla fall hyra ytterkläder av henne.

  • LindaochStefan

    Här har det varit tyst i helgen ser jag...
    Håret har jag inte hunnit fundera på än, men nu så bor kompisen i Ske-å så vi ska träffas efter jul och göra lite provuppsättningar. Håller ju på att spara håret för fullt..

  • Björnisarna

    miim2: Välkommen in i gruppen!:) Roligt att ni ska ha en utomhusvigsel! Det är något av en dröm för mig, men litar inte tillräckligt på vädergudarna för att våga slå till!;) Kommer ni ha många gäster? Tänkte på hur stora lokalerna där ni tänker hålla festen är? När ska du till Änglalikt? För mig är det 1½ vecka kvar, längtar! Åker till Stockholm imorgon och har hört att det är typ superrea på många brudbutiker där nu, tyvärr gapar plånboken tom så jag vet inte ens om jag ska våga mig dit och titta ifall jag skulle snubbla på drömklänningen å sen inte kunna köpa den!:S

    LindaochStefan: Ja, det har verkligen vart lungt här. Hur långt är håret nu då? Och hur långt hoppas du på att hinna få det?!:)

  • mafm

    Jag håller också på att spara håret för fullt så det ska nog hinna bli hyffsat långt innan 7 aug men antar att det blir till att köpa lite löshår iaf. Har inte funderat så mycket på hur jag vill ha uppsättningen ännu men ev en tiara.

  • LindaochStefan

    Björnisarna: Har håret till axlarna nu, så några cm till hoppas jag på...tror inte att jag kommer använda löshår eftersom jag har så tjockt hår, fast det skulle ju vara för längden då. Vi får se.

    Har provgjort några inbjudningskort nu men blev inte riktigt nöjd. Tror inte att jag vill ha rosa bakgrund med vita detaljer, snarare tvärtom. Ska till konstnärsshopen på torsdag igen. Sen hade jag tänkt sy egna pappersservetter i rosa då, men vet inte vilket tyg bara. Linne eller bomull? Vad tror ni bli finast?

  • Pälsboll

    I lördags var vi och spanade in Göstas Loge och bokade in oss där.
    Så 17 juli blir det utomhusbröllop :D
    Vi tog det enda datum som fanns kvar i juli, vi hade ändå inte kommit på nåt särskilt datum bara att det skulle vara i juli.
    Så nu är vi ett steg närmare :P

  • miim2

    På nått sätt blir man inte lika beroende av väder om man gifter sig vintertid - visst att det kan storma men folk är mer beredd på att det är kallt och kommer nog att klä sig därefter.
    Vi blir ca 50 personer och kommer att använda både "ordersalen" (för middagen) och ryttmästarens matsal (rymmer ca 40 sittande) till bar/dans. Jag ska till Änglalikt på söndag den 18:e, men måste erkänna att jag inte alls är så speciellt peppad. Kan ha nått o göra med att jag är i processen att försöka slimma ner och därför inte kan tänka att jag passar i någon som helst brudklänning... men vi får se om det ändras när jag är där...

    Hoppas att du får trevligt i storstan!


    Björnisarna skrev 2009-10-11 23:35:35 följande:
    miim2: Välkommen in i gruppen!:) Roligt att ni ska ha en utomhusvigsel! Det är något av en dröm för mig, men litar inte tillräckligt på vädergudarna för att våga slå till!;) Kommer ni ha många gäster? Tänkte på hur stora lokalerna där ni tänker hålla festen är? När ska du till Änglalikt? För mig är det 1½ vecka kvar, längtar! Åker till Stockholm imorgon och har hört att det är typ superrea på många brudbutiker där nu, tyvärr gapar plånboken tom så jag vet inte ens om jag ska våga mig dit och titta ifall jag skulle snubbla på drömklänningen å sen inte kunna köpa den!:SLindaochStefan: Ja, det har verkligen vart lungt här. Hur långt är håret nu då? Och hur långt hoppas du på att hinna få det?!:)
  • LindaochStefan

    Pälsboll: Roligt att datumet är spikat, men det är otroligt att man måste vara ute sååå lång tid i förväg...

    Catering är 99% klart nu. En kompis till min kusin (toastmadame) är kock och vill mer än gärna göra maten till oss. Han gör helt efter våra egna önskemål, men smaksätter lite extra. Känns hur bra som helst! Tänkte kika lite på bröllopsklänningar imorgon också. Ska ändå på Högtidskläder i ett ärende i jobbet så varför inte ta två flugor i en smäll. Ska ju beställa från Kina, men kika måste man ju få göra=)

    Ha en underbar dag allihop! Nu åker jag till jobbet=)

Svar på tråden Umeåbrudar 2010