• Pilan

    Umeåbrudar 2010

    CarolineL: Jag har en kompis som precis fått hem sin klänning hon beställt från millybridal.com. Den passade perfekt förutom att halternecken var något för lång. Men det är ju lätt ordnat.

    Hon är i alla fall ruskigt nöjd med sin klänning och hade det inte varit för jag redan inhandlat min klänning (på Lillys brud och fest) så hade jag nog beställt därifrån jag också. Har läst om många andra som också är väldigt nöjda med Milly Bridal.

  • Pilan

    20 Februari, CarolineL, Helena Elisabethkyrkan
    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    20 Mars Miim2, på Umeälven alt Broparken (Borgerlig ceremoni)
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
    7 augusti mafm, Backens kyrka
    21 Augusti Pilan, Helena Elisabethkyrkan

  • Pilan

    Jag var in och frågade på Finas i fredags och där kostar tårtan 28kr/bit. Då de sa att man pratar ihop sig om hur tårtan ska se ut och hon inte sa något om att priset berodde på dekorationerna så antog jag att de var priset inklusive dekorationer.

    Tårtställning glömde jag fråga om man fick låna gratis eller om man var tvungen betala pengar för den. Någon annan kanske vet?


    Björnisarna skrev 2009-10-31 16:00:27 följande:
    Låter toppen Elbe! Vart bor ni? Har ni stor kvarterslokal där?Nu har jag och min M2B varit till stan och frågat runt lite:Mekka - 39kr/bit för prinsesstårta, 45kr/bit moussetårta. Då ingår allt som man vill ha som dekoration på. Tårtställningen får man betala 400kr i deposition för, detta får man alltså tillbaka vid återlämning.Nya Konditoriet: 45kr/bit för prinsesstårta, då får man välja färg på marsipanen och kan välja vad det ska vara för fyllning. De tar 500kr i deposition för tårtställningen, som man får tillbaka vid återlämnandet och man behöver ej diska den. Ngn som vet vad Finas hembageri, Nisses i Holmsund och Ica maxi tar för sina tårtor och ställningar?
Svar på tråden Umeåbrudar 2010