• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Usch en så dag!! Fy vad läskigt! Hoppas att hon klarar sig och kommer bort från idioten.
    Pratade med mannen iteefon igår när han skulle hem. Hörde en rejäl bromsning i bakgrunden, och mitt hjärta började hamra i hundra femti. Det var en idiot som kört för rött och var millimeter från att köra ner en fogängare.
    Nä, vill inte bo i köpenhamn igen, det är för farligt, men så kommer du med en sån historia om lugna lund... Det är nog skitsamma var man bor. Elendigheter kan man inte undkomma. (hade precis läst ett enlägg här på bt om en tjej vars man precis dött, så jag var lite extra känslig, fy, vad hemskt det skulle vara, nä, klarar inte av tanken ens. Och så använder man två dagar av ers dyrbara tid tillsammans, med att tjabla och vara sur över oviktigheter...)

    Tackar tackar för karamellerna!

    Är du på jobbet så tidigt??

  • Hvidbrud

    Hej Lanovia: Skickar en jättesuperbamsteklappapåryggenstrykaöverhåretjättekram till dig! Ja, du, de jäklans hormonerna, men blir som en ny kvinna med dem pulserandes runt i systemet. Inte alltid den kvinnan man vill vara men jag måste ju säga att det blir liite bättre sen, eller så vänjer man sig bara till sitt nya, känsligare, lite lättretligare jag. Jag gillar det faktiskt lite, har blivit bättre till att säga ifrån. Och det är skönt att göra det utan en massa "oj, nu var jag inte så snäll-tankar"

    Bra med ny hjälm Ninnis. *kram*

    Blommis, blommis, blommis, hur ska jag hitta kramar nog till dig. Du är ju helt fonomenal, tantan! Wow! Jag hadde kastat in handduken för länge sen, satt mig i ett hörn och gråtit och skitit i allt. (och sen med drömhuset som motivationsbild, plockat upp mig själv nog satt igång igen, kaaanske). Du är en hejdundrandes dynamittant du! Slutar aldrig att imponera mig!
    Att inte göra något i en månad låter som en bra idé, tycker jag. Bara märka ut de allra viktigaste lådorna och sen vänta till du har lusten igen och karlen har kommit ner, så gör ni det tillsammans i lugn och ro. Ni ska ju ingenstans när ni väl kommit dit. Det är ju ett hus att åldras i!

  • Hvidbrud

    Bruttan: Såg Simpsons igår och tänkte på dig . Homer och Marge hade fått lusten till varandra, men det skulle vara med risken att bli upptäkta.. He he... Tänkte direkt på er skrub. Och nu berättar du att chefen stod utanför! Hi hi hihi!!

  • Hvidbrud

    Lanovia: namn... njä, det har vi faktiskt inte kommit fram till.. Vi har några favoriter, men vi kan inte komma överrens. Nora, Alma och Esther ligger högt upp på listan, men jag tror helt ärligt inte att hon "är" något av dem... Vi väntar helt enkelt och ser vad det är för en liten krabat. Förslag mottages gärna .

    Tvättar babykläder nu... Vill packa hennes väska.

    Killen som ville ta över butiken backade ut idag... Suck... Men jag får tillbaka på momsen, så det pengarna kan gå till nästa månads hyra. SUUUUUURT!!

    Dagens status: Varm, svettiog, öm och självupptagen... Sorry för avsaknad av feedback på era inlägg. Känner med er och läser, men glömmer vad jag ska komentera på nästan innan jag tänkt tanken. Sorry!

  • Hvidbrud

    Tack! Dahlia heter en av hennes gammelmostrar! Selma är jättefint, men min bror snodde det till sin hund, dummis!
    Åh, jag tror också att jag vet det när jag ser henne (om en vecka ligger jag och försöker att amma! Shiit-pomfritt!

  • Hvidbrud

    Killnamn är lättare tycker jag... Noah gillar vi skarpt, sen tycker jag om Benjamin...
    Ja, ellen har du ju haft i tankarna hela tiden. Tror du att det är en hon eller en han? Har du drömt om bebisen ännu?

  • Hvidbrud

    Oj, vad det sprutar in med inlägg har då! Hinner inte med! Sitter på Blocket och letar efter en fåtölj som jag kan ha i barnkammaren och sitta och amma i...

    Ja, gött att ni han ta bilderna. Ska bli kul att se anoncen(om vi får?)

    Har böjat samla alla fotofilerna på ett USB-minne. Vill inte mista vår bröllopsresa och första resan ihop osv osv... Och nu kommer datan bli full av bebibilder. Oj, vad ni kommer att bli bombarderade!!!

  • Hvidbrud

    Ja, jonathan är jätte fint!

    Andra tjejnamn jag gillar är Rakel, Lilith och Rebecka, men maken gillar dem inte...
    Lilith tycker jag är urcoolt.

  • Hvidbrud

    Jepp! Har svarat...
    Tänkte ligga och amma på natten, men måste ju sitta lite också... AHr fått en bok av mamma som hon läste när hon ammade oss och som hennes mamma läste när hon ammade henne... Käns som om det skall göras...

  • Hvidbrud

    Drömmer om ärkeängeln mikael jätte ofta nu för tiden...
    Shiit, det var en helt otrolig dröm när allt blev ljust och stjärnorna kom ner på himeln... Totalt absurt, men så vackert att tårarna trillade...

  • Hvidbrud

    JAg fattar! Men sen har jag ju ravidhjärna också, så för oss kvinnor i det naturliga tillståndet räcker det med lite grymtningar så förstår vi?

    Astrid är fint, men det har jag tagit själv! Bytte andranamn när jag var 16, för jag tyckte verkligen inte om mitt andra namn, det lät som om man skulle kräkas när man sa det... (att jag i samma veva fick en kille som hade pojkversionen av samma namn är ju en annan historia...)

    Bestälde vagn igår! Även om vi fått trv jätte fina gratis, tyckte jag att lillan skulle få sin egen nya. Ska kila ner till banken och betala, så skickar de den idag! Iiiihh!!!

    Tvätta kläder (tvättade alla pyttesmå kläder igår...), köpa blöjor och badkar, fika med kompis och titta på fåtölj står på schemat idag.

    Ingis: Häftigt med tomten. Har inga förslag med muren, desvärre.
    Tänker på buset som en Isak, men det lät på bm som om det var en Isabella, eller?

    Blommis: Klart vi vill se din sommarstuga!

    Ninnnis: Sköööööönt med lååång powernap. Det behövde du säkert.
    Själv somnade jag inte förrän kl 3 inatt. Gubben snarkade och det var varmt, så jag satt och läst pinsama sexhistorier på FL. Oj vad jag skrattade! Tänk vad folk kan hitta på!

  • Hvidbrud

    Ja, du blommis, det skulle jag också! Kaffe är en gudadryck! Ska bli skönt tt börja hinka i sig spannvis igen snart (har dragit ner rejält på förbruket i med graviditeten, hade ju en liiiten aning om att mit tidiga missfall berode på en total överdos av koffein två dagar i rad... (övade japansk theceremoni med min japanska the mästare- då hinkar man i sig 5-7 stora gooood koppar macha the som är starkare än espresso(och man slipper kafferysteriet, utan blir helt klar i huvudet - good stuff! ). Övade 2 dagar i rad- knapt nån mat, bara thet) Den risken ville jag inte ta igen, så nästa vecka tror jag att det blir en god kopp macha också)

    Kramar om alla behövande och kry på dig lanovia. Usch för att må apa!
    Daa, låter skönt att vara hemma hos sin älskade igen. Gullig han låter!
    Andbeyond: Du kommer att vara superläcker på ditt bröllop, du vet ju hur det är att ha PMS, man ska knapt titta sig själv i spegeln, för att man ha de där monsterlinserna på sig som gör att världen ser ut som någort den faktiskt inte är. Jag lovar dig att du kommer stråla som solen på din bröllopsdag!

  • Hvidbrud

    Fradag, ninnis...
    Ska ta mig en tur över sundet för att damsuga golv och sopa väggar och putsa fönster i kliniken. Ser fram emot att kmma hem och läsa era fantastiska fredagsinlägg Det är ju inte alltid så, men fu bubblan vad ni brukar få mig att sitta och fnissa på fredagar

    Vill också med ut och rida!!

    5 dagar!! Om en vecka har vi med henne hem om allt går som det ska! Var uppe i natt och fixade lite med hennes säng. svårt att sova med elefantfötter som har en kärn temperatur på 54grader och en muffin i magen som bakas på 200grader och jäser så att det svämmar över och trycker inälvorna ut genom öronen (ja, se, det har ni framför er mina vänner! )

  • Hvidbrud
    Ninnnis skrev 2009-08-14 10:35:58 följande:
    JAAA! Och ikväll ska jag rida och imorgon ska jag åka till Sthlm och överraska maken med skumpa (och skump )
    JAAAA!!
  • Hvidbrud

    Grattis Leksi! Oh, vad rooooligt!! Ja, ofattbart är det, jag fattar det fortfarande inte och jag blir mamma om tre dagar!

    Blommis: Nej, tusan också! Att de inte förstår att de ska hålla sig borta. Men vet du vad, du har jobbat och stressat och stressat som jag vet inte vad. Det är snart över och du får lova att slapna av lite och det kommer att finnas plats till att ta in nytt i livet! Blommis, skickar dig en jättekram och en stooor bazooka att rikta mot indianerna nästa månad! *kraaaam*
    Tack för länken till er annons. Vilket läge! Och vilket job du hatr gjort! En sån idyll!

    Skulle låna en kompis bil igår för att handla sista sakerna på IKEA... men... bilen var fuktkänslig och ville inte starta Så det blir bussen idag.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan