• Björni­sarna
    Äldre 26 Sep 21:46
    30919 visningar
    242 svar
    242
    30919

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Lindao­chStef­an
    Äldre 1 Oct 21:27
    #21

    Björnisarna: Jag vill ha en enkel klänning, kanske med inslag av rosa. Vi har ju rosa och vitt som tema, men vi får se. Kan inte bestämma mig.

    Cateringfirman vi hade tänkt ha, Åsas kök, är redan bokad 24 & 31 juli, så vad ska jag göra nu??? Hittar ingen som verkar ha så god mat som henne. Några tips? Vi har tänkt ha buffé...

  • Vanadi­n
    Äldre 1 Oct 21:50
    #22

    Har hittat en klänning som jag tycker om vet inte vad modellen heter, Steven Gowns tror jag märket heter. Tyvärr är modellen 2 år gammal. Tror att jag ska försöka få den uppsyd.

    Var på bröllopsmässa ifjol på plaza. Men den var inte så stor, var lite olika företag i umeregionen som vissade upp vad de kunde erbjuda i bröllopssammanhang. Var väl inte jätte imponerd, men det var å andra sidan innan vi bestämt oss för att gifta oss oxå, så mitt intresse var väl lite svalt.

  • Björni­sarna
    Äldre 1 Oct 22:04
    #23

    LindaochStefan: Kul, vi har också rosa.. sen resten av färgkombinationen är inte spikad än men typ rosa, silver och vit eller rosa, silver och svart kanske.. :) Synd att cateringbolaget ni var ute efter var bokade, jag har hört att Kummin ska vara toppbra, kika på www.kummin.nu :)

    Vanadin: Ja, jag har hört att de vart lite olika bröllopsmässor i Umeå under de 4år som jag bott här, men som du skriver så har intresset ju inte funnits där förrän nu när man är mitt uppe i planeringen!:) Vart ska du försöka få den uppsydd då? Har du bild?

  • mafm
    Äldre 2 Oct 08:06
    #24

    Kan rekommendera Kummin de är jättebra! Har anlitat dem ett antal ggr i jobbsammanhang och har varit väldigt nöjd varenda gång.

    Göstas Loge kostar 4000kr att hyra men då har man lokalen från fredag till söndag och städning ingår.

  • Björni­sarna
    Äldre 2 Oct 08:21
    #25

    mafm: Okay, har ni anlitat även buss från Göstas? Och om ni har det, vad kostade de? Tänkte att om man inte hittar ngnstanns centralt och vara måste man nog kunna bussa folk dit kanske.. hmm..
    Hyr ni servitörer också eller har ni tänkt ha buffé?

  • mafm
    Äldre 2 Oct 09:46
    #26

    Björnisarna: Vi har inte anlitat buss från Göstas utan tänkte nog anlita några bekanta som får köra hem folk på kvällen/natten i skytteltrafik, alla vill knappast åka hem samtidigt. Men ev anlitar vi en buss från kyrkan men har inte kollat några priser. Nästan alla våra gäster kommer från Umeå så jag tror att de flesta har möjlighet att ta sig dit själva.

    Vi kommer att ha tre servitörer som hjälper till med middagen och disken för vi ska inte ha buffé. Sedan kommer en av dem att stanna kvar och stå i baren resten av kvällen. Vi kommer att ha bar till självkostnadspris efter middagen. Vi har inte anlitat personal från Göstas utan tar även där hjälp av bekanta till en billigare peng.

  • Sommar­Noll9
    Äldre 2 Oct 11:18
    #27

    Vi gifte oss vid Göstas loge i somras. Hade vigseln ute och det blev kanonbra! Alla gästerna och även vi själva var supernöjda med stället och att städning dagen efter ingår är ju hur bra som helst. Kan verkligen rekommendera det!

    Maten hade vi caterat från Kummin och det var supergott och jättebra! Så jag håller med mafm där

    Vi hade fixat personal själv då vi hade buffé och gästerna fick ta sig dit och hem själva, var inga problem alls. Eftersom vi också hade vigsel där ute så behövde ju folk inte transportera sig mellan vigsel och festlokal.

  • Björni­sarna
    Äldre 2 Oct 13:24
    #28

    Ok, smidigt när de flesta bor i Umeå och att ni har många bekanta som kan hjälpa er med buss/service.. Nästintill alla våra gäster kommer utifrån, då är det ju lite svårare då de inte är bekanta med stan, många kommer med flyg/buss/tåg, osv. Då måste vi nog hyta en buss med förare (ingen vi känner har busskörkort heller).
    Det går inte att sova över på Göstas?

  • Elbe
    Äldre 2 Oct 16:56
    #29

    Göstas har jag varit på en annan fest, mycket trevligt och välordnat med bussen!

    Har ni några tips på mindre festlokaler i Umeå, vi blir max c:a 30 personer och de flesta ställen är 50+...

  • Pälsbo­ll
    Äldre 2 Oct 19:29
    #30
    mafm skrev 2009-10-02 08:06:07 följande:
    Göstas Loge kostar 4000kr att hyra men då har man lokalen från fredag till söndag och städning ingår.
    4000 var ju ett himla bra pris för den servicen :)
Svar på tråden Umeåbrudar 2010