• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • CarolineL

    Björnisarna: Ja vi tänkte "bara" bussa folk mellan vigseln och lokalen. Jag tror även att om tider räcker så kommer vi att hämta upp folket nere på stan innan. då vi har många långväga gäster som kommer bo på hotell. Sen räknar vi med att folk vill åka hem i så olika tid från festen så att de får ta sig själva därifrån. Blir inte så mkt om de är några som delar taxi.

    Jag vet inte om de har annat än marsipantårtor. Men varför inte. De borde nog kunna göra de mesta. =)

  • Björnisarna

    CarolineL: Menade inte att det var så "bara" :P du har rätt i att gästerna kan vilja åka olika tider.. spec när man får vistas hur länge man vill i en lokal som fabriken!

    Tycker det är en hel tårtdjungel där ute.. :) tur att det är gott om tid kvar :D

  • CarolineL

    Nu har jag beställt min klänning bättre sent än aldrig =) så himla roligt =)

    Trevlig helg!

  • CarolineL

    Det blev en halterneck variant med draperat tyg av taft. Har provat liknande i affärer och hittade kort på nätet som jag skickade dit.

  • miim2

    Har varit i övik och mot all förmodan hittat MIN klänning!
    En modell som jag ALDRIG skulle trott jag passade i men som i verkligheten satt som en smäck!
    Den är två delad med korsett liv (lite pärlbroderier) och en rynkad puffig kjol. Man kan inte tro att jag är en tjockis :)
    Dessutom hittade jag världens vackraste brudkappa för utomhusbruk och klänning + kappa (hyra) gick "bara" på 4000. Nu behöver jag sy upp en bolero eller hitta en bra sjal, sen är min outfit klar!!
    Hur skönt som helst!!!

  • CeNedra

    Vi har äntligen bokat en festlokal! Vi var och tittade på Yttertavle bygdegård och den var rätt fin så den får det bli :) Mede lite dekorationer tror jag att den blir jättefin och så är den "lagom" storlek för oss :)
    1000kr för att få ha den hela helgen kändes ju billigt också

  • Ellabay

    Nu vet vi hur våra inbjudningskort ska se ut.
    Vi började skriva inbjudningstexten igår på datorn och kom på att sätta en bild på oss i bakgrunden. (dokc väldigt ljus, bara som bakgrundsdekoration) och dte blev toppensnyggt! Nu ska allt bara vikas och skrivas ut sen kan man pusta ut när det gäller pyssel för en litet tag.
    Skrev även gästlistan igår. Slutade på 96 gäster. Pust!
    Känner vi så många? ;)

  • Dottersion

    Hej hej!

    Ny brud i farten=) Hoppas att jag få klämma mig in med alla!! Vad ni har stått i med era bröllopsplaner. Vi har inte kommit så jättelångt. Bara bokat kapell och knåpat på min vigselring. Hade lite guld så jag fick göra en egen. Känns spännande och kul!
    Får se hur det blir tillslut haha. Har bestämt gästlistan oxå och min blivandes kläder. Tur nog sydde han upp en fin kostym då vi var i Thailand, han tänker använda den. En kostnad mindre, puh!!
    Nu ska det bestämmas i vilken lokal vi ska härja i och vilken mat osv. Man kan ju bli snurrig av allt. Inbjudningskort gör jag inte själv, hade varit kul men min konstnärliga ådra är inte så bra=) Får väl se det som så att vi sparar lite tid,pengar det vete katten=) När det gäller tårtan har jag fått direktiv från min sambo att det är jordgubbar som gäller. Längre än så har vi inte kommit. Lite lösa trådar som hänger i luften....=)

    Någon som har några bra tips på lokal inne i stan? Har varit och surfat på Mässens hemsida och Aschanska.

    Nu får jag hasta till min lilla tjej som vaknat!

    På återseende!!!!

Svar på tråden Umeåbrudar 2010