• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • miim2

    Har fått offert på häst/vagn men smakar det så kostar det...
    2500 kr för knappa 10 minuter i vagnen (de tar betalt för 1 h oavsett hur långt/kort vi ska åka). Känns som om det blir rätt dyra minuter..

  • Dottersion

    Vi tänkte låna en kpmpis bil om den är ledig. Min sambo vill så gärna åka i ett snyggt vrålåk, det vore läckert med en jyst bil.

    Någon som har bra tips på vart man kan hitta billiga men fina klänningar till sina tärnor? Kanske det finns någon rea nånstans?

  • 2010Brud

    Jag googlar efter inbjudningskort är det någon som har några bra ideer?

  • Björnisarna

    kortdesign.se tycker jag har fina kort :)

    Billiga klänningar till tärnor.. jaadu, det beror på vad du ställer för krav på dessa klänningar ;) Ett tips är väl och kanske gå ut och fynda i julrean.. nelly.se brukar ha fina saker också. :)

    Jag har vart ganska off på den här sidan ett tag, men det beror på att jag är mitt i en rekryteringsfas som heter duga och all min fokus går på att få mitt drömjobb just nu! Rejsar landet runt på intervjuer och gör webbtester osv.. Ni får hålla tummarna för mig ;)

    Annars så börjar tiden dra ihop sig för beställning av inbjudningskort snart! Ska bli såå skoj och spännande och få höra vänners och släktingars reaktioner på vårat giftemål, så man inte behöver bita sig i tungan varje gång man ska prata med ngn outsider (dvs inte familjen el tärnan) :)

    Hur går det för er andra?!

  • Pälsboll

    Här står det ganska stilla med planerandet.
    Har så mycket annat att tänka på nu när det snart är jul :)
    Åsså är det lite svårt att planera när vi jobbar så olika tider och på kvällarna orkar man inte tänka så mycket :P

  • LindaochStefan

    Håller med om att planeringen står stilla, även om jag börjar känna lite panik över att få inbjudningskorten färdiga...Vi hade ju tänkt skicka ut dem i slutet på januari eller början på februari eftersom vi gifter oss i semestertider. Men men, det hinns väl med det också. Först siktar vi på jul, nyår och sonens 3-årsdag på nyårsdagen, SEN är det fullt fokus på att få inbjudningarna klara...

  • Pälsboll

    Igår kväll tog jag iaf tid till att skicka iväg ett mail om att boka vigselförrättare.
    Men då får jag till svar att eftersom vi vill vara på ett eget ställe så ska vi välja och boka själv, också fick jag flera namn och nr till vigselförrättare.

    Hur ska man veta vem man ska välja??

  • Björnisarna

    Hm.. ringa runt och prata med flera och känna hur de verkar och sedan bestämma sig kanske?

    Jag är superduper nervös just nu.. ska på anställningsintervju i Stockholm imorgon och Enköping på onsdag. Har varit en lång rekryteringsprocess med kortintervju och webtester som jag gått vidare från men det är nu på djupintervjun det verkligen gäller. Har drömt mardrömmar sedan förra veckan när de ringde mig, vill att det ska gå bra!!! Har ni bra tips på hur man ska bli mindre nervös?!!!!

  • AngelicaJohansson

    Hej! Vi gifter oss i saxnäs kyrka 12 juni. :D hur lång i förväg skickar ni ut inbjudningskorten?

Svar på tråden Umeåbrudar 2010