• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • CarolineL

    Hej alla blivande brudar!

    Var har ni köpte era klänningar? Är det någon av er som köpt den via internet från kina? blev ni nöjda?

    Funderar på att göra det men vet inte om jag vågar. Känns så svårt att välja tyg och förg på klänningen från skärmen.

  • Björnisarna

    Hej CarolineL: Jag har inte köpt min klänning än, varit på Änglalikt och testat lite och sen på brudaffärer i Västerås och än så länge gillar jag en Romanticaklänning bäst. Skulle inte våga beställa från nätet då många klänningar ja först sett på nätet och sen provat sett så annorlunda ut i verkligheten och på bild. Men det finns ju en kinaklänningstråd här på BT med nöjda brudar som beställt därifrån! Om du bara funderar på tyg/färg tycker ja du ska gå in i en brudbutik och fråga och känna och se de olika färgerna, då vet du ju hur de ser ut på riktigt och vilken du föredrar innan du beställ de från nätet! Lycka till :)

  • Pilan

    CarolineL: Jag har en kompis som precis fått hem sin klänning hon beställt från millybridal.com. Den passade perfekt förutom att halternecken var något för lång. Men det är ju lätt ordnat.

    Hon är i alla fall ruskigt nöjd med sin klänning och hade det inte varit för jag redan inhandlat min klänning (på Lillys brud och fest) så hade jag nog beställt därifrån jag också. Har läst om många andra som också är väldigt nöjda med Milly Bridal.

  • Maldita

    Jag har köpt min på tradera idag... Jag håller tummarna för att den blir som jag tänkt mig nu! :)Men jag håller med Björnisarna om att man bör titta i brudbutiker först! Gjorde jag och jag tror att det hjälpt mig i att komma fram till vilken modell och så jag vill ha :)


    CarolineL skrev 2009-10-25 20:56:21 följande:
    Hej alla blivande brudar!Var har ni köpte era klänningar? Är det någon av er som köpt den via internet från kina? blev ni nöjda?Funderar på att göra det men vet inte om jag vågar. Känns så svårt att välja tyg och förg på klänningen från skärmen.
  • Pilan

    20 Februari, CarolineL, Helena Elisabethkyrkan
    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    20 Mars Miim2, på Umeälven alt Broparken (Borgerlig ceremoni)
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
    7 augusti mafm, Backens kyrka
    21 Augusti Pilan, Helena Elisabethkyrkan

  • mafm

    Pälsboll: Ja vi har valt av menyn på festcaterings hemsida. Det blir tunnbrödskorgar till förrätt men vi har inte bestämt fyllningen ännu, varmrätten blir fläskfilé deluxe.

    Ex animo: Jag blir inte ledsen om Finas säljer tårtor för 28kr/bit, till mig sa dom 35kr eller mer? Men allt som blir billigare än budgeterat är mer än välkommet!

  • Björnisarna

    Vad många fabruari/marsbrudar vi har här :) Ni har inte så jättelångt kvar ju, spännande!:)

  • Eadirf

    Hallå alla!

    Ni som ska gifta er då det är lite kallare ute, kanske rent av vinter, vad ska ni har för ytterkläder ovanpå klänningen? Cape? Jacka? Behöver tips!!

    Sen tänkte jag även då höra om ni ska ha slöja?? Själv har jag en känsla av att det kan bli "för mycket" med både cape och slöja och utsläppt hår (ska göra hårförlängning och ha halvuppsatt). Eller vad tror ni? Är som sugen egentligen men...

  • Eadirf

    Jo, vi har också bestämt catering nu. Det blir AnnasFestochmat. Vi var på Stöcke bygdegård, där hon bjudit in tänkta kunder, och provåt en del av västerbottensbuffen som vi ska ha. Fast vi har valt att ta bort en del och lägga till andra. Vi ska ha tjälknöl istället för viltpaté och egen förätt på kantarellsoppa, och dessutom egen efterrätt med hjortronpannacotta. Sen funderar vi på att ha kokt lax med romsås istället för gravad lax med hovmästarsås...Vad tror ni går bättre?? Iallafall, vi tyckte att denna buffé passade bäst in på vårt vinterbröllop så den får det bli! GOTT var det föresten, och jättetrevlig och lätt att ha och göra med verkar Anna. De stannar också hela tiden som buffen är dukade, och fyller på mat osv. Sen packar de ihop och tar med sig allt. Toppen låter det!

    Vi funderar på att ha en varm brudskål, typ varm äppelcider med kanel istället för champange (som varken jag eller Daniel gillar). Vad ska ni skåla i?

    Nuså, har jag kommit med lite frågor igen. :)

  • Ellabay

    wohhoo.. nu har vi fixat bröllopstårta. Min sambos moster tackade JA med glädje när vi frågade om hon ville göra våra tårtor. Där sparade vi nästan 3000 kr!
    Nu måste vi bara komma på vad vi ska ha för smaker på tårtan.
    Några förslag?

    Dock ska tårtan inte bakas på mååååååånga månader ;)

Svar på tråden Umeåbrudar 2010