• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • miim2
    Eadirf skrev 2009-10-27 16:02:07 följande:
    [citat]
    Det är mer matigt med inkokt lax tycker jag, så se resterande buffé för att avgöra.
    Ang vinterkläder; vi kommer att gifta oss utomhus den 20 mars och jag kommer då ha en fodrad cape. Jag kommer inte ha slöja eftersom det inte passar mig. kan hålla med om att det blir för mycket med cape+hår+slöja.
    Under vigseln ska gästerna dricka varm dryck (cider/gluwein) och sedan skålar vi i bubbel. Gör som ni själva tycker är bäst!
  • CeNedra

    Jag köpte en jacka idag som jag tänkte ha (om det inte blir tokigt när jag ser den tillsammans med klänningen dsv)

    Hittade en nätt kort fuskpälsjacka på HM, ganska ljus fuskpäls med skärp i midjan och 3/4 långa ärmar. Jättesöt, och prisvärd, och lite kul att kunna hitta fin jacka till bröllop på HM´s Divided-avdelning :)

  • Eadirf

    miim2 - var hyr/köper du capen?

    när vi var på högtidskläder så provade jag en midjelång fodrad cape som jag tyckte var jättefin, men det kostade 1000kr att hyra!!! och det tycker jag är på tok för dyrt för att bara hyra, så jag har letat överallt känns det som, efter en ivory/vit cape eller jacka/kappa, men jag har inte hittat någon jag gillar...därav mitt behov av tips.

  • CeNedra

    Ska försöka fixa fram bild :)

    Eadirf: Änglalikt tog 250 för att hyra korta (typ kort cape/bolero) och 500kr för långa kappor. Har du sett vad hon har? hon hade inte så jättemycket olika när vi var där, men jag har för mig att hon pratade om att få in mer.

  • Björnisarna

    I början på 2010 har jag fått som råd både av änglalikt och högtidskläder att man ska titta in, då får de nämligen in massa nytt! Men ni kanske int orka vänta så länge?;)

  • Eadirf

    Tack för tipsen! Får nog ge mig till tåls efter nyår...

    Men jag trodde inte att det skulle vara sååå svårt att hitta en vit typ ullkappa här i stan. Finns INGEN! Iallafall inte i de affärer jag varit in i.

  • Björnisarna

    Fick ett tokigt infall att ha bröllopsfesten på Fabriken. Jag har dock inte sett lokalerna sådär jättebra (kikat in genom fönstret bara) men tycker det är så vackert beläget vid vattnet! Någon här inne som har någon erfarenhet, hört ngt lr själv vart på Fabriken? Vad tyckte ni isåfall om det?? Har Jöstas catering bra mat?! Är det kanske där vi ändå borde ha bröllopsfesten?! Hjälp mig nu brudar ;)

  • Eadirf

    Jag har aldrig själv varit på någon fest på fabriken, men sett några få bilder som de har på sin hemsida, och dessutom har jag från en kompis som var där i somras på bröllop, och av det har jag fått ett positivt intryck av Fabriken. Min kompis tyckte det var jättefint, och rekomenderade stället till mig, hon sa att det var väldigt neutralt så att man kan dekorera som man vill ha det, men samtidigt väldigt vackert som det var.

    Jag var sugen på att boka den men efter mycket funderation så kom vi fram till att vi tyckte det var för dyr hyra. 10.000kr kostade det väl tror jag ungefär...Men har man de pengarna att lägga tror jag den passar väldigt bra för bröllopsfest!

Svar på tråden Umeåbrudar 2010