• Björnisarna

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Maldita

    Vi bestäde oss för Stora hotellet... Vi fick en svit för 1700 inklusive dekorationer, champagne och lite sånt, det såg fint ut på bilderna och jag tycker priset var ok! :) Vilket hotell funderar ni på? Har kontaktat Millybridal nu. Lutar åt att jag beställer klänningen därifrån, den kostar 9000 här och jag får den upsydd för 2200 :) Hoppas man blir nöjd bara.
    Jaa jag vet hur det är. Jag velar också jätte mycket!

  • Pälsboll

    Vi har kommit fram till det svåra valet med catering... rekomenderar ni nåt cateringföretag?

    Och jag tror att jag kanske har kommit fram till hur min klänning ska se ut... kanske... det är svårt...

  • Björnisarna

    Maldita: Men det priset lät ju toppenbra! Hotell aveny kostar 3900! Å det är den jag är mest sugen på och funderar över.. man får lixom jacuzzi och bastu i rummet där! Svårt val.. huu!:) Hur ser klänningen som du ska beställa ut då?!

    Pälsboll: Kummin ska vara toppenbra! Kolla på www.kummin.nu :) Vart ska ni hålla festen?

  • Maldita

    Björnisarna: Jacuzzi lät inte fel, kanske därav det lite högre priset. Kan absolut vara värt pengarna om det är vad man vill ha! Jag tror dock att vi kommer komma dit såpass sent så jag tror vi är mest intresserade av ett mysigt rum som är lite pyntat sådär :). Min klänning är ganska enkel upptil men går ut i tyll nertill. Lite liknande sjöjungrumodell men inte riktigt. Enkel på överdelen och busig nertill, tror den kommer bli super! :D Finns dock ingen bild som jag har hittat här på internet men en vän till mig tog bilder när jag prövade den här i en butik som jag har skickat till millys.

    Pälsboll: Jag funderar också på catering. Jag tror att Göstas loge har många cateringar de har sammarbetat med flertalet gången. Tror säkert att de kan föreslå massa bra. Själv funderar jag på Annas fest och mat och jag tror att vi ska ha buffé... Dock velar jag en massa.

  • Maldita

    Björnisarna: Har du bestämt dig för någon klänning ännu?

  • Björnisarna

    Maldita: Jag har provat en Romantica Edwinaklänning när jag var till Västerås förra veckan, den var verkligen superfin på.. Ganska enkel, inga pärlor eller broderier utan helivory men rynkad om du förstår?:) SKa till Änglalikt på torsdag och se vad hon har också.. känns som att jag kommer vela ett bra tag innan jag verkligen bestämmer mig!:) haha! Det är just pga att vi inte vet vilken tid vi kan anlända till hotellet som vi velar över om vi ska ta hotell aveny eller inte..men ville man ha bröllopssviten en natt till kostade det 2000 extra så man kanske tar den natten efter bröllopet också ;)

  • Eadirf

    Hej alla!

    Kom ju på att man kanske kunde hitta andra som ska gifta sig det kommande året och bolla lite idéer med...Och här verkar det ju finnas några. :)

    Jag och min sambo ska gifta oss den 6 Mars 2010 i Umeå Stadskyrka, och sedan ha festen med middag på Stöcke Bygdegård!

    Jag hoppas på en vinterdag med sol och gnistrande snö och sedan en klar kväll med massa snö på marken och stjärnor på himlen. Temat är ljus, (ljusslingor i taket och överallt annars :)massor av blockljus på borden, facklor på väg upp till festlokalen osv., vitt och gnistrande (dukning, bukett osv.), kristaller i fönstren och i buketten och i håret osv...Jaa...

    Jag har köpt klänningen på Högtidskläder, en Forever yours..Hon var väl sådär trevlig. Men jag klarade mig själv eftersom jag visste vad jag ville ha. :)

    Kyrkan, festlokal, fotograf, frisör, makeup och limo är bokade. Så jag håller mest på med en massa finlir just nu.

    Inbjudningskorten t.ex. Har givit upp tanken att göra dem själv. Funderar på att beställa från Calligrafen...Någon annan som ska beställa?

    Sen har jag ju gått och köpt på mig en massa vit ljung som jag tänkte dekorera med men nu får jag höra att att ta in ljung är att ta in döden, tydligen en gammal skrock. Så nu är ju frågan om jag ska använda dem eller inte...

    Ring har jag hittat på Kjellins, en "egen" design med en lite större sten i mitten och fem små på vardera sida. Ca. 7.000kr!!

    Vad mer...Musikalkompaniet ska underhålla, sambos brors flickvän är med där. De kommer köra lite blandad musik.

    Jo, vi kommer förmodligen att catera Annas fest och mat, ska dit nu imorgon och proväta deras julbordsbuffé, fast även kallad västerbottensbuffé. Den har tjälknöl och annan mat som vi tycker skulle passa på ett vinterbröllop, så vi hoppas på dem! Överkomligt kuvuertpris skulle det bli iallafall. För jo, vi kommer ta ett kuvertpris på 400kr/pers, 300kr/barn och ej alkohol. Då ingår brudskål, förrätt med vin, varmrätt buffé med 2 glas vin, efterrätt med dessertvin, tårta kaffe och avec.

    Nämen huvva vad jag tjatar på...

    fråga om ni undrar över nått, det kommer jag att göra! :)

  • Björnisarna

    Eadirf: Välkommen hit!:) Vad underbart det lät med vinterbröllopet du beskrev!! Hoppas ni får ett riktigt vackert vinterväder!:) Min syster gifte sig i Umeå Stadskyrka för tre år sen, det är en riktigt pampig kyrka alltså! Ska ni ha många gäster? Anledningen till att vi valde bort den var just för att vi tyckte det skulle kännas så tomt då vi inte ska ha sådär supermånga gäster, men den är onekligen vacker!:)

    Jasså, du har vart på högtidskläder! Vi beställde Forever Yours tärnkläningar via dem då min syster gifte sig, var massor med tjorv så jag vet inte ens om jag vill gå in dit.. :( Men Forever Yours har verkliegn supervackra klänningar! Viken av dem ska du ha? Jag var till en brudaffär i Västerås i förra veckan och de kunde beställa in från Forever Yours om man ville, och var dessutom supertrevliga att ha och göra med!:)

    Hur ser Stöcke bygdegård ut? Har du bilder? Å hur mång gäster får det plats där? Vi ahr inte riktigt bestämt vart vi ska ha våran fest än, funderar på Brännlands Wärdshus men det är inet spikat än!

    Musikalkompaniet har jag aldrig hört om, vad kostar det att hyra dem? Är det ett stort band då?

    Nu är det jag som frågar massor ;)

  • Maldita

    Björnisarna: En extra natt lät inte dumt, det kanske skulle vara något för oss också! :)

    Eadirf: Vi funderar också på att ha festen på stöcke byggdegård och ha annas fest och mat som cateringsfirma. Vet ni hur ni gör med bestick och porslin osv? Är det något ni ska hyra in och i såfall via vilka?

Svar på tråden Umeåbrudar 2010