• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • LindaochStefan

    Oj, vad det har skrivits här idag...Kul! Va många vi börjar bli nu..

    Idag köpte jag det sista pysslet till inbjudningskorten. Nu väntar jag bara på det allra sista från Panduro, sen ska här göras inbjudningskort=) Ska bara hitta någon lämplig tapet att göra kuvert av. Skulle gärna skicka iväg inbjudningarna "igår" men jag får nog vänta till februari/mars.

    När ska ni övriga skicka iväg era inbjudningar?

    Nu gör vi en ny lista med vigseldatumen. Kopiera och fyll på...

    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • Björnisarna

    Vi ska skicka iväg våra i januari/februari, hade dock också helst skickat iväg dem igår!! haha. Vi ska beställa från kortdesign när vi väl spikat festlokalen!:) Eller kan man skriva festlokal hemlig? Typ att mer info kommer på hemsidan? Hehe..

    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • Eadirf

    Har beställt brudskor nu. Från Pernillas brudbutik på nätet..Hoppas de är sköna! Har ni tittat på skor än?

    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • Maldita

    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • CeNedra

    Oj vad det har hänt mycket här! Kul
    Känns som att vi har hunnit kort med planering jämfört med många här, men, det känns rätt lugnt ändå. Tror jag skulle planera för mycket om jag hade mer tid.. Vi ska göra inbjudningskorten själva och var och tittade på och bestämde oss för papper i helgen och köpte lite stämplar vi ska testa med. Eftersom det är vinröda detaljer i min klänning så ska vi ha vinrött, silver, vitt som färgtema.

    Min blivande har sett min klänning, det är bara han som var med som smakråd när vi var till Änglalikt. Kändes viktigt att vi båda gillar den. Men, jag får väl överraska honom med underkläderna istället ;-P

    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • Björnisarna

    Eadird & Maldita: hurdana skor har ni beställt? Jag kan inte ha klackiskor dessvärre, funderar på vart jag skulle kunna hitta nå fina ballerinaaktiga skor med sidensnören och spets typ. Ser ni nå sånna så får ni allt hojta ;)

    Ja vi börjar bli ett stort gäng här nu, skojj!! Behöver man inte babbla sönder tärna/familj om bröllop, haha!

    CeNedra: ALdrig fel att överraska med fina underkläder!!!;)

  • Pälsboll
    Maldita skrev 2009-10-20 14:15:48 följande:
    Pälsboll: Jag funderar också på catering. Jag tror att Göstas loge har många cateringar de har sammarbetat med flertalet gången. Tror säkert att de kan föreslå massa bra. Själv funderar jag på Annas fest och mat och jag tror att vi ska ha buffé... Dock velar jag en massa.
    Gösta sa bara en cateringfirma, www.festcatering.com
    men det är svårt att välja, särskilt när man (dvs jag) är ganska kräsen med maten :P
  • Pälsboll

    Angående Högtidskläder så skulle jag aldrig sätta min fot där.
    Men det är pga jag har varit praktikant där och tycker hon är en otrevlig människa.

    Eadirf - om du vill kan jag sy in din klänning för en liten peng.
    Mina meriter är att jag har varit praktikant på Högtidskläder 1 månad och Festprissen i Ö-vik i kanske 2 månader, där jag sydde in och fållade klänningar hela dagarna :)

  • Eadirf

    Hej hej!

    Måste nog erkänna att jag nog kan bli en "såndär" som kan planera liiite för mycket. Men främst beror det nog på att jag just nu är mammaledig och går hemma hela dagarna, och med ett stundande bröllop så är det svårt att inte vara inne på internet och drömma sig bort i detaljer...Men jag försöker DOCK att inte vara en bridezilla, och ska göra mitt bästa att släppa allt och bara njuta på bröllopsdagen. Det som går "fel" (huvudsaken vi säger ja typ..) går ändå inte att göra något åt då. Fast än så länge känns det bara kul, har inte stött på något större problem än..

    Ang. skorna så beställde jag ett par som var 6,4cm höga. Hoppas jag orkar gå i dem hela dagen/natten. Men jag får provgå i dem inne när de kommit och känna efter vad jag tror. Måste nog köpa partysulor, eller vad det heter, iallafall.

    Björnisarna- Du kan ju gå in på Pernillasbrudbutik.se Man kan skräddarsy eller designa sin egen sko där. Finns några olika modeller, och man får välja klackhöjd m.m. Kostar mellan 500-6500kr. Såg inga med sidensnören tyvärr. Sen vet jag ju inte om de är sköna eller inte. Får hem ett par om några veckor. :)

    Pälsboll- Det låter ju absolut intressant! Jag tror inte att jag ska behöva sy upp den något, men jag måste ju naturligtvis prova med de skor som jag beställt. Men inte fått än. Så det är alltså en sömn på vardera sida (som jag förstått det) som måste sys in. Och det är pärlor en bit ner på båda sidorna. Vad skulle du ta för det? :) (du kan ju maila mig med offert :)i min inbox )

Svar på tråden Umeåbrudar 2010