• Björni­sarna
    Äldre 26 Sep 21:46
    31395 visningar
    242 svar
    242
    31395

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Björni­sarna
    Äldre 14 Oct 11:57
    #81

    miim2: Jag förstår hur du känner det med klänningen. Känner själv precis likadant.. är i Västerås och ska med min tärna och kika i lite brudaffärer, vi bor så långt ifrån varandra så man måste passa på när man kan, men just nu känner jag att jag inte skulle vilja köpa en klänning då jag också planerat att gå ner i vikt och inte är riktigt hajj på om alla klänningar går och sy in osv, kan inte sy ett smack själv. Men ska iaf gå och se för inspiration, få en idé om vad klänningarna i butikerna här i Sverige kostar osv. Du måste skriva här sen vad du tyckte om Änglalikt!:) Jag ska ju dit den 22:a..

    Pälsboll: Jisses, så Göstas är nu alltså helt uppbokad i juli! Inte dåliga affärer må jag säga :)

    LindaochStefan: Toppen för er att ha maten typ avklarad nu också ju! SJälv velar vi fortfarande om vi ska ta brännlands eller hur vi ska göra.. Hur var klänningarna på Högtidskläder? Fick du bra bemötande där? När min syster gifte sig för några år sen beställde vi nämligen tärnklänningar via henne och fick till en början toppenbemötande men den efterhand vart hon direkt otrevlig och det kändes inte alls kul och gå dit. :/

  • CeNedr­a
    Äldre 15 Oct 20:44
    #82

    Nu har jag bestämt vilken klänning jag ska ha! Vi var på "återbesök" på Änglalikt nu ikväll, jag provade bara om klänningen jag fastnade för vid första besöket och bestämde rätt snabbt att den blir helt rätt. Känns så skönt :)

    Det är en från Tibergs design, axelbandslös, med vinröda detaljer(blommor) och litet släp. Änglalikt tar hand om den fram till bröllopet, och jag sak tillbaka och kolla längd, och om den behöver ändras något i storleken sen i januari. Jag rekommenderar Änglalikt

  • Björni­sarna
    Äldre 15 Oct 22:46
    #83

    Toppen att du rekommenderar Änglalikt! Ska ju dit om en vecka så :) Jag provade brudklänningar i Västerås idag! Hittade en romanticklänning som var ävldigt vacker.. suger på karamellen om jag ska bestämma mej för den eller ejj :)

  • Maldit­a
    Äldre 19 Oct 11:37
    #84

    Vi gifter oss i backen kyrkan 17 juli...:)

  • Björni­sarna
    Äldre 19 Oct 11:48
    #85

    Maldita: Välkommen hit och grattis till det blivande bröllopet!:) Hur lång har ni kommit i planeringen?!

  • Maldit­a
    Äldre 19 Oct 13:31
    #86

    Tack! :) Vi har än så länge bara bokat hotell för natten och kyrka, samt tittat en del på brudklänningar och börjat skissa på inbjudningslistan. Funderar just nu som mest på huruvida jag ska köpa en klänning i butik (har hittat en som jag vill ha!) eller låta sy upp den via milly bridal.. Någon som har erfarenhet av det?

  • Maldit­a
    Äldre 19 Oct 13:37
    #87

    Hår, klädsel, inbjudningskort osv funderar jag massa runt nu! Jag bor i Norrköping men har mina föräldrar i Umeå (därav vigseln där). Detta gör det lite knepigare med bokningar av frisör osv tycker jag eftersom jag helst vill prata med dem ansikte mot ansikte men vi ska upp i dec så jag får fixa grejer då! Funderar på att ha en blomma i halvuppsatt hår... Kärna lite rufsig frisyr och kanske någon fläta...:)


    Björnisarna skrev 2009-10-09 13:41:42 följande:
    Tufft att vi alla ska till henne ju :) Hur vill ni ha håret då?! SKa ni ha krona/tiara el annan utsmyckning i håret?! :)Jag LÄNGTAR!!
  • Björni­sarna
    Äldre 19 Oct 13:45
    #88

    Maldita: Vilket hotell har ni bestämt er för då? Vi funderra fortfarande på vilken vi vill ha :D Många här på BT som gift sig i Umeå har använt sig av Red & Black, hon ska tydligen vara jätteduktig! Sen är hon nog billigast i stan (iaf vad jag hittat) också, inte fel ;) Jag har också funderingar på blomma i håret.. och kanske tom fläta, men jag velar fram och tillbaka hela tiden :D haha. Kolla på kinaklänningstråden, de har erfarenhet av millys!

  • miim2
    Äldre 19 Oct 20:09
    #89

    Änglalikt hade inget som passade mig.
    Kände mig som en strandad val eftersom ägarinnan hela tiden sa, ja jag har ju inte så mycket i större storlek... Fick dock pröva den ända klänningen hon hade i min stl.

    Ligger mellan stl 44-46 så jag är inte gigantisk men som jag såg det hade hon mest klänningar i stl 36-40. Trist.
    Inte ens ytterkläder kunde jag hitta...
    Dessutom tycker jag att hyrpriserna var rätt höga - för 2800 kan man ju lätt hitta en begad klänning ink "allt".

    Ska ta en titt på Stallet i Vännäs och ev ta en tripp ned till Ö-vik (har hört att de har en rätt hyfsad brudbutik där).
    Annars får jag lov att handla via nätet - antingen Kina style eller beg.

    Har annars bokat fotograf (vän till syster), vilket blev tok billigt, och fått klart med tjejen som ska fixa hår o makeup att hon ställer upp. Hon går stylingprogrammet på draggen och är jätteduktig. Inte många slantar ville hon ha heller. Måste fixa någon bra present till alla "volontärer" som vi engagerat.
    Vad är bättre? Biobiljetter eller skumpa?

  • Björni­sarna
    Äldre 19 Oct 21:09
    #90

    Ok, trist att det inte fanns ngt för dig på Änglalikt :( Stallet i Vännäs? Det har jag inte hört talas om ,kanske värt att kolla upp!:)

    Biobiljetter tycker jag är bäst, biofantast som jag är :D hehe

Svar på tråden Umeåbrudar 2010