• Björni­sarna
    Äldre 26 Sep 21:46
    31396 visningar
    242 svar
    242
    31396

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Vanadi­n
    Äldre 3 Oct 18:58
    #31

    Dålig bild på tilltänkt klänning finns i mitt galleri. Tror dock att jag vill ha kjolen annorlunda. Har fått tag i en som säger sig kunna rita upp ett mönster utifrån bilden, sen har mamma lovat att sy...

  • Lindao­chStef­an
    Äldre 3 Oct 20:23
    #32

    Vanadin: Det går inte att se klänningen i ditt galleri för någon. Måste ändra inställning så att det blir tillgängligt för alla...

  • Vanadi­n
    Äldre 4 Oct 11:40
    #33

    Trode att jag gjort de...Hmm, nu kanske det funkar.

  • Björni­sarna
    Äldre 4 Oct 13:40
    #34

    nepp, funkar inte än heller. någon som vart på brännlands ngngång?

  • Sommar­Noll9
    Äldre 5 Oct 09:36
    #35

    elbe: kolla bygdegården på teg, tror den är lämplig för mindre sällskap och så ligger den ju bra till också!

  • CeNedr­a
    Äldre 5 Oct 12:48
    #36

    Här är en till som gifter sig 2010, 27 februari!

    Vi har inte kommit så jättelångt i planeringen egentligen, men Backens kyrka är bokad och vi har varit och tittat på klänningar på Änglalikt. Har fastnat för en men ska tillbaka och prova den igen innan vi bestämmer oss. Jättetrevlig tjej att ha att göra med!

    Har problem att hitta lämplig festlokal, hade tänkt vara på Klockargården men när vi var och tittade på den så kändes den inte alls bra. Vi kommer vara 35-40 personer och ahde tänkt fixa maten själva eller en del själva och en del catering.

  • Björni­sarna
    Äldre 5 Oct 16:25
    #37

    CeNedra: Välkommen hit!:) Oh, så du har vart på Änglalikt! Hur mycket kostar klänningarna där att köpa/hyra på ett ungefär? Och hade hon ett stort urval? Jag ska dit om 2 veckor och kika också å är jättenyfiken!:)

    Vi har vart å tittat och pratat med dem på Brännlands Wärdshus idag, verkligen hur trevliga osm helst! Nu ska vi bara fila på vilka summor vi har att leka med innan vi bestämmer oss.. Åkte förbi fabriken och kikade in genom fönsterna också, de ligger ju väldigt vackert till vid vattnet.. hade vart kul och veta om nån vart där på fest ngngång å va de isåfall tyckte om det!

  • CeNedr­a
    Äldre 5 Oct 19:53
    #38

    Björnisarna: Tackar :) Jag vet inte riktigt vad Änglalikt tog för att hyra, för de jag fastnade för var de man inte kunde hyra utan bara köpa. Köpa var nog rätt olika, fanns från under 2000kr, för klänningar som var använda förut, och sen upp till ca 6000. Jag tycker hon hade ganska stort urval, och man fick ett väldigt bra bemötande.

  • Björni­sarna
    Äldre 5 Oct 21:14
    #39

    CeNedra: Okay, det låter ju toppen! Längtar tills jag ska dit och inspireras!:) Vr du där kvälltid? Inte tar hon väl betalt för att man kommer och tittar bara va? Bäst och veta om man ska ha stora plånboken med sig ;) Angående att ni söker festlokal, har ni kolat in fabriken som finns vid strömpilen? Dit kan man caetra mat! Sen finns det ju massor med bygdegårdar runtomkring Umeå dit man också kan göra det!

  • Lindao­chStef­an
    Äldre 5 Oct 21:33
    #40

    Fabriken är jättemysig lokal och maten helt super. Vi hade Dressmanns stora norrlandsfest där för 1 år sedan. Helt kanon. Vi hade egen sprit dessutom, fast jag tror det inte var det billigaste precis..

    Skulle också vilja titta på klänningar, men känner att jag vill gå ner några kilon till innan...Kämpar med att få bort grav. kilona sen lillkillen som blir 3!! nu den 1 januari 2010. Att de ska vara så svåra att få bort...

    Jag blir galen på alla ringar som finns. Har inte hittat en enda som jag fallit för...Sen vill jag inte lägga ut en hel förmögenhet på en heller, inte mer än 6 000 har jag satt. Hur svårt kan det vara?
    Har ni hittat er ring än?

Svar på tråden Umeåbrudar 2010