• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Björnisarna

    LindaochStefan: Åh, så du har sett Fabriken inuti också! Vet du om det finns stolar och sitta på eller finns dte bara de där träbänkarna? Jag vet att det kostar nästan 8000 att hyra, men har du nån koll på om det är för ett dygn eller hela helgen och ingår typ städning i det priset?

    Jag ska också gå ner i vikt inför bröllopet, på lördag är det 9månader till den stora dagen och också starten för träning och nyttig mat för mig!:) Men klänningar tänkte jag mest titta på nu för inspiration, se vad som finns i stan och så! Tränar du mycket? FInns väl kanske inte så mycke tid till sånt när man har småbarn!

    Jag har inte hittat ring än.. vill inte heller lägga galet mycket pengar på det.. :/ Men jag har sett några fina på www.titanringar.com med brillianter som då ser väldigt fina ut.. hade dock velat se ringen jag köper live innan jag betalar för den, allt ser ju inte lika bra ut live som på nätet precis, krux :/ Har du kikat i stans affärer?

  • LindaochStefan

    Björnisarna: Vet faktiskt inte om det finns stolar, vi hade träbänkarna och var tvungna att städa lokalen själva. Men nu var inte jag med och planerade festen så jag vet inte så mycket mer. Det finns ju en scen där också...
    Träning, vad är det?! Nä, här blir det promenader, men det är bättre än inget. Skulle vilja träna men finns ingen tid till det, min tid kommer då barnen blivit större. GI-metoden fungerar bra, men nu fuskar jag genom att köra cambridge, mest för motivationens skull. Tänkte köra 4 veckor= ca. 8kg och sen GI fram till bröllopet..
    Kikat i stans alla guldbutiker, men får fortsätta med det. Kanske hittar man någon till slut...

  • Björnisarna

    LindaochStefan: Okej, men man ska ju träna det man trivs med såklart! Vad är denna cambridge som alla talar om? Jag måste ha missat det helt.. :/

  • LindaochStefan

    Cambridge är en pulverdiet, antingen kör man ren kur, alltså bara soppor under x antal veckor eller kombinerad...Väldigt effektivt och man blir motiverad. Gå in på www.s-h-e.se och läs om du vill.

  • Björnisarna

    Aha.. det är som nutrilett och naturdiet och dem då? Jag har provat dem förut och vart virrig av det så jag satsar nog på GI från start.. å träning på det :) Har ni bestämt vart ni ska ha själva bröllopsfesten? Du kanske har skrivit det tidigare?

  • LindaochStefan

    Vi kommer att ha festen i Innertavles bygdegård. Var där på grannarnas bröllopsfest för två helger sen och det var kanon. Nackdelen var tallrikarna, men IKEA har ju sina 5:- tallrikar...
    Datumet blev äntligen spikat idag=) 31 juli kl. 15...Känns evigheter men det kommer bara smälla till...

    Cambridge är inte som nutrilett och naturdiet i smaken, MYCKET MYCKET godare=) Men GI är egentligen det bästa, men jag behöver motivation och det får jag med en rejäl kickstart!

  • Björnisarna

    LindaochStefan: Låter ju toppen! Längtar tills vi också spikat festlokal!! Ska ni caetra mat dit? Motivationskick är alltid bra :) Är cambridgeprlarna dyra då?

  • Pälsboll

    Vi har också försökt hitta ringar, men det är svårt...
    Dom jag tycker är fina finns bara damvariant av, och sambon tycker vi ska ha likadana och det kan jag ju hålla med om att det är lite roligare.
    Men vi har inte hunnit gå och kolla i affärer än.

    Klänningen har jag tänkt sy själv, så mitt problem är att komma på hur jag vill att den ska se ut :P

  • Björnisarna

    Pälsboll: Duktigt att försöka sig att sy ett själv!:) SKulle jag göra detsamma skulle dt nog se ut som en grekisk toga och ingen brudklänning, haha :)

  • CeNedra

    Björnisarna: Vi var till Änglalikt på kvällstid, och hon tar inte betalt för att man kommer och tittar och provar!

    Fabriken blir lite dyr för oss..vi ska kolla runt lite mera på de olika bygdegårdarna, har varit på en annan fest i Innertavlebygdegårdmen den kändes inte så mysig. Men det är klart att det går ju ordna med mer dekorationer än vad de hade när vi var där.

Svar på tråden Umeåbrudar 2010