• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Pälsboll
    Maldita skrev 2009-10-21 20:01:10 följande:
    Det är ju faktiskt heemskt kul med planering tycker jag :) Klart man inte ska stressa sig fördärvad (allt kommer troligtvis inte bli perfekt ändå), men jag tycker att mycket av det roliga ligger i planering och förväntningar. Hur är era blivande? Är de också engagerade?Pälsboll: Skorna var jätte söta!
    Jag kan väl inte riktigt påstå att min sambo är så engagerad. Fast han jobbar ganska mycket, så han har väl inte hunnit engagera sej än. Vi har knappt hunnit prata ihop oss om nånting än, det är mest jag som funderar och planerar.
    Men jag tycker som du att det är väldigt kul att planera :)

    Skorna tyckte jag mycket om, det var bra att det var ganska bred klack. Jag förstår inte hur folk kan gå i stilettklackar :P
  • Björnisarna

    Pälsboll: Fina skor!:) Jag har skickat offerförfrågan till holmsunds blommor, har hört att de är bra och har ok priser. Sen har de mycket fina brudbuketter på sin blogg :)

    Min M2B är med i alla beslut och kommer med egna förslag om ditt och datt, men han jobbar heltid + spelar trummor i 2band så han är inte hemma så mycket så det är mest jag som hittar saker och frågar vad han tycker om det, hehe :)

    J plus A likamed JA: Välkommen hit! Några här har bokat sviten på STora hotellet, 1700 har jag för mig att de betalade (minns jag rätt?). Bröllopssviten med bastu och jacuzzi på hotell aveny går på 3800, andra priser har jag dock int koll på!

  • Maldita

    Vi ska iväg och handla grejer till våra inbjudningskort idag...:D Tror nu att vi vet hur vi vill ha dem! Weei. Hur många av er är det som gör era egna?

    Min M2B är också ganska engagerad. Kanske inte lika mycket som jag men ändå väldigt med. Tycker jag är kul! Trots att det är mest så att han säger "ja" eller "nja" till mina ideer. :)

  • Pälsboll

    Jag ska också göra egna inbjudningskort. Satt och försökte skriva ihop lite igår :)

  • Eadirf

    halloj!

    min sambo är också sådär lagom intresserad. han har ringt och bokat kyrka och limo, och så tar han sig tid att titta på bilder osv. som jag visar på nätet men...Sen tar det nog stopp där. Fast han vet att jag tycker om att planera och hålla på, och han är inte sån till personligheten. Han litar nog på att jag gör det bra. :) Men jag försöker iallafall, som sagt, visa honom typ vilka blommor jag tänker mig, hur jag ska dekorera osv. så att han iallafall känner att han har möjlighet att tycka till.

    Jag vet inte vart jag ska köpa blombuketten, har funderat på Löfgrens blommor, men jag har inte hört något om var de gör fina och bra buketter, till bra pris. Har ni hört något från nån? (Förutom Holmsunds blommor?)

    Tårtan kommer vi förmodligen att beställa från ICA Maxi (av alla ställen) 28kr/bit kostar det och då får man välja precis vilket innehåll man vill. (Av de tårtorna som de har gissar jag) Vi är inne på att ta höstsymfoni som vann pris här ganska nyss. Och så ska vi köpa dem odekorerade med bara vit marsipan ovanpå, för att sen pensla äggvita och rulla rosor i socker. Gnistrande rosor ska få pryda tårtorna! Dessutom ingick hyra av tårtställning om man köper därifrån...Om man ringer dit i förväg kan man få köpa med sig två tårtbitar hem för provsmakning.

    Jag hade köpt lite material för att göra inbjudningskort (scrappar alltid födelsedagskort m.m.) MEN efter att försökt gjort en mall till ett inbjudningskort så kände jag bara att jag blev förtvivlad för jag fick inte till det. Det skulle krävas så mycket klippande och klistrande och mätande osv osv. så till sist kände jag bara: NÄ jag orkar inte!
    Så jag ska beställa. Inbjudningskort och festprogram från samma ställe. Och så ska jag försöka hitta matchande papper att klippa placeringskort ifrån. DET orkar jag. :)

    Lycka till alla! ;)

  • mafm

    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
    7 augusti mafm, Backens kyrka

  • mafm

    Nu har jag hittat inbjudningskort m.m. Det blir kortdesigt för jag är inte så duktigt på att pyssla och skulle jag ge mig på det är risken stor att det inte blir något bröllop för inbjudningarna skulle aldrig bli klara. Det blir en serie som heter believe och beställer inbjudningskort, placeringskort, festprogram och tackkort. Snabbt och enkelt utan pyssel

    Vi ska ha festen på Göstas Loge och gjorde som han remmenderade bokade festcatering till middagen. Han tar 185ke per pers för förrätt samt varmrätt. Men det bästa är att han alltid stannar kvar under middag och hjälper till. Det är värt mycket enligt mig!

    Klänningen är köpt hos Lilly brud och fest i Stockholm och hon är jättetrevlig. Hon beställde klänningen när jag var där för några veckor sedan och har den nu i butiken i väntan på att jag ska hämta den nästa gång jag åker till Stockholm. Jag kommer antagligen att behöva lägga upp den lite eftersom jag inte kan ha några klackar på skorna pga en skada i foten, så säg till mig om ni ser något lämpligt. Pälsboll du skulle kanske kunna hjälpa mig med att lägga upp klänningen?

    Vi har också bokat stora hoteller för bröllopsnatten och ska dit och välja svit om några veckor. De har tydligen 8 sviter och först till kvarn får välja. 1700kr för piffat rum och frukost på sängen är helt ok.

    Jag har hittat en tårta på Finas som jag gillar men tårtorna är ganska dyra där, från 35kr per bit. Men vad tusan ska väl bara gifta mig en gång och smakar det så kostar det.

    Har ni börjat fundera på musik ännu? Tror att vi ska gå ut till Ronja rövardotter, går att provlyssna på www.kyrkomusik.se. Har en tjej som ska sjunga i kyrkan och det blir nog ännu doftar kärlek. Sedan skulle jag vilja dansa valsen till Annies song fast med svensk text. Är det någon som vet var man kan få tag på trubadurer till festen?

    Så nu har jag skrivit av mig lite men hinner väl ändra mig 20ggr innan augusti. Gud vad det är länge kvar men tur att ni finns för det gör det lite lättare att hålla tyst om planerna så att det blir en överraskning för vännerna när inbjudningarna dimper ner i brevlådan.

Svar på tråden Umeåbrudar 2010