• Björni­sarna
    Äldre 26 Sep 21:46
    31120 visningar
    242 svar
    242
    31120

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Eadirf
    Äldre 21 Oct 15:15

    oj, inte 6500kr! 650kr

  • Björni­sarna
    Äldre 21 Oct 16:08

    Pälsboll: Förstår att du inte vill sätta din fot där, hon kan verkligen vara otrevlig. Har för mig att det var en som var jäkligt otrevlig och en som var snäll? - men detta är tre år sen. Kummin är ngt för den kräsne sku jag tro, haha :P

    Eadirf: Vilken bra hemsida med skor! Till bra priser dessutom :) Jag är arbetssökande för tillfället, men tycker det är mycket roligare att planera bröllop så min mesta tid går åt det :P Haha! En idé är kanske och ha nått par skor med mindre klack i beredskap om klacken känns för hög att ha hela dagen.

  • Ellaba­y
    Äldre 21 Oct 18:21
    Björnisarna skrev 2009-10-20 20:32:33 följande:
    Eadirf: Vad fin klänningen var!:) 4700 för en klänning var ju inte helt tokigt. Den jag fastnade för i Västerås kostade 4900 å HYRA. Inte såå kul kanske när man inte har världens fetaste plånbok!! Å det är bara kul att du skriver mycke, så´d´så :PToppen att de ställt upp på att städa, men det är ju sånt mammor brukar göra, tacka å ta emot ;) Nästintill alla våra gäster kommer utifrån, tror det kanske är på en höjd 10 som bor här bara.. så det känns som att om man ska vara utanför innerstan så får man allt fixa buss :) Vore ju inget man behövt tänka på om de flesta kom härifrån! Ellabay: Det lät ju superläskigt det där med att hon bad dej ta av kläderna sådär!! Jag skulle nog flytt, haha :D Inte vill jag att ngn outsider ska se mej näck heller ;) haha.
    haha nej ej inte näck utan i underkläder men visst var det skumt i början. men min sambo var med så han kunde rädda mig isåfall. ;)
  • Ellaba­y
    Äldre 21 Oct 18:24

    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • Pälsbo­ll
    Äldre 21 Oct 18:46

    Björnisarna skrev 2009-10-21 16:08:54 följande:


    Pälsboll: Förstår att du inte vill sätta din fot där, hon kan verkligen vara otrevlig. Har för mig att det var en som var jäkligt otrevlig och en som var snäll? - men detta är tre år sen.
    Det är väl kanske 5 år sen jag var där och då var dom tre som jobbade. Ägarinnan är den otrevliga, dom andra två var helt ok.
    Men det är ju min åsikt, andra kanske har andra uppfattningar :)
  • Pälsbo­ll
    Äldre 21 Oct 18:47

    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • Pälsbo­ll
    Äldre 21 Oct 18:52

    Jag funderar på dom här skorna
    www.angelinas.se/visa_produkt.asp&t=Colorful+Creations
    men jag har inte riktigt bestämt mej än.

  • Maldit­a
    Äldre 21 Oct 20:01

    Det är ju faktiskt heemskt kul med planering tycker jag :) Klart man inte ska stressa sig fördärvad (allt kommer troligtvis inte bli perfekt ändå), men jag tycker att mycket av det roliga ligger i planering och förväntningar. Hur är era blivande? Är de också engagerade?

    Pälsboll: Skorna var jätte söta!

  • J plus A likame­d JA
    Äldre 21 Oct 21:19

    Hej alla ume-brudar:)
    Jag bor också i umeå, men kommer troligtvis int att gifta mig i staden. Däremot blir det kanske bröllopsnatt här i krokarna.
    Har ni något förslag på nån fin svit till ett rimligt pris?
    Kan även vara nån mil utanför umeå.

  • Lindao­chStef­an
    Äldre 21 Oct 21:56

    Eadirf: Hojta till när du fått dina skor. Har också tänkt beställa från Pernillas.

    Idag kom paketet från Panduro, så jag har pysslat lite ikväll. Tror jag fått till inbjudningskortet nu. Ska finputsa det sista, sen får jag ta kort och lägga i galleriet.

    Malita: Min käre m2b är inte så engagerad än, men ville gärna vara med och pyssla på inbjudningskortet ikväll, så det är alltid något.
    Tror inte han riktigt förstått hur mycket arbete och planering det ligger bakom ett bröllop...Får nog ge han en extra spark i baken efter nyår...Den 2 januari får han börja hjälpa mig, inte på nyårsdagen för då fyller sonen 3 år=)

    Pälsboll: Åsas kök har riktigt god mat, många menyer att välja på. Vill du ha menyn så maila din e-mail till min inbox så kan jag skicka över den. Tror jag har kvar den, annars får jag scanna av den jag kladdat på.

    Bröllopsnatten har vi inte ens funderat på än, kanske läge att boka snart. Känner att vi inte kommer behöva någon svit, då vi inte utnyttjar rummet till max. Kanske det blir två nätter istället i ett vanligt rum. Vi får se.

Svar på tråden Umeåbrudar 2010